sveikos...
o galima man prie jūsų? ir fotoaparatą Fujifilm Finepix Z10 į kompaniją
Sveikos
Taip,
Matau daug žmonių nori jungtis, visų jų idėjoms pritariu. Smagu!
dejavu - prašom tik.
QUOTE(lamella @ 2008 11 05, 11:50)
Gegytė, čia su blicu fotografuota?
Taip,
Matau daug žmonių nori jungtis, visų jų idėjoms pritariu. Smagu!
dejavu - prašom tik.
Sveikutes,
Ir as labai noreciau prisijungt prie Jusu. Mano fotikas NIKON D40, ar galima?
Ir as labai noreciau prisijungt prie Jusu. Mano fotikas NIKON D40, ar galima?
Ačiū Gegyte.
Beje, patarimas naujokėms - pamirškite pradžiai blykstę, kiek tik įmanoma fotografuokite be jos. Nieko gero ji neduoda.
Beje, patarimas naujokėms - pamirškite pradžiai blykstę, kiek tik įmanoma fotografuokite be jos. Nieko gero ji neduoda.
QUOTE(dejavu @ 2008 11 05, 19:25)
Ačiū Gegyte.
kodel
Manau dėl to, kad iškraipo spalvas, kaip ir bet kuri nenatūrali (ne dienos) šviesa.
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 05, 19:41)
kodel
palygink Gegytės foto ir, pvz, šią (paėmiau iš efoto, iš straipsnio apie portretus)
gaila, iš manęs aiškintoja nekokia... geriausias skirtumas matosi peržiūrint kuo daugiau portretų, palyginus juos su tais, kur kalta su blykste.
be to, nuo tos tiesios blykstės dingsta tie gražieji šešėliai, veido ypatybės
teisingai luokė atsakė. Naudojant integruotą blykstę kaip pagrindinį šviesos šaltinį, veidai gaunasi plokšti, nenatūralūs, akys stiklinės, ji sukuria pernelyg tamsius šešėlius.
Interguotą fotoaparato blykstę geriau naudoti kaip papildomą šviesos šaltinį, pvz. fotografuojant saulėtą dieną sušvelninti šešėliams ir pan.
Interguotą fotoaparato blykstę geriau naudoti kaip papildomą šviesos šaltinį, pvz. fotografuojant saulėtą dieną sušvelninti šešėliams ir pan.
ir
kaip Jums, kas ne taip
per laptopą kitaip matau, nenoriu prišnekėt. man labai kontrasto noris (man dabar toks kontrastligės periodas )
dėl siužeto- ne itin įdomu, bet bent jau kokybė man atrodo gera
dėl siužeto- ne itin įdomu, bet bent jau kokybė man atrodo gera
Na va matau dejavu pas jus prisijunge, ji su mumis ilgai mokesi, todel manau duos daug naudingu patarimu Na ir as pazadu uzsukti
QUOTE(fizė @ 2008 11 05, 20:15)
aš už spalvotą variantą .
Man atrodo kokybė, siužetas - ok. Netinka kadravimas, trūksta erdvės... Kirpčiau viršaus, kad horizontalus grotų vamzdis nebūtų nuotraukos trečdalyje. (Gal teko kada skaityti apie trečdalių taisyklę (rule of thirds)?) Bet ir šonuose erdvės trūksta, mergytė labai suspausta.
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 05, 20:59)
Na va matau dejavu pas jus prisijunge, ji su mumis ilgai mokesi, todel manau duos daug naudingu patarimu Na ir as pazadu uzsukti
dejavu kad ir mokėsi fotografuoti neišmoko