Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

norėčiau patarimo
gal kas kur Vilniuje mate pirkti rankenastašei odines , kad būtų galima prisiųti ar man daryti nertas
šiai tašei
user posted image
Atsakyti
Daivulka78, čia dar užuolaidų truputuką įmetu.

http://picasaweb.goo...ortinaDeCroche#
http://picasaweb.goo...iborne66/FGgNy#
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 02 17, 09:58)

Ačiū 4u.gif Tačiau ne aš ieškojau jų. Jų reikia Ccoolliiuukkeeii wub.gif Manau ras ką iš tiek pasirinkti ir mums parodyti. thumbup.gif
Atsakyti
Pardon, apsižiūrėjau, ne tai adresavau. Bet, manau, gal kam nors pravers, ar ne? Juo labiau, kad ten labai daug visko ir labai gražių dalykėlių.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 02 17, 10:34)
Pardon, apsižiūrėjau, ne tai adresavau. Bet, manau, gal kam nors pravers, ar ne? Juo labiau, kad ten labai daug visko ir labai gražių dalykėlių.

Juokauji blink.gif Kiekviena gera thumbup.gif nuoroda praturtina mūsų sielas ir... kompus bigsmile.gif Stebiuosi kaip jis nenulūžta g.gif
Atsakyti
Gražina, nerealus tašiukas bus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius

bet ka daryt su rankenom
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 02 17, 13:26)
Ačiū už gražius žodžius

bet ka daryt su rankenom

Aš bandyčiau arba medinių (bambukinių) ieškoti arba megsčiau.
Galima ir medines apmegsti, kad taip nesiskirtų...
Atsakyti
Oi, mergaitės, prisižiūrėjau jūsų nuostabių darbelių ir pati susigundžiua ką nors nusimegsti ar nusinerti. Iki šiol man mezgimas nebuvo mielas, netgi megzti visai nemokėjau. Tad jau pora savaičių mokausi įvairius raštus (iš mamos pasiėmiau virbalus ir įvairių siūlų likučių). O nerti tai anksčiau labai patiko. Esu jau prisirinkusi ir pavyzdžių ką norėčiau nusimegzti ar nusinerti, bet vis dar nedrįstu. Galvoju pradėti nuo šaliko, pasibandžiau raštelį su kitais siūlais, iš pradžių atrodė sudėtingas, bet greit perkandau. Dabar beliko nusipirkti siūlų.
Norėjau paklausti dėl suknelių, sijonų, megztinių ir pan. Jūs darotės iškarpas? Ar mezgat pagal kitą pavyzdį (kitą megztinį ar sijoną)? Ir iš ko darot iškarpas? Mano mama tai pamenu darydavo iš tokio blizgančio popieriaus. Nejaugi klijuojat iš A4 lapų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 17 vasario 2009 - 16:38
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 02 17, 13:26)
Ačiū už gražius žodžius

bet ka daryt su rankenom
as daryciu megstas, nors grazu butu ir medines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 02 17, 10:26)
norėčiau patarimo
gal kas kur Vilniuje mate pirkti rankenastašei odines , kad būtų galima prisiųti ar man daryti nertas
šiai tašei
user posted image

graži tašytė smile.gif o kaip tie iškilimai nerti? gal schema butu galima gaut blush2.gif
Atsakyti
koks grozis thumbup.gif
Atsakyti