Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dejavu @ 2008 11 05, 20:06)
dejavu kad ir mokėsi fotografuoti neišmoko smile.gif

biggrin.gif Atejai kurso kartot? ... manau, kad ismokai ir labai gerai ismokai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 05, 21:29)
biggrin.gif Atejai kurso kartot? ... manau, kad ismokai ir labai gerai ismokai mirksiukas.gif  4u.gif

Gyvenimas privertė... Nusipirko maniškiai mėlyną fujifilm Finepix Z (beje niekam nerekomenduoju) ir man su juo nuotraaukos niekaip neišeina. Tad ir bandau suprasti ar vistik fotoaparatas ar žmogus fotografuoja.
Bet mes ne į temą mirksiukas.gif

Teminis portretas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 05 lapkričio 2008 - 22:44
bigsmile.gif Noriu ir as jungtis ax.gif Mano fotoaparatas Casio Exilim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 11 05, 19:43)
Manau dėl to, kad iškraipo spalvas, kaip ir bet kuri nenatūrali (ne dienos) šviesa. ax.gif

aciu uz paaiskinima 4u.gif

QUOTE(luokė @ 2008 11 05, 19:53)
palygink Gegytės foto ir, pvz, šią (paėmiau iš efoto, iš straipsnio apie portretus)
user posted image
gaila, iš manęs aiškintoja nekokia... geriausias skirtumas matosi peržiūrint kuo daugiau portretų, palyginus juos su tais, kur kalta su blykste.
be to, nuo tos tiesios blykstės dingsta tie gražieji šešėliai, veido ypatybės

aciu 4u.gif
QUOTE(fizė @ 2008 11 05, 20:15)

sitas variantas man grazesnis 4u.gif
QUOTE(cindy @ 2008 11 05, 22:20)
bigsmile.gif  Noriu ir as jungtis ax.gif  Mano fotoaparatas Casio Exilim  smile.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 11 05, 19:36)
o galima man prie jūsų? ir fotoaparatą Fujifilm Finepix Z10  į kompaniją  blush2.gif

QUOTE(fizė @ 2008 11 05, 20:25)
Ir as labai noreciau prisijungt prie Jusu. Mano fotikas NIKON D40, ar galima?  blush2.gif

QUOTE(cindy @ 2008 11 05, 23:20)
bigsmile.gif  Noriu ir as jungtis ax.gif  Mano fotoaparatas Casio Exilim  smile.gif

Naujokem, sveikos atvykusios mirksiukas.gif mirksiukas.gif prasom rodyt foto pagal tema mirksiukas.gif
o as labai patenkinta blyskte kelias foto pagavau visai fainai rolleyes.gif
wyshnia, dziaugiuosi,kad uzsuksi pas mumis mirksiukas.gif
fize, atra foto jaukesne (nors as megeja jb doh.gif ) man visai kiti dalykai atosi: ir vaiko poza, ir meska, ir grotos, zodziu graziau mirksiukas.gif bet va vaiko per mazas kampas man ir apacia per tamsi rolleyes.gif

drasiau su fotkem, ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 06 lapkričio 2008 - 00:07
sveikos.
cia mum pazengusios dave nuoroda mokytis: http://fotografuojam.blogspot.com/
bigsmile.gif

user posted image
ikeliu vel jb, kurioj vel krenta seseliai ant veido doh.gif ir kada as ismoksiu ta veida normaliai nufotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 06 lapkričio 2008 - 10:52
{user posted image
{
Papildyta:
sveikutes
Atsakyti
Sidabrine , foto labai idomi mirksiukas.gif
dejavu, man oatiko berniukas, bet jei butu tiesiai fotkintas, kazi ne geriau butu? g.gif
Atsakyti
Sidabrinė, kad atšuoliavo į temą thumbup.gif tik fotkej truksta vietos unsure.gif nusileidimui smile.gif

Julieta nuotrauka paplaukusi g.gif nėra fokuso unsure.gif ir kojyčių gaila blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 06 lapkričio 2008 - 11:37
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 06, 10:52)
user posted image
ikeliu vel jb, kurioj vel krenta seseliai ant veido  doh.gif ir kada as ismoksiu ta veida normaliai nufotkint  doh.gif

visų pirma, man vėl atrodo, kad fokuso kiek trūksta. net ne trūksta, o jis kojose. portretuose fokusas turi būti veide, akyse

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 06, 10:55)

čia kadravimas man kliūna. jei kairėj pusėj ir viršuj būtų kiek daugiau vietos, jaustųs labiau tas šuolis. o dabar su tokiu aktyviu veiksmu mergina vos telpa. be to, tiktų ta pati trečdalių taisyklė wink.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 11 06, 10:57)
Sidabrine , foto labai idomi  mirksiukas.gif
dejavu, man oatiko berniukas, bet jei butu tiesiai fotkintas, kazi ne geriau butu?  g.gif

o kuo būtų geriau?
Atsakyti
dekui uz komentrus, supratau rolleyes.gif
dejavu, tiesiog kazkaip tas zvilgnis tiesioginis, net nezinau, kaip pavadint, tiesiog jauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

user posted image
Atsakyti