Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 09:00)
Nedarau jokių iškarpų  schmoll.gif  g.gif

Aišku. Na aš dar nieko nemezgiau, tai todėl ir domiuosi kaip kitos daro. Kai tik bus laiko bandysiu nusimegzti šaliką, o vėliau bandysiu pereiti prie sunkesnių modelių.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 10:54)
O gal ir metražą žinot? 4u.gif

Zinau 300 m,o kur astuoniasesimprocentinis ten apie 350m
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 02 20, 10:46)
pas mus yra turkisko kasmyro ir vienas matkiukas kainuoja 12 lt.,o 80%kasmyras 11 lt.,ir ji atveza is kazkokios tai bazes kuri yra arba vilniui arba kaune,sake ten marios pasirinkimo .

Nu kažkaip įtartinai maža kaina kaip už kašmyrą biggrin.gif Gal ten tik pavadinimas koks nors toks? Nenustebčiau, jei turkai gudriai apsisuko biggrin.gif Na o jei uz tokia kaina is tikro, tai ir as norėčiau biggrin.gif O gal gali paklausti, kur ta bazė? Norėčiau pakliūt į tokį rojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2009 02 20, 13:43)
Nu kažkaip įtartinai maža kaina kaip už kašmyrą biggrin.gif  Gal ten tik pavadinimas koks nors toks? Nenustebčiau, jei turkai gudriai apsisuko biggrin.gif Na o jei uz tokia kaina is tikro, tai ir as norėčiau biggrin.gif O gal gali paklausti, kur ta bazė? Norėčiau pakliūt į tokį rojų smile.gif

Nezinau kaip atrodo brangesnis kasmyras bet sitas man toks visai nieko ,siuliukas tamprus,bet kaip ir visos vilnytes tokia biski veliantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 10:17)
Prašau
user posted image
antra schema kartojasi 2 kartus  4u.gif

O patarimo dėl siūliukų nebus? ax.gif

Turiu užsakymą šiam megztukui. Pabandžiau pamegzti, tai gražiai atrodo tik iš plonesnių siūlų.
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 02 20, 13:28)
Zinau 300 m,o kur astuoniasesimprocentinis ten apie 350m

Na tada brangokai išeina unsure.gif

QUOTE(Rife @ 2009 02 20, 14:24)
Turiu užsakymą šiam megztukui. Pabandžiau pamegzti, tai gražiai atrodo tik iš plonesnių siūlų.

Plonų tai maždaug kaip Vernito medvilnė ar dar plonesnių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 14:38)
Na tada brangokai išeina  unsure.gif

Įdedu nuorodą iš kur pirkau
http://www.auksarank...productID=45711
Man jie patiko 100 g 750 m ir sudėtis gera. Žadu megzti iš 3 siūlų .
Atsakyti
QUOTE(Ona2008 @ 2009 02 11, 18:49)
mačiau labai gražias pynes PYNIŲ MEZGIMO RAŠTAI VIRBALIS knygutėje

Turėjau garbės šiandien tą knygą vartyti tongue.gif Už dyką jos neimčiau schmoll.gif Negi negali išleisti žmogiškos mezgimo knygos blink.gif Turiu aš labai seną dar podės palikimo gal kokių 1956m ar kokių leidimo, ir Didžiąją mezgėja turiu, tai ten va knygutės thumbup.gif O toji- nespalvota, pirma eina raštai, gale knygos schemos, kažkoks bardakas ne knyga doh.gif O apie raštus iš vis patyliu: nesu išranki, bet ten ne raštai, o kažkokie mizgalai: nei grožio nei prasmės. Pynių raštai tuo ir žavi, kad jie turi prasmę; gali rasti tai medį,tai giją ar dar kažką. Kiekvienas raštas kažką atspindi: lokio pėdą ar gifiūrą, museles ar ryžių raštelį. O ten tik raštų parodija bash.gif Negi leidėjai neužsuka į internetą, kad tokias nesamones leidžia g.gif ir pinigus kaulija iš žmonių gun_bandana.gif Aišku, tai mano nuomonė, bet man būtų gėda tokią knygą reklamuoti ir dar sakyti, kad yra ten gražių pynių. Nors dėl skonio nesiginčysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 14:38)
Na tada brangokai išeina  unsure.gif

As suknia numezgiau 1.10 m. ilgio sumezgiau sesis matkiukus tai nemanau kad sukniai iseina brangokai 72 lt.,ta suknia man zemi9au keliu iki puses blauzdu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2009 02 20, 15:18)
Įdedu nuorodą iš kur pirkau
http://www.auksarank...productID=45711
Man jie patiko 100 g 750 m  ir sudėtis gera. Žadu megzti iš 3 siūlų .

Seniai buvau užmačius šiuos siūlus. Labai įdomu bus pamatyti galutinį rezultatą smile.gif Aš pradėjau iš Vernito 4u.gif
QUOTE(sagdo @ 2009 02 21, 10:43)
As suknia numezgiau 1.10 m. ilgio sumezgiau sesis matkiukus tai nemanau kad sukniai iseina brangokai 72 lt.,ta suknia man zemi9au keliu iki puses blauzdu ax.gif

Na, megztukui būtų suėję 4 matkiukai, man brangoka 44 lt už megztuką, aš iki 20 lt perku visuomet blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(dontstop @ 2009 02 21, 10:53)
Seniai buvau užmačius šiuos siūlus. Labai įdomu bus pamatyti galutinį rezultatą  smile.gif  Aš pradėjau iš Vernito  4u.gif

Na, megztukui būtų suėję 4 matkiukai, man brangoka 44 lt už megztuką, aš iki 20 lt perku visuomet  blush2.gif

VISKAS AISKU mirksiukas.gif
Atsakyti
teletabis
Šiandien padariau savo vaikiukui, nes labai jau jo norėjo, dar reikės nunerti kitų spalvų.
Atsakyti