Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(irmaaha @ 2009 02 05, 18:23)
Labai norėčiau tokio: 

user posted image

bet nusprendžiau, kad dar labiau noriu tokio:

user posted image

labai kviečiu prisijungti prie manęs, nes viena nežinau ar įveiksiu  ax.gif

Labai grazus sis ir man , tik kaip jį megzti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 02 26, 18:22)

Gal kas turi panasu sio modeliuko aprasyma?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2009 02 28, 23:31)
Gal kas turi panasu sio modeliuko aprasyma?

Tik tiek. kad panašūs ax.gif
http://club.osinka.r...1000395#1000395
http://club.osinka.r...1147677#1147677
Atsakyti
user posted image

Ar aš teisingai supratau, kad čia tie kvadratukai atskirai nunerti ir po to sujungti? Kaip gražiau juos sujungti: sunerti, susiūti? g.gif

Ir kokius siūlus pirkti tokiam nertinukui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toe: 01 kovo 2009 - 13:29
QUOTE(armanlila @ 2009 02 21, 15:23)
teletabis
Šiandien padariau savo vaikiukui, nes labai jau jo norėjo, dar reikės nunerti kitų spalvų.

koks fainulka wub.gif
O nesinorejo nunerti didesnio? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės 4u.gif

Noriu jūsų pagalbos ir patarimo...nusipirkau anksčiau laiko šiuos siūlus ir dabar niekaip neišmąstau, ką iš jų galėčiau nusimegzt...Gal kuri patyrusi mezgėja galėtų rekomenduot kokį nesudėtingą moterišką modeliuką, būčiau labai dėkinga 4u.gif
user posted image
Galvojau tokį megzt, bet manau iš moherio negražiai atrodys g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 kovo 2009 - 11:42
QUOTE(Moksliukė @ 2009 02 26, 18:22)

noreciau paklausti,o si pilka liemene su rankovem ar man tik taip atrodo,idomu nes jau pradejau megti ir nesuprantu ar gerai matau
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2009 03 03, 20:00)
noreciau paklausti,o si pilka liemene su rankovem ar man tik taip atrodo,idomu nes jau pradejau megti ir nesuprantu ar gerai matau

Aš tai irgi matau rankoves blush2.gif Jei megsčiau - tai tikrai su jomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2009 03 03, 21:00)

ir dar noreciau paklausti pazastys isimtos,ta prasme rankoves kokios?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , nusprendžiau ir aš sugrįžti į jaunystės pomėgius biggrin.gif . Noriu megztinio, bet tie trikampiai ir apvalūs kakli tokie neįdomūs. Būtų smagu apmegzti kokiom bangelėm ar garbanėlėm. Gal turit minčių?
Atsakyti
Toe, šitie kvadratukai neriasi vienas prie kito nėrimo eigoje. Nuneri vieną kvadratuką, jį užbaigi. Tada neri kitą kvadratuką ir baigiant prineri prie jau baigto. Ir taip visus neri. Nežinau, ar aiškiai parašiau, bet turėtum suprasti.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 03 04, 08:25)
Toe, šitie kvadratukai neriasi vienas prie kito nėrimo eigoje. Nuneri vieną kvadratuką, jį užbaigi. Tada neri kitą kvadratuką ir baigiant prineri prie jau baigto. Ir taip visus neri. Nežinau, ar aiškiai parašiau, bet turėtum suprasti.

Ir ir kitas būdas kaip juos nert nenutraukiant siūlo.., rusaites kažkur yra įmetusios schema.. 4u.gif Jei rasiu.. kada prie progos įmesiu ir čia..
Atsakyti