Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(zinanti @ 2009 01 27, 13:02)
Labai atsiprasau jei ne vietoj paklausiu,bet gal kuri nors galetu padet? labai noriu padaryti bumbuliukus ant sniuruku,nu kiek bandau tai tik siulu gadinimas doh.gif  niekas nesigauna.Gal kuri nors mokate tai daryti? Labai aciu uz pagalba.

Turiu stai toki paveiksliuka gal pagelbes mirksiukas.gif user posted image

O gal galetu man kas nors pagelbet ax.gif gal kuri zinot kaip megztas sios liemenes kapisonas ir apacia doh.gif reiketu rasciuko user posted image
Atsakyti
Dalytuke, Osinkoj modelis kitas, bet raštas tas pats, manau.
Atsakyti
[quote=niuma,2009 01 27, 13:34]
Dalytuke, Osinkoj modelis kitas, bet raštas tas pats, manau.

Oi kaip aciu tau ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 01, 20:12)
Niu va kas pas mane vyksta.Dabar atrodo taip user posted image,o pirmas variantas buvo taip user posted image
Apsvietimas labai prastas  doh.gif
Priejau iki rankoviu ir stop.Suku galva kada,kas,po ko ir kaip

plyzzzzz, padėkit nusimezgiauir as langorija iki rankoviu o toliau stop mašina, ką daryti? kaip tas rankoves pradėt megzt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 26, 19:25)
O sakykit, kiek reikia mazdaug siuliuku gramais, jei as iki nestumo nesiojau L rubu dydi, o dabar planuoju nerti bliuskute is  va tokiu siulu?

user posted image

as neriu suknele is tokiu siulu - tai jau 6 matkiukai "suejo", o suknele atvira nugara dar tik iki keliu. Tiesa, as pakankamai smulki..
Mano manymu, nestukei, kuri nesiojo L dydi, bliuskutei reiketu 5 matkiuku. tai cia gautusi 500 gr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikolinas: 27 sausio 2009 - 19:25
ir as Maxi siulus turiu, tik juodus. neapsisprendziu ka nert g.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų tai viskas labai priklauso nuo rašto.
Nešioju L, nėriau sijoną, sunaudojau 2,5 matkelio, o sijonas žemiau kelių.
flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 27, 19:18)
plyzzzzz, padėkit nusimezgiauir as langorija iki rankoviu o toliau stop mašina, ką daryti? kaip tas rankoves pradėt megzt doh.gif

ant atskiru virbalu nusimezgi dvieju rankoviu atnaras ir rasto pora eiluciu kad sutaptu iterpus. rankovese is krastu nuimi po 5 akis. tada paskaiciuoji kiek priekiui reik akiu ir abieju pazastu vietoj nuimi po10 akiu (t.y 5 priekio dalies akys ir 5 nugaros dalies akys), i ta tarpa ir ikisi rankovę. ir mezgi toliau vel viska vienu siulu.... suimineji reglanui 8 kart( t.y. 4 eilutes gausis, 2 prieky, 2 nugaroj)
siaip teko man rankoves nusimegzt is trecio karto, tai reglanui ne vienodas akis suiminejau, tai per mazai akiu buvau uzsidejus (gavos kad i ilgi dar reiktu pamegzt, o akiu jau neliko, taip kad nenumazinkit)
patarimas - reglanui kai suimi turi but vienodos akys, jei suimineji prieky su uzmetimu aki ir sekancia, tai ir nugaroj ir kitoj rankovej turi atitaikyt tokia pacia...sėekmes
man blyn labai greit jis susivele(is pusvilnes mezgiau), tai audziu minti kad reiks dar viena nusimegzt
Atsakyti
drinks_cheers.gif Tikrai viskas nuo rašto. Man į šitą sijoną - 4 Maxi suėjo. 1 pilkų, 3 juodų.
Atsakyti
[quote=dalytuke,2009 01 27, 13:31]
Turiu stai toki paveiksliuka gal pagelbes mirksiukas.gif user posted image

Aciu pabandysiu pagal si pavizdi
Atsakyti
QUOTE(Pikolinas @ 2009 01 27, 21:20)
as neriu suknele is tokiu siulu - tai jau 6 matkiukai "suejo", o suknele atvira nugara dar tik iki keliu. Tiesa, as pakankamai smulki..
Mano manymu, nestukei, kuri nesiojo L dydi, bliuskutei reiketu 5 matkiuku. tai cia gautusi 500 gr.

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif man suknelei suėjo keturi kamuoliukai (suknelė be rankovių) per klubus 120cm per juosmenį metras pas mane. tu tikrai nieko nemaišai. kaip man tokiai plačiai galėjo tiek mažai susinaudot?
Atsakyti
QUOTE(Pikolinas @ 2009 01 27, 20:20)

Na, siulus jau nusipirkau. Tik va dabar jau nezinau ar uzteks. doh.gif Pirkau 4 matkelius, tai andysiu suktis, o jei neuzteks tai kazka tada reikes galvot ax.gif
Atsakyti