Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Ašarėlė @ 2009 01 25, 17:03)
edinka  drinks_cheers.gif jau paaiškino  thumbup.gif  4u.gif

Bet ar suprantamai? g.gif Pačiai viskas aišku, o kaži kaip kitam g.gif
Nu nieko irnesakyk.gif , vaidulka, pabandysi ir suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Jūs mokat taip, tai čia jums viskas laaabai aišku, bet aš perskaičiau ir nieko nesuprantu lotuliukas.gif doh.gif
Eisiu pabandyt, tada žinosiu ar kas aišku, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 06, 22:39)
apie sita liemene galiu daug pasakyti, nes mezgiau jau du megztukus. Tai tik cia be rankoviu,, o daugiau viskas taip pat wink.gif

liemene
mano zalias megztukas
mano juodas megztukas

I zaliaji megztuka sumezgiau 1000 m siuliuku italiskos pusvilnes 250 Gr

i juodaji suejo apie 350 gr 100% vilnos.

mezgiau pagal sita rasteli

user posted image
cia ryzkesnis, tik viduriuka daryt isvirksciasakis 2 ar 4, ar kiek norit.
user posted image

tos rodykleles, tai trys akys sumezgamos kartu. kur kaip V raide, dai kaip geraja aki megzt, o kur rodyklele, ten is galo sumezgimos 3 akys.

laba diena, dekui uz issamu paaiskinima pradejau megzti rastuka paziuresiu ar man gausis, ir tuomet pirmaja lemene savam gyvenime bandysu numegzti smile.gif gal gaite pasakyti o kaip ten prie rankoviu mezgasi tik puse lapelio????
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 25, 12:28)
Dar kartelį įlysiu į akis, nes nežinau kaip megzt  blush2.gif Čia atrodo ir apačia tokia lyg dviguba. Nes padariau paprastą ripsą tai kai pradėjau daryt pynes, jis susibangavo  verysad.gif
Galima šio ananaso raštelį? Niekada nesu  bandžius megzt ananaso, tik nert. Kažin ar kidmohera tiktų tokiam raštui? Turiu nemažai kidmoheros, bet nė vieno rašto nepritaikau  verysad.gif

Mezgiau su mohera, bet ne kid doh.gif tai truputuką kanda unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū Tomiene, labai gražus raštelis, reiks pabandyt, gal gausis biggrin.gif

O tas kraštukas pagal aprašymą man gaunasi lyg blogom akim, taip atrodo g.gif Ir kaip jūs tą gumytę ten įveriat? Man ten gaunasi toks storesnis raštas nei ripsas, bet gumai vert vietos nėra schmoll.gif

Persiprašau, atrodo atradau tarpą blush2.gif Kadangi galuose sumegztos akys, tai nieko ir nemačiau blush2.gif

Ačiū labai. O kaip rankovių vietoje daryt tą raštelį? g.gif

O kapišonas kvadratinis turi būt? Jį reikia primegzt surinkus akis, ar numegzt po to prisiųt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 25 sausio 2009 - 18:20
aš dvigybą kitaip darau. Numezgu kokius 1-2 cm (kokio storio nori kraštelio) gerom (geroj pusėj geros, blogoj pusėj išvirkščios akys), tada dvi suimu, vienas užmetimas ir taip iki galo, tada vėl tokio pačio ilgio kraštelį gerom akim. Sulenkus pusiau gaunasi dvigubas kraštelis, ir gumytė telpa, ir atrodo gražiai , ir dantytas ax.gif

va radau, ružavesnis paveikslėlis

user posted image

Kitos dar permezga kartu, na kad nereiktų siūti mirksiukas.gif
Atsakyti
šitą moku išmegzt, bet nesigauna po to prijungt perlenkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 01 25, 17:56)
Mezgiau su mohera, bet ne kid doh.gif  tai truputuką kanda unsure.gif

user posted image

dabar nemegsiu šio šalio, nes tas sarafanas reikalingas, bet gal gali paaiškint ženklus.
ir kaip suprantu 2,4,6,8 eilė mezgamos ne pagal schemą, nes nėra parašyta, tai kaip tada g.gif
Atsakyti
as siuo rastu mezgu sali,man graziai gaunasi ir siulai kidmochera,o tos eiles 2 4 6 8 10ir visos kitos mezgamos pagal rasta,tai kur blogos blogom ,o geros gerom,tiesa uzmetimas ismezgamas blogoj puse isvirksciaja akim.nezinau ar gerai paaiskinau
Atsakyti
sveikos mamytės, žiurinėjau žiurinėjau ir pavargau ir neradau blush2.gif man reikia didelio drugelio schemos,niekur nemačiau o gal praleidau blush2.gif gal kuri turit ir galit atsiust ar bent nuoroda idėt kur ieskot.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 01 25, 21:12)
sveikos mamytės, žiurinėjau žiurinėjau ir pavargau ir neradau blush2.gif man reikia didelio drugelio schemos,niekur nemačiau o gal praleidau blush2.gif gal kuri turit ir galit atsiust ar bent nuoroda idėt kur ieskot.Ačiū 4u.gif

http://picasaweb.goo...onso/MARIPOSAS# maciau nemazai drugeliu, galbut rasime ka nors tinkamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 01 25, 17:20)
laba diena, dekui uz issamu paaiskinima pradejau megzti rastuka paziuresiu ar man gausis, ir tuomet pirmaja lemene savam gyvenime bandysu numegzti smile.gif gal gaite pasakyti o kaip ten prie rankoviu mezgasi tik puse lapelio????

laba
aš irgi pagal šitą pavyzdį mezgu liemenę,šiandien jau siūsiu mirksiukas.gif o prie rankovių-tai raštą padalini į dvi dalis-po pusę lapelio(kur blogos akys viduryje,tai jas dalini pusiau)
nežinau ar aiškiai parašiau
Atsakyti