Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(caulyte @ 2009 01 29, 14:39)
o as mezgu sita  verysad.gif

O ko taip liūdnai?
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 01 28, 10:18)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif man suknelei suėjo keturi kamuoliukai (suknelė be rankovių) per klubus 120cm per juosmenį metras pas mane. tu tikrai nieko nemaišai. kaip man tokiai plačiai galėjo tiek mažai susinaudot?

akivaizdu g.gif - viskas nuo raštuko priklauso - maniškė suknele gana tvirta be kiaurarasčio megzta beveik - tik zigzaguojasi ir platėja apačioje.. gal todėl taip daug ir susinaudojo.. šiaip net šiek tiek neramu darosi - kad pabaigčiau tokia, kokios noriu dar kokiu 3-4 matkiuku tikrai reikės.. tai sukneles kaina gausis blink.gif 10X beveik 12 Lt... 120 Lt... na bet tikiuosi grožybę šios vasaros turėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikolinas: 29 sausio 2009 - 21:05
kažko truksta
user posted image
Atsakyti
nebent tik šypsenos gražiosios manekenės veide - labai graži suknytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 19, 00:52)

gal kas nors man pasifruotu ruzavo megstuko schemyte? blush2.gif nu nei bum bum rusiskai schmoll.gif verysad.gif
o siaip rastelio nelabai suprantu, nedaug patyrus dar esu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 29 sausio 2009 - 21:55
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 29, 22:14)
kažko truksta

Verkė pupa prieš fotosesiją? unsure.gif Man trūksta ryškesnės rožinės (gal alyvinės) juostelė su minimaliu kaspinėliu ties liemeniu rolleyes.gif

O šiaip darbelis labai kruopštus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 29, 22:14)
kažko truksta
user posted image

suknutes rastas kaip ir pati panele labai grazus smile.gif man atrodo kad truputi jinai per didele siai panelei? blush2.gif man kakliukui kazka padaryt,(laisvas labai atrodo) reiktu ir kokios gelytes noretus ryskesnes nei suknute smile.gif na cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
nu gelyte ryskesne gal ir gerai butu
Atsakyti
user posted image
Mergytės gal turit tokio grožio aprašymą kaip megst, ar bent patarkit kaip tą viršų megst, kad laikytusi jis taip gražiai...
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 01 29, 17:50)
O ko taip liūdnai?

nes antra karta teko ardyti, o dabar dar reiks ir kitus siulus pirkti, bet as ja vistiek nusimegziu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 29, 22:54)
gal kas nors man pasifruotu ruzavo megstuko schemyte?  blush2.gif  nu nei bum bum rusiskai  schmoll.gif  verysad.gif
o siaip rastelio nelabai suprantu, nedaug patyrus dar esu  blush2.gif

patyrus ar ne, bet tau cia truksta schemuciu rastu g.gif cia nepilnas aprasymas
Atsakyti
panos pasakykit kaip teisingai nunerti toki lapeli, nes pagal duota schemute toks neiseina, arba as nesuprantu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 01 30, 09:30)
nes antra karta teko ardyti, o dabar dar reiks ir kitus siulus pirkti, bet as ja vistiek nusimegziu  smile.gif
Papildyta:
patyrus ar ne, bet tau cia truksta schemuciu rastu  g.gif cia nepilnas aprasymas

gal kas nors kokio panasaus kiaurarascio schema turit?
rankoves rastu panasiu jau radau, bet kiaurarascio neradau net turimose knygose schmoll.gif
Atsakyti