Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Labas,
gal kas nors galėtų paaiškinti arba turit schemą kaip megzti tokį raštą kaip tas kraštelis ir tie burbuliukai numegzti, nes niekaip neisigauna sukurti bigsmile.gif
BŪčiau labai dėkinga
Atsakyti
Tai vadinamasis "Gervuogės" raštas arba trijų akių raštas, kai trys akys išmezgamos per vieną, o viena akis per tris kas antroje eilutėje.

Pvz
?3??K?
BBB?B?
?K??3?
?B?BBB

? - nieko nėra, tuščia (mezgant suprasi, o schemoje lengviau susigaudyti)
B - bloga (išvirkščioji) akis
3 - 3 išvirkšios sumezgamos kartu
K - visos išmezgamos per vieną akį tokia tvarka- 1 gera, 1 išvirkščia, 1 gera.

raštelis painokas, manau prie sudėtingesnių, "valgo" daug siūlų bet man asmeniškai gražus ax.gif
Atsakyti
Ačiū, viskas labai gerai gaunasi smile.gif nes galvojau bus sudėtingiau...
Dabar belieka sugalvoti kraštui raštą, kad atrodytų gražiai iš geros ir blogos pusės.... g.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausima, mezgu palaidine is "maxi" siulu su 2.5 nr virbalais, viskas buvo gerai kol nepradejau sumezginet is krastu akiu (iliemenavimui), rasto nera, vien geros akys, vizualiai ziurint i mezgini, numegzta mazdaug 15cm aukscio ir 46cm ilgio, rastas atrodo susisukes, eilutes neina lygiai i virsu, o atrodo kad jos skersos g.gif unsure.gif buvau isardzius, bet matau kad vel tas pats.

klausimas: ar tas skersumas dings surinkus mezgini ir ji isskalbus? ar tiesiog reiktu pakeist siulus ar pati modeli?????? gelbekit, nebezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
maxi'ai mėgsta skersuotis mezgant verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 01 29, 11:22)
maxi'ai mėgsta skersuotis  mezgant verysad.gif  schmoll.gif

o pasekmes, jeigu as ir toliau megziu palaidine? surinksiu ir isskalbsiu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 01 29, 11:44)
o pasekmes, jeigu as ir toliau megziu palaidine?  surinksiu ir isskalbsiu? verysad.gif

Nepades, vistiek bus skersa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 29, 12:41)
Nepades, vistiek bus skersa  verysad.gif

tai belieka keisti siulus? cry.gif
Atsakyti
Gal bandyk kokį raštą įdėt g.gif
Man šita bliuskytė neskersavo. Mezgiau iš dviejų siūlų, Nr. 2 (o galirgi 2,5- neparašyta ant virbalų), ratu mezgiau.
Atsakyti
o as mezgu sita verysad.gif user posted image
Atsakyti
Prašau padėti, kaip paslėpti šitus siūlų galiukus, kad visiškai jų nesimatytų? viena mamytė man numezgė mezginuką nu niekur nėra galiukų matyt, ir aš bandžiau prakišt tar pynytės tą galiuką bet patempus jis vistiek išlenda? nu paaiškinkit kas nors?

http://keep4u.ru/ful...5800bd9fb19/jpg]user posted image
Atsakyti
Kairėj gėlytėj per trumpas siūliukas. Bet šiaip, taip, iš blogos pusės juo slepi, su vašeliu pertraukdama. Kryptį tavo atveju pasirinkčiau link gėlytės centro. Ten kur tankesnis nėrinys. Gali vienoj vietoj pernert du kartus, na kad toks, kaip mazgiukas gautųsi, užsitvirtintų.
Atsakyti