Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dirsė @ 2008 11 20, 14:24)
Nostalgiska ir kiek niuri...

Vat nostalgišką nuotaiką man kaip tik pirmoji tavo foto ir kelia smile.gif sakyčiau labai gerai joje atsispindėjo tavo jausmai (bent jau man asmeniškai biggrin.gif)

QUOTE(Vasarinė @ 2008 11 20, 14:49)
Mano problema ta, kad supermamose aš dar neturiu 100 žinučių, užtat man neleidžia ikelt. Reikia pliurpt daugiau. Šnekėjau tarp nėštukių, dabar tarp vaikus auginančių, o už tai balų neduoda  schmoll.gif 
teršti  lotuliukas.gif  na jei ką, namų darbuose žvilgterkit  smile.gif

Aš turiu daugiau nei 100 žinučių, bet ir man čia neleidžia įdėti foto, nėra browse smile.gif taigi bet kokiu atveju teks kelti per kažkur kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 20, 13:16)
specialiai taip kadravau,man neatrodo ji nukirsta 
o apatine parodo visai kita nuotaika, del keturmecio tai nesupratau komentaro
Man ji irgi mieliausia, atspindi mano siandienine nuotaika

Kodel tu taip pyksti del nuomones unsure.gif kartais kritika yra sveika, gi mes mokomes. As ir idejau savo bandymus ir visai idomu paskaityt skirtingu nuomoniu, mano akiai grazu, kitas to nemato. del to mes ir skirtingi.
nieko blogo as nepasakiau del tos paskutines nuotraukos, tik , kad ji paprasta. Sunu paminejau gal del to, kad tas puodelis spalvotas ir toks labiau vaikiskas, vaikas tikrai pasirinktu toki objekta, negu su uzrasu jakobs. as bandyciau ja daryt juodai balta. sorry jei kas netaip. cia tik mano nuomone 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 15:05)
Kodel tu taip pyksti del nuomones  unsure.gif  kartais kritika yra sveika, gi mes mokomes. As ir idejau savo bandymus ir visai idomu paskaityt skirtingu nuomoniu, mano akiai grazu, kitas to nemato. del to mes ir skirtingi.
nieko blogo as nepasakiau del tos paskutines nuotraukos, tik , kad ji paprasta. Sunu paminejau gal del to, kad tas puodelis spalvotas ir toks labiau vaikiskas, vaikas tikrai pasirinktu toki objekta, negu su uzrasu jakobs. as bandyciau ja daryt juodai balta. sorry jei kas netaip. cia tik mano nuomone  4u.gif

jei as neuzdedu smailu tai nereiskia, kad pykstu, juodai balta ji nesiziuri....mano mintis paskutines nuotraukos buvo tokia: uz lango salta, lyja, nuotaika niuri, o puodelis margas kaip tik ja praskaidrina foto, nors kiek, gaila kad arbatos garuojancios nebuvo, gal ta nuotaika kiek labiau atsispindetu, dabar nelyja uz lango tai perfotografuot negaliu
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 20, 12:50)
na man pirmoji geriau atrodo nei antra, tik gal dar siek tiek pakirpciau apacia, visai nedaug, o antra labai jau suspausta atrodo, apacios perdaug, ryskumo mazoka.

Man ir paciai pirma geresne, tik va galvojau ar palikt lekstutes atvaizda ar kirpt g.gif manai geriau butu?
Antroje apacia palikau del atvaizdo. ka kitos mano -neverta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 20 lapkričio 2008 - 14:13
QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 12:14)
Dedu ir as savo namu darbus  smile.gif

user posted image

user posted image

Man pirmoje nuotraukoje labai fonas mirguliuojantis, akys paskausta ziuret. O natroji-labai nera virsaus, apacioje daug erdves, o virsuje jos man truksta.

Atsakyti
Dejavu, fotki.com sakei,kad trūksta kontrasto ir šviesos. Tai pabandžiau pataisyti, ar dabar geriau? g.gif ax.gif

Prieš
user posted image

Po
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
bandysiu ikelt savo rytine kava blush2.gif blush2.gif
[url=http://s58.radikal.ru/i160/0811/1f/d7fd79b71da2.jpg]
nemoku ikelt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 20 lapkričio 2008 - 14:24
Mergaites jei sie ND iki 21 dienos metas pagalvoti kokia bus sekanti tema, gal kas turite kokiu minciu? Kuo ju daugiau tuo smagiau bus rinktis
Atsakyti
gal ka nors rudens tema g.gif lietus,lapai,balos ir pan g.gif net nezinau.
Einu kurti po truputi nauja tema,nes tempai kazkaip greitėja g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ediper maza foto labai sunku ka iziureti
Atsakyti
Galim pabandyt kokiu kambariniku geliu tema. Ka manot?
Atsakyti
Bandau ir as pataisyti Dirses pastabeles, paziurekit kas ne taip, laukiu komentaru ax.gif

Pries

user posted image

Po

user posted image
Atsakyti