Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fizė @ 2008 11 20, 14:32)
Bandau ir as pataisyti Dirses pastabeles, paziurekit kas ne taip, laukiu komentaru  ax.gif

jei nuotrauka nėra kokybiška, jos paprasti pakeitimai neišgelbės.

Dar dėl rudo atspalvio - jis toks pilkšvai rudas. Bent man jis apetito nesukelia, o vistik nuotraukoje maisto produktas. Todėl arba naudočiau neutralią j/b arba šiltinčiau atspalvį.

Dar Belly nuotrauka užstrigo. Pirmoji. Labai graži idėja, gal geriau tik kad tas atspindys būtų ne toks tamsus ir margas, o pvz. atsispindėtų dangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 20 lapkričio 2008 - 15:15
QUOTE(ingulia @ 2008 11 20, 08:53)
labas rytas, pagaliau ir aš su savo "šedevru" blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Aš irgi vakare bandžiau, tai labai sunku, nes neturiu jokių paildomų lempų, paskutinė stalinė ir ta sugedus, tai teko tenkintis vien lubiniu apšvietimu, dėl ko nepavyko susitvarkyti su šešėliais...

labai yammi arbatele tik noretusi,kad butu sveisesne foto , turbut ta WB reik pareguliuot g.gif
Atsakyti
Aš kažkaip pradžioje norėčiau išmok taisiklingai fotografuoti,o tik po to jau uzsiimti PS
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 20, 15:19)
Dejavu, fotki.com sakei,kad trūksta kontrasto ir šviesos. Tai pabandžiau pataisyti, ar dabar geriau? g.gif  ax.gif

Prieš
user posted image

Po
user posted image

sita PO thumbup.gif neisivaizduoju prie ko butu galima prikibti rolleyes.gif
QUOTE(fizė @ 2008 11 20, 15:32)
Bandau ir as pataisyti Dirses pastabeles, paziurekit kas ne taip, laukiu komentaru  ax.gif

Pries

user posted image

Po

user posted image

niu man j/b nesiziuri visai,spalvotos patinka spalvos,bet kliuna tas 'virstantis'stalas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 20, 16:14)
Aš kažkaip pradžioje norėčiau išmok taisiklingai fotografuoti,o tik po to jau uzsiimti PS

drinks_cheers.gif as uztai net ir neinstalinu PS cool.gif ir objektyvo geresnio neperku ( nesijauciu verta dar biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 20, 15:59)
Mergaitės kai baigsime rašyti 50psl ir temą uždarys prašau kelti į nauja galerija  biggrin.gif
******ČIA*****

aciu 4u.gif

bet mergaites, zinoma musu tikslas ismokti gerai ir teisingai fotografuoti, bet ar zinot kad bet koks fotografas naudojasi Ps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 20, 13:33)
Sveikos

aš tai šiandien be fantazijos  doh.gif  tai va mano paprastas bandymas

1. foto - wub.gif
2. foto-kazkaip puodelis ir lango remas beveik vienodo dydzio,niu man kazkaip is tos puses nesiziuri,bet visumoj kokybe foto thumbup.gif
3. foto - per daug nereikalingos erdves ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 20 lapkričio 2008 - 15:27
epider, buk gera, necituok su fotkem kitoj temoj, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 13:14)
Dedu ir as savo namu darbus  smile.gif

marga mirga .. reiketu gal tada puodeli vienspalvi prie tokio fono g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 20 lapkričio 2008 - 15:26
QUOTE(ediper @ 2008 11 20, 15:18)
sita PO  thumbup.gif neisivaizduoju prie ko butu galima prikibti  rolleyes.gif
niu man j/b nesiziuri visai,spalvotos patinka spalvos,bet kliuna tas 'virstantis'stalas  ax.gif

reiks kai saulute svies, pabandyt dar kavos pasidaryt biggrin.gif Dabar be sansu ka nors nufotkint
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 20, 16:20)
aciu  4u.gif
bet mergaites, zinoma musu tikslas ismokti gerai ir teisingai fotografuoti, bet ar zinot kad bet koks fotografas naudojasi Ps  mirksiukas.gif

tai taip drinks_cheers.gif ale ,kad tas PS irgi neka paprasciau doh.gif kazkaip man per did.apkrova rolleyes.gif o ir jeigu nera nuotraukoj kokybes ir sarmo,tai nelabai ka pades ir kompiuterines manipuliacijos ax.gif
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 20, 16:22)
epider, buk gera, necituok su fotkem kitoj temoj, ok?  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti