Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Sveikos merginos,

uzklydau pas jus vienu klausimu, nes labai reikia jusu pagalbos. Labai noreciau nusinerti kokia palaidine nestukei. Gal turit kokiu schemeliu, nes nelabai isivaizduoju kaip nerti blush2.gif O pati deja, niekur nerandu nieko tinkamo verysad.gif Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 26, 18:57)
Sveikos merginos,

uzklydau pas jus vienu klausimu, nes labai reikia jusu pagalbos. Labai noreciau nusinerti kokia palaidine nestukei. Gal turit kokiu schemeliu, nes nelabai isivaizduoju kaip nerti  blush2.gif O pati deja, niekur nerandu nieko tinkamo  verysad.gif  Busiu labai dekinga uz pagalba  4u.gif

Sitoj temelej yra nestuke.gif, bet tik megzti, nelabai apziurejau, bet ideju yra 4u.gif
Atsakyti
O sakykit, kiek reikia mazdaug siuliuku gramais, jei as iki nestumo nesiojau L rubu dydi, o dabar planuoju nerti bliuskute is va tokiu siulu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 01 26, 02:39)
http://picasaweb.goo...onso/MARIPOSAS# maciau nemazai drugeliu, galbut rasime ka nors tinkamo  smile.gif

ačiū už nuoroda, radau labai gražių drugelių ir svarbiausia schemos ižiūrimos thumbup.gif
Atsakyti
Priklauso nuo rašto, ilgio...
mano virš 550 metrų toks "matkelis", tai visą sunėriau nugarai, ir tai gavosi S dydis schmoll.gif na ilgio bliuzelė apie 50 cm
o ir raštelis daug "nevalgė" unsure.gif
Atsakyti
laba rytą, merginos iškilo man toks klausimukas, nusipirkau kid mocheros, ir nežinau kokiais virbalais megst, bandžiau ir 6 nr. ir 3,5 nr, nu bet taip negražiai pas mane gaunasi ar aš raštą netinkamą pasirinkau ar kažką ne taip darau, kokiais virbalais geriausiai megst ir gal kas pasiūlys nesunku kiauraraščio raštą šaliui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 01 27, 09:36)
laba rytą, merginos iškilo man toks klausimukas, nusipirkau kid mocheros, ir nežinau kokiais virbalais megst, bandžiau ir 6 nr. ir 3,5 nr, nu bet taip negražiai pas mane gaunasi ar aš raštą netinkamą pasirinkau ar kažką ne taip darau, kokiais virbalais geriausiai megst ir gal kas pasiūlys nesunku kiauraraščio raštą šaliui?  ax.gif

ant pakuotes buna parasyti rekomenduojamu virbalu numeriai
Atsakyti
Labas, mezgėjos smile.gif

gal kuriai netyčia akis užkliuvo už džinsiniais siūlais megztų mezginių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 01 27, 09:05)
ant pakuotes buna parasyti rekomenduojamu virbalu numeriai

tai ten parašyta 3 nr, nu bet pas mane tragiškas raštas gaunasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 01 27, 11:25)
tai ten parašyta 3 nr, nu bet pas mane tragiškas raštas gaunasi sad.gif

tai gal per laisvas arba per itemptas siulas mezgant? arba tiesiog gal rastas netinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 26, 20:25)
O sakykit, kiek reikia mazdaug siuliuku gramais, jei as iki nestumo nesiojau L rubu dydi, o dabar planuoju nerti bliuskute is  va tokiu siulu?

user posted image

Man suknelei be rankoviu, nerimui, tokiu siulu reikejo 4 vnt.
Atsakyti
Labai atsiprasau jei ne vietoj paklausiu,bet gal kuri nors galetu padet? labai noriu padaryti bumbuliukus ant sniuruku,nu kiek bandau tai tik siulu gadinimas doh.gif niekas nesigauna.Gal kuri nors mokate tai daryti? Labai aciu uz pagalba.
Atsakyti