dar karta dedu sarasiuka
JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
Rrina-olympus e-420
inesaS-Panasonic DMC-FZ50
Dirsė-Olympus E-510
alio-nka - Sony DSC-H7
Valetta- Sony DSC-T200
eqmilia-Sony DSC-H9
luokė- Canon 400D
Kaktuke- Canon power shot S3
dejavu- Fujifilm Finepix Z10
fizė-NIKON D40
cindy- Casio Exilim
Alinva- Pentax K200D (arba Panasonic FZ-5)
Ingulia- Canon Powershot S5 IS
Lattčiukė- Samsung S830
Gitulia-Olympus E420
Sadi-Canon Powershot SX100 IS
Stikline - Canon S5IS
Ediper - Canon 30D
Vusia Olympus FE-330
Naktibalda- Olympus E410
Belly- Canon/ EOS Digital Rebel Xti
RESPECT
- Pentax Optio A10
Labas rytas visoms Koks ilgas sarašas, daug čia mūsų prisirinko.
Gaila, kad pažengusios neužsuka, nepasako kas blogai, o kas gerai.
Gaila, kad pažengusios neužsuka, nepasako kas blogai, o kas gerai.
O ar prase kas ju temoj, kad pasefuotu? gal reiketu ten parasyti?
Ačiū mergaitės visoms už pastabas, dar yra kur tobulėti
Siūlyčiau tikrai dėl vienų namų darbų nebraukti iš sąrašo, manau su laiku vis tiek natūraliai iškris, kas nenorės ar negalės, o liks entuziastės. O be to, šis sąrašas tik formalumas manyčiau.
Siūlyčiau tikrai dėl vienų namų darbų nebraukti iš sąrašo, manau su laiku vis tiek natūraliai iškris, kas nenorės ar negalės, o liks entuziastės. O be to, šis sąrašas tik formalumas manyčiau.
Ingulia, Valetta visgi man noretusi balto fono, gal kaip nors su PS pabandykit pabalint Cia mano nuomone aisku.
O del isbraukimo, gal nebraukit. Pvz., man kai bus sesija as irgi gal nelabai turesiu laiko namu darbu paruost Nenoreciau, kad mane isbrauktumet
QUOTE(Valetta @ 2008 11 20, 11:52)
Jungiuosi ir aš su savo arbatėle
bandžiau foną daryt baltą su PS, bet tada stiklinė ir medutis fone susilieja tai palikau toki koks gavosi
bandžiau foną daryt baltą su PS, bet tada stiklinė ir medutis fone susilieja tai palikau toki koks gavosi
Valetta,"pabalinus" manau gražiau atrodo.
QUOTE(inesaS @ 2008 11 20, 09:44)
P.S. Del is braukimo is saraso...Gal isbraukiam tas,kurios neides nei vienos nuotraukos pagal tema,be pateisinamos priezasties.Kaip manot?
nu jau nu jau... ne mokykla- gal man neišeina, gal negaliu, gal nenoriu. juk ne visi ir ne visada gali.
ingulia, labai purvinos spalvos, ir baisiai ne kaip tos ąselės gabaliukas atrodo. arba drastiškai kirpt, arba perfotografuot, kad tilptų viskas.
valetta, nepyk, bet iš pradžių pagalvojau, kad šampūną pili ir man vėl ryškumo trūksta- ar su fokusu nepataikei, ar sujudėjai, nežinau, bet taip nelabai žiūrisi. ir tas pilamas medus gardžiau atrodytų kokiu šaukšteliu, o ne iš buteliuko
QUOTE(luokė @ 2008 11 20, 11:43)
valetta, nepyk, bet iš pradžių pagalvojau, kad šampūną pili
dekui už aiškią nuomonę prajuokinai dėl šampūno
QUOTE(fizė @ 2008 11 20, 11:54)
O del isbraukimo, gal nebraukit. Pvz., man kai bus sesija as irgi gal nelabai turesiu laiko namu darbu paruost Nenoreciau, kad mane isbrauktumet
man irgi dabar sesija tai atsilieku, ir netobuleju o del braukimu, tai manau, kuo toliau tuo daugiau bus tokiu, kurios tikrai uzsuks viena du kartus issirasys, bet nieko neveiks, reiktu,kad kazkas sektu ir suziuretu
Valettka, man nepatiko tas indas medaus ir fonas perblankus, fokuso ner nors ne man apie ji kalbet tikriausia
QUOTE(ingulia @ 2008 11 20, 08:18)
Kad neturiu aš PS, nebent tik su Microsoft Office Picture Manager šiek tiek pakoreguoju nuotraukas, o su juo kaži ar galima baltą foną pasidaryti
Tai nebūtinai ps, ir su tuo microsoft office picture manager galima šiek tiek pažaist, pvz, pašviesint foto, nes man būtent pašviesinimo čia ir trūko pašviesini, padidini kontrastą... ir foto skani gaunasi Aš bandysiu gal dar šiandien vakare namie pažaist, atsitempiau į darbą fotiką, bet čia puodukas juodas, nepažaisi
Dedu ir as savo namu darbus