QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 02 06, 15:09)
Sveiki galiu pasidalinti savo patirtimi, as dabar JAV atskridau 3savaitem, leidima keliauti gavau greutai, bet kadangi 1karta jau buvo atsakyta visa todel labai uzkliuvau muitines pareigunams JAV. lektuve turejau pildyt deklaracija ir vel buvo ten tas klausymas ar kada nors buvo jums atsakyta viza? atsakiau i si klausyma kaip ir per interneta Taip. todel jie prisikabino kodel man buvo atsakyta vizoi pries 3metus. dar klause ka as veikiu LT, ka vyras veikia, ko as cia vaziuoju,
kiek pinigu su savim turiu! paziurejo banko korteles.. nu praleido ir sako si karta mes tave praleidziam bet zinok jei bandysi dirbti ir tave pagaus tai tave i USA daugiau niekada nebeileis!
as pradejau juoktis sakau kad man darbo nereikia as gerai gyvenu LT!!! sako vistiek zinok!! nu zodziu pagasdino, bet man tie ju gasdinimai iki vienos vietos todel kad as zinau kad nei as dirbsiu usa neik ka skridau pas draugus kurie cia gyvena!! tai va uzkliuvau as jiems! todel nezinauk kaip cia geriau ar meluoti ar nemeluoti toi deklaracijoi, gal jei buciau parasius kad nebuvo atsakyta vizoi gal buto laisvai praleide. nu zodziu nezinau kaip cia geriau! svarbu viskas ok as dabar jau USA ir visai neblogai leidziu laika
nesupratau..o tai ko ten ziuret i tas korteles
gi nesimato kiek yra pinigu, gali sakyt kad ir milijona turiu
ir dar - as galvojau, kad jei nors karta buvo atsakyta visa, tai ta palengvinta programa (internetu) negalioja, reikia eit tiesiai i ambasada