Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(burbulyte @ 2009 02 08, 19:00)
O kur mergaitės rast šio grožio chemute?  g.gif

user posted image

Aš manau, kad galima bandyti megzti ir be schemos, jis nėra labai sudėtingas, pynes galima ir kitokias daryti, o del pacios shemos tai manau, kad mezginio pradžia yra nuo rankovių, po to uždedant akių priekio pločiui.
Atsakyti
Dabar panasia megsiu.Tik viena kasa maziau.Prasidada mezgimas nuo rankoviu,jos siek tiek trumpesnes.

user posted image

schema virsuje
user posted image

Einu bandyt kas gausis smile.gif
Atsakyti
kaip jums sis grozis? kazin ar butu galima toki nusinarplioti?

[IMG]http://img11.imageshack.us/my.php?image=suskylutemtk4.jpg[IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 09 vasario 2009 - 13:39
[quote=bravada,2009 02 09, 13:00]
kaip jums sis grozis? kazin ar butu galima toki nusinarplioti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 09 vasario 2009 - 14:05
Sveikutės, kai schemoje pavaizduota UIUIUI, tai reikia uždėti akį ir išmegzti gerąją ar uždėti ir nukelti? Manykim suprasit ką norėjau paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2009 02 10, 19:27)
Sveikutės, kai schemoje pavaizduota UIUIUI, tai reikia uždėti akį ir išmegzti gerąją ar uždėti ir nukelti? Manykim suprasit ką norėjau paklausti  blush2.gif

Jei įmestum raštelį, būtų paprasčiau tongue.gif Tačiau manau turėtų būtų : uždėta- gera- uždėta- gera. Nuimtos akys daugiausiai būna taip vadinamuose " dvigubuose" arba" švediškuose" raštuose. Šiaip tai nuo raštelio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
ziurekit kokias pirstines radau valentino dienai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2009 02 11, 10:15)
[/url]

super idėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 11 vasario 2009 - 09:21
labukas, panos turiu klausima, kaip padaryti, kad "guma" 2*2 rastas butu ne susitraukusi, o istempta. nzn ar aiskiai paaiskinau, kad ja istempus ji tokia ir liktu, kad matytusi geru ir blogu akiu stulpeliai g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2009 02 11, 10:15)
user posted image

thumbup.gif gera ideja thumbup.gif valentino dienai
Atsakyti
Sveikos. turiu toki klausimeli. Siuo metu esu nestuke.gif , ir turiu siulu, is kuriu sau noreciau bliuskyte kokia nusimegzti, kad jau pagimdzius galeciau nesioti. bet ka dabar daryti su dydziu? sakykim, jei prieki matuosiu pagal nugara, ar gerai butu? kaip taip is oro dabar ta dydi man nusitaikyt, nenoriu, kad butu laisva. gal sakau, matuot, kiek cm per krutine, ir tokio plocio daryt prieki? ar jus keiciat akiu skaiciu, ty platinat pries krutine ir iliemenuojat? beje, megziu is mocheros...
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 02 11, 15:48)
Siuo metu esu  nestuke.gif , ir turiu siulu, is kuriu sau noreciau bliuskyte kokia nusimegzti, kad jau pagimdzius galeciau nesioti. ...

Protingiausia būtų susilaikyti, nes nežinai kaip pasikeisi mirksiukas.gif
Atsakyti