gal rasit ka nors naudingo
http://picasaweb.goo...CROCHETSTICHES#
http://picasaweb.goo...ce200801/20075#
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 02 17, 10:26)
norėčiau patarimo
gal kas kur Vilniuje mate pirkti rankenastašei odines , kad būtų galima prisiųti ar man daryti nertas
šiai tašei
gal kas kur Vilniuje mate pirkti rankenastašei odines , kad būtų galima prisiųti ar man daryti nertas
šiai tašei
as panasia gaminau,tai moviau ja ant pabodusios ir nebenesiojamos rankines - taip issisprende ir pamusalo,ir rankenu klausimas . Tada rankena apmezgiau tuo paciu siulu - ir vsio!
norėčiau patarimo
šiai tašei
šiai tašei
grozis
norėčiau patarimo
šiai tašei
šiai tašei
GRAZINA25 ziurek kokiu graziu rankenu yra
http://www.kasiulai....ex.php?cPath=90
Sveikos
Patarkit, mamytės, iš kokių siūlų megzti tokį megztuką?
Papildyta:
Nedarau jokių iškarpų
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 17, 17:38)
Oi, mergaitės, prisižiūrėjau jūsų nuostabių darbelių ir pati susigundžiua ką nors nusimegsti ar nusinerti. Iki šiol man mezgimas nebuvo mielas, netgi megzti visai nemokėjau. Tad jau pora savaičių mokausi įvairius raštus (iš mamos pasiėmiau virbalus ir įvairių siūlų likučių). O nerti tai anksčiau labai patiko. Esu jau prisirinkusi ir pavyzdžių ką norėčiau nusimegzti ar nusinerti, bet vis dar nedrįstu. Galvoju pradėti nuo šaliko, pasibandžiau raštelį su kitais siūlais, iš pradžių atrodė sudėtingas, bet greit perkandau. Dabar beliko nusipirkti siūlų.
Norėjau paklausti dėl suknelių, sijonų, megztinių ir pan. Jūs darotės iškarpas? Ar mezgat pagal kitą pavyzdį (kitą megztinį ar sijoną)? Ir iš ko darot iškarpas? Mano mama tai pamenu darydavo iš tokio blizgančio popieriaus. Nejaugi klijuojat iš A4 lapų?
Norėjau paklausti dėl suknelių, sijonų, megztinių ir pan. Jūs darotės iškarpas? Ar mezgat pagal kitą pavyzdį (kitą megztinį ar sijoną)? Ir iš ko darot iškarpas? Mano mama tai pamenu darydavo iš tokio blizgančio popieriaus. Nejaugi klijuojat iš A4 lapų?
Nedarau jokių iškarpų
Labas rytas ,
Gražus daiktas,gal schemutę galima
QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 09:00)
Sveikos
Gražus daiktas,gal schemutę galima
QUOTE(janike1 @ 2009 02 19, 20:23)
ačiū
QUOTE(Alacka33 @ 2009 02 20, 10:04)
Prašau
antra schema kartojasi 2 kartus
O patarimo dėl siūliukų nebus?
QUOTE(dontstop @ 2009 02 20, 10:00)
Sveikos
Papildyta:
Nedarau jokių iškarpų
Papildyta:
Nedarau jokių iškarpų
turetu neblogai atrodyti is kasmyro siulu
QUOTE(sagdo @ 2009 02 20, 10:30)
turetu neblogai atrodyti is kasmyro siulu
Kašmyro siūlai turbūt brangūs ir juos sunku rasti Be to, mezgtuką planuoju nešioti pavasario gale -vasarą. Aš pati galvojau apie Vernito medvilnę, bet tam pačiam forume, kur radau nuotrauką, mezgėjos rašė, kad megzti reikia iš storų siūlų, geriausia juostelinių Tai visai susipainiojau
pas mus yra turkisko kasmyro ir vienas matkiukas kainuoja 12 lt.,o 80%kasmyras 11 lt.,ir ji atveza is kazkokios tai bazes kuri yra arba vilniui arba kaune,sake ten marios pasirinkimo .
QUOTE(sagdo @ 2009 02 20, 10:46)
pas mus yra turkisko kasmyro ir vienas matkiukas kainuoja 12 lt.,o 80%kasmyras 11 lt.,ir ji atveza is kazkokios tai bazes kuri yra arba vilniui arba kaune,sake ten marios pasirinkimo .
O gal ir metražą žinot?