Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2008 11 18, 17:14)
Tamsi man tavo foto  g.gif niūri tokia. Link mėlynumo traukia...čia matyt baltos spalvos balansas nesureguliuotas smile.gif

O kaip ta baltos spalvos balansa sureguliuoti?Kazaka skaiciau skaiciau,bet nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 19, 12:44)
O kaip ta baltos spalvos balansa sureguliuoti?Kazaka skaiciau skaiciau,bet nesuprantu doh.gif

Fotoaparate reikia nustatyti WB ( baltos spalvos balansas).Ten galima pasirinkti:baltos balansas kai saulė šviečia, kai apsiniaukia ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 19, 12:44)

Dėl baltos spalvos balanso galėjau ir klysti, nes dejavu pataisė ir visai super vaizdas thumbup.gif o kaip nustatyti be paties fotiko nemoku paaiškint. Esmė tame, kad patalpoj, kurioje fotkinsi reikia turėt pvz. baltos spalvos servetėlę ir ją nufotkinti taip užfiksuojant WB. Čia paaiškinau baisiai primityviai, viską, kaip daryt turėtų būt blog'e. Skaityk dar kartą atidžiai smile.gif arba kaip lamella paminėjo nusistatyti reikiamą režimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 19 lapkričio 2008 - 11:54
sveikutės
nu laaabai jau aktyvios visos thumbup.gif
Atsakyti
Lamella ta tai zinau,kad reikia nusistatyti.Sita nuotrauka dariau vonioje,tai bandziau visokius baltos spalvos nustatymus,bet vistiek nepataikiau taip kaip turi buti mirksiukas.gif
Stikline apie balta servetele esu skaicius,bet nelabai man ten suprantama kas ir kam reikalinga.Reikes dar pasiskaityti. smile.gif
Dejavu pakoreguota nuotrauka labai man patiko.Aciu. 4u.gif Reikia ir man prdeti mokintis apdirbti nuotraukas,pries dedant i tema. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 19, 13:15)
Lamella ta tai zinau,kad reikia nusistatyti.Sita nuotrauka dariau vonioje,tai bandziau visokius baltos spalvos nustatymus,bet vistiek nepataikiau taip kaip turi buti mirksiukas.gif
Stikline apie balta servetele esu skaicius,bet nelabai man ten suprantama kas ir kam reikalinga.Reikes dar pasiskaityti. smile.gif

Tai va ten, kur baltos spalvos nustatymai, galima ir pačiam nusistatyti tą wb. Pasiieškok prie visų baltos spalvos nustatymo režimų, užstatyk ant to režimo, kur pačiam reikia wb nusistatinėt, imk baltą servetką ar popieriaus lapą ir nufotkint. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 19, 12:49)
Tai va ten, kur baltos spalvos nustatymai, galima ir pačiam nusistatyti tą wb. Pasiieškok prie visų baltos spalvos nustatymo režimų, užstatyk ant to režimo, kur pačiam reikia wb nusistatinėt, imk baltą servetką ar popieriaus lapą ir nufotkint. Ir viskas smile.gif

Aciu 4u.gif Einu skaityti fotoaparato instrukcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 19, 13:57)
Aciu 4u.gif Einu skaityti fotoaparato instrukcijos mirksiukas.gif

Nėr už ką smile.gif aš dažniausiai wb nusistatyt pamirštu... hihihi.gif
Atsakyti
O iki kada puodelių tema bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 19, 14:07)
O iki kada puodelių tema bus? smile.gif

Iki 21 d. Beje, pakoregavau namų darbų albume šį tą blush2.gif padariau namų darbų aplanką ir jame atskirą albumą kavos puodelio temai, albume parašiau datą iki kada galioja smile.gif tik Fizes foto nepavyko perkelt į albumą, Fize tu pati įkelk iš naujo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 19, 13:28)
Iki 21 d. Beje, pakoregavau  namų darbų albume šį tą  blush2.gif  padariau namų darbų aplanką ir jame atskirą albumą kavos puodelio temai, albume parašiau datą iki kada galioja smile.gif tik Fizes foto nepavyko perkelt į albumą, Fize tu pati įkelk iš naujo  rolleyes.gif

jau padaryta flirt.gif
Atsakyti
O as ten matau tik Fizes puodeli,o kitu ne unsure.gif Ar cia paciom reikia susikelti?
Atsakyti