Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ingulia @ 2008 11 20, 08:53)
Aš irgi vakare bandžiau, tai labai sunku, nes neturiu jokių paildomų lempų, paskutinė stalinė ir ta sugedus, tai teko tenkintis vien lubiniu apšvietimu, dėl ko nepavyko susitvarkyti su šešėliais...

Man tas pats doh.gif o dar intiko nėr namie, tai beryšio, nes tik savaitgaliai belieka šviesūs, o buvo tik vienas savaitgalis, per kurį galėjau fotkint, tik deja, nežinojau kokia tema doh.gif manau, kad ND galėtų tęstis dvi savaites laisvai.
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2008 11 20, 10:52)
Jungiuosi ir aš su savo arbatėle  4u.gif
bandžiau foną daryt baltą su PS, bet tada stiklinė ir medutis fone susilieja  doh.gif tai palikau toki koks gavosi  blush2.gif

Man antras variantas graziasnis, tik siek tiek per balta, net akina smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Dėl išbraukimo tai jus čia nesamonę sugalvojot, su laiku tas klausimas išsispręs savaime, naturaliu budu atkris tos kurios nenorės dalyvauti ir pan. nes ne kiekviena spėjam viską padaryt mirksiukas.gif
temą peržiūrėjau , radau daug įdomiu nuotraukų ir nelabai ax.gif bet visos jus šaunuolės, kad stengiatės thumbup.gif
aš tai šiandien be fantazijos doh.gif tai va mano paprastas bandymas
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 20 lapkričio 2008 - 12:33
Del isbraukymopritariu daugumos nuomonei, kad atkris savaime, specialiai nieks nevers dalyvauti. 4u.gif

QUOTE(ingulia @ 2008 11 20, 10:50)
O be to, šis sąrašas tik formalumas manyčiau.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 12:14)
Dedu ir as savo namu darbus  smile.gif

na man pirmoji geriau atrodo nei antra, tik gal dar siek tiek pakirpciau apacia, visai nedaug, o antra labai jau suspausta atrodo, apacios perdaug, ryskumo mazoka.

Dirse man pirma geriausiai ziurisi, nors gal siek tiek ryskumo truksta,(na cia mano tik kaip zaliukes nuomone) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 20, 12:33)

Si mieliausia akiai mirksiukas.gif
Virsutinej foto man per daug nukirsta pacia atrodo g.gif
O apatine labai paprasta. Mano keturmetis megsta fotkint daiktus, tai panasiai gaunasi biggrin.gif tik nesupyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 11 20, 13:51)
Mano keturmetis megsta fotkint daiktus, tai panasiai gaunasi  biggrin.gif  tik nesupyk  4u.gif

mano keturmetei irgi gerai gaunasi daiktai, kartais geriau uz mane doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Noriu prisijungt į jūsų būrį. Skaitau fotografijos temas šiame forume jau seniai, tik niekaip nenusprendžiau kur mano vieta. Dabar matau, kad tikrai čia smile.gif
Dalyvauju kavos puodelio konkurse, tik man dar neleidžia įdėti čia savo nuotraukų, tai įdėjau į fotki namų darbus.
Fotografuoju su Canon digital ixus 75. Gal kuri galėtumėt įkelti mano nuotrauką čia? Įdomi būtų kritika mirksiukas.gif
Reiks eit pasisakyt kitose temose, kad greičiau surinkčiau plepalų skaičių doh.gif
Atsakyti
JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
Rrina-olympus e-420
inesaS-Panasonic DMC-FZ50
Dirsė-Olympus E-510
alio-nka - Sony DSC-H7
Valetta- Sony DSC-T200
eqmilia-Sony DSC-H9
luokė- Canon 400D
Kaktuke- Canon power shot S3
dejavu- Fujifilm Finepix Z10
fizė-NIKON D40
cindy- Casio Exilim
Alinva- Pentax K200D (arba Panasonic FZ-5)
Ingulia- Canon Powershot S5 IS
Lattčiukė- Samsung S830
Gitulia-Olympus E420
Sadi-Canon Powershot SX100 IS
Stikline - Canon S5IS
Ediper - Canon 30D
Vusia –Olympus FE-330
Naktibalda- Olympus E410
Belly- Canon/ EOS Digital Rebel Xti
RESPECT…- Pentax Optio A10
Vasarinė-Canon digital ixus 75
Atsakyti
merginos imeskit nuoroda, kur ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 20, 13:33)
aš tai šiandien be fantazijos  doh.gif  tai va mano paprastas bandymas

Pirma man iš trijų labiausiai smile.gif tik šešėliai ant puodelio schmoll.gif ...Dar būtų faina, kad matytųsi daugiau lašiukais nusėto lango....toks geras jausmas visai užplūsta žiūrint į foto rolleyes.gif čia aš daugiau ne apie techniką, o apie jausmus žiūrint į foto hihihi.gif antra, trečia man nea. Kažkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Vasarinė @ 2008 11 20, 13:06)

Fotografuoju su Canon digital ixus 75. Gal kuri galėtumėt įkelti mano nuotrauką čia? Įdomi būtų kritika  mirksiukas.gif
Reiks eit pasisakyt kitose temose, kad greičiau surinkčiau plepalų skaičių  doh.gif

as dedu nuotraukas per cia, galima ir per cia arba dar yra kitu psl. nebutinai per SM ikelt. Pabandyk, gal pavyks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarinė @ 2008 11 20, 14:06)
Dalyvauju kavos puodelio konkurse, tik man dar neleidžia įdėti čia savo nuotraukų, tai įdėjau į fotki namų darbus.
Fotografuoju su Canon digital ixus 75. Gal kuri galėtumėt įkelti mano nuotrauką čia? Įdomi būtų kritika  mirksiukas.gif
Reiks eit pasisakyt kitose temose, kad greičiau surinkčiau plepalų skaičių  doh.gif

Čia turbūt niekada ir neleis kelti fotkių smile.gif Jas reikia susikelt pvz. į www.photobucket.com ir iš ten kopijuoti nuorodą.

QUOTE(JulieTa @ 2008 11 20, 14:10)
merginos imeskit nuoroda, kur ND  4u.gif

http://public.fotki....Pradziamoksles/
Atsakyti