Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2009 02 03, 14:28)
aha, sita supratau. o tai kad tas Miami Beach irgi tokis visas ilgas - Golden Beach, Sunny Isles ir t.t.  wacko.gif Kur geriau? Ar ten panasiai tas pats? Is kur zinot?? biggrin.gif
Papildyta:

mes irgi per estravel.lt
Neskaiciavom dar kiek truks skrydis (is Stoholmo per Londona).

Ka galiu pasakyti,tai man paciai teko pabuvoti Miamyje.Bet mes atostogavom Miami south beach.Is kart galiu pasakyti,kad kainos zveriskos.Vien tik grazu ,kai pabundi o uz lango osia vandenynas.Vakare smagu pavaikscioti zymia ocean aleja kurioje vien kavines barai ir taip toliau.As daugiau ten nevaziuociau.Geriau i Orlando. bigsmile.gif
Atsakyti
Nu as siandien apply ta leidima, tai dave zalia sviesa, bet nezinau , kaip bus ten su pasieniu, nu su dievo pagalba tikiuosi ileis, 4u.gif
mano bendradarbio draugu seseo isvaziavo i usa, dar nescia, sake tikiuosi negrazins , tai sakiau kai gris , kad paklaustu kaip per siena praleido ar daug klause....
maniskis dabar yra usa penktadieni praeita isvaziavo, bet jis su viza vaziavo, nes del studiju, tai jam kitaip, sake paklause kur vaziuoja ir ka darys, ir viskas aciu eikite.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 03, 23:32)
Darbe turiu issisaugojus kazkoki puslapi, per kuti galima uzsakinet bilietus. Galesiu ryt parasyt smile.gif

vat tas puslapis http://www.skyscanner.net/
Atsakyti
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2009 02 02, 22:44)
Sveiki  4u.gif
gal kas gali patarti - kur Majamyje apsistot, kad butu patogu paturistaut? biggrin.gif

As taip pat pradzioje galvojau apie Miami, bet su vyru apsvarscius visus uz ir pries pasirinkome Ft.Lauderdale. Jei rinksies vis delto Miami, rinkis geriau Miami Beach, bet tik ne pietine Miami puse del didelio nusikalstamumo. Nu cia bent jau mano tokia nuomone unsure.gif . Bet jei taip rimtai atostogauti, tai tikrai geriau Gulf of Mexico, o ne Atlanto puse. Pvz Sanibel Island (sakoma pats graziausias Floridos papludimys, tik ten braaanguuu) arba Naples.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 05 vasario 2009 - 14:32
QUOTE(Andrea @ 2009 02 05, 15:27)
As taip pat pradzioje galvojau apie Miami, bet su vyru apsvarscius visus uz ir pries pasirinkome Ft.Lauderdale. Jei rinksies vis delto Miami, rinkis geriau Miami Beach, bet tik ne pietine Miami puse del didelio nusikalstamumo. Nu cia bent jau mano tokia nuomone unsure.gif . Bet jei taip rimtai atostogauti, tai tikrai geriau Gulf of Mexico, o ne Atlanto puse. Pvz Sanibel Island (sakoma pats graziausias Floridos papludimys, tik ten braaanguuu) arba Naples.

dekui 4u.gif mes keleta dienu tik praleisim ten, tai kad Miami Beach jau apsisprendem, bereikia pasirinkt kur doh.gif
Atsakyti
Uzpildziau, gavau leidima ir varau i jav greit smile.gif clap.gif
tikiuosi jokiu problemu nebus orouoste..
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 05, 17:27)
Uzpildziau, gavau leidima ir varau i jav greit  smile.gif  clap.gif
tikiuosi jokiu problemu nebus orouoste..

olialia , o koki tu miesta skrisi? ir kada skrisi? As tai kita men 19 d. i cikaga... tai gal tu jau busi grizusi, pasakytum kaip ten su tom sienom, nezinau as biski nervuojuosi eiti per kontroli posta... visa gyvenima taip. kazkoks nemalonumas unsure.gif
Atsakyti
As irgi gavau leidima i JAV clap.gif
Atsakyti
Sveiki galiu pasidalinti savo patirtimi, as dabar JAV atskridau 3savaitem, leidima keliauti gavau greutai, bet kadangi 1karta jau buvo atsakyta visa todel labai uzkliuvau muitines pareigunams JAV. lektuve turejau pildyt deklaracija ir vel buvo ten tas klausymas ar kada nors buvo jums atsakyta viza? atsakiau i si klausyma kaip ir per interneta Taip. todel jie prisikabino kodel man buvo atsakyta vizoi pries 3metus. dar klause ka as veikiu LT, ka vyras veikia, ko as cia vaziuoju, kiek pinigu su savim turiu! paziurejo banko korteles.. nu praleido ir sako si karta mes tave praleidziam bet zinok jei bandysi dirbti ir tave pagaus tai tave i USA daugiau niekada nebeileis! biggrin.gif as pradejau juoktis sakau kad man darbo nereikia as gerai gyvenu LT!!! sako vistiek zinok!! nu zodziu pagasdino, bet man tie ju gasdinimai iki vienos vietos todel kad as zinau kad nei as dirbsiu usa neik ka skridau pas draugus kurie cia gyvena!! tai va uzkliuvau as jiems! todel nezinauk kaip cia geriau ar meluoti ar nemeluoti toi deklaracijoi, gal jei buciau parasius kad nebuvo atsakyta vizoi gal buto laisvai praleide. nu zodziu nezinau kaip cia geriau! svarbu viskas ok as dabar jau USA ir visai neblogai leidziu laika clap.gif drinks_cheers.gif lithuania.gif
Atsakyti
na svarbiausia , kad praleido! thumbup.gif
O del to ar rasyt deklaracijoj tiesa, manau kad geriau nemeluot, na nezinau, manau teisingai padarei kad parasei jog buvo atmesta viza, vistiek galbut kazkaip patikrina, as manau geriau nerizikuot=)
beje kodel tau buvo atmesta viza pries 3 metus?
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 02 06, 15:09)
Sveiki galiu pasidalinti savo patirtimi, as dabar JAV atskridau 3savaitem, leidima keliauti gavau greutai, bet kadangi 1karta jau buvo atsakyta visa todel labai uzkliuvau muitines pareigunams JAV. lektuve turejau pildyt deklaracija ir vel buvo ten tas klausymas ar kada nors buvo jums atsakyta viza? atsakiau i si klausyma kaip ir per interneta Taip. todel jie prisikabino kodel man buvo atsakyta vizoi pries 3metus. dar klause ka as veikiu LT, ka vyras veikia, ko as cia vaziuoju, kiek pinigu su savim turiu! paziurejo banko korteles.. nu praleido ir sako si karta mes tave praleidziam bet zinok jei bandysi dirbti ir tave pagaus tai tave i USA daugiau niekada nebeileis!  biggrin.gif  as pradejau juoktis sakau kad man darbo nereikia as gerai gyvenu LT!!! sako vistiek zinok!! nu zodziu pagasdino, bet man tie ju gasdinimai iki vienos vietos todel kad as zinau kad nei as dirbsiu usa neik ka skridau pas draugus kurie cia gyvena!! tai va uzkliuvau as jiems! todel nezinauk kaip cia geriau ar meluoti ar nemeluoti toi deklaracijoi, gal jei buciau parasius kad nebuvo atsakyta vizoi gal buto laisvai praleide. nu zodziu nezinau kaip cia geriau! svarbu viskas ok as dabar jau USA ir visai neblogai leidziu laika  clap.gif  drinks_cheers.gif  lithuania.gif

nesupratau..o tai ko ten ziuret i tas korteles blink.gif gi nesimato kiek yra pinigu, gali sakyt kad ir milijona turiu blink.gif
ir dar - as galvojau, kad jei nors karta buvo atsakyta visa, tai ta palengvinta programa (internetu) negalioja, reikia eit tiesiai i ambasada g.gif
Atsakyti
Viza man buvo atsakyta sake todel kad as tada buvau neistekejus neturejau vaiku ir jokiu paskolu todel sake kad manes kaip LT niekas ir nelaiko ta prasme kad as kaip laisvas paukstis noriu cia gyvenu galesiu ir i USA emigruoti!!
o del banko korteliu kodel paprase tai net neisivaizduoju, jis tik paziurejo kokios tos korteles, as irgi galvoju kad kiek joje yra pinigu jis patikrinti negalejo! gal tik paziurejo kokios nes kaip pas amerikiecius ten jei turi auksine viza arba platinine tai kaip patikimas zmogus skaitaisi? nu as nezinau cia tik taip galvoju..(nors pas mane buvo paprasta viza clasic kreditine) ir debitine swedbanko.
ir palengvinta programa internetu galioja nors tau buvo ir atsakyta vizoi ten kai pildai yra toks klausymas ir jei duoda leidima keliauti gali vaziuoti i JAV, bet jei per interneta negausi leidimo keliauti (jis bus neigiamas) tik tada turi eiti i ambasada!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Bond Girl 007": 07 vasario 2009 - 23:39