Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 18:01)

Tamsi man tavo foto g.gif niūri tokia. Link mėlynumo traukia...čia matyt baltos spalvos balansas nesureguliuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 17:01)
Dedu dar

O jau seseliu ir dar kazko kiek doh.gif

o kodėl taip pilkai?

o pašviesinus nebūtų geriau? pvz.?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 18 lapkričio 2008 - 17:29
QUOTE(liamuna @ 2008 11 18, 18:02)
O kr gi musu kritikes?  Kodel niekas nekomentuoja musu klaidas? blush2.gif

Aha, aš ir norėčiau sužinoti kas blogai... ax.gif
Atsakyti
Mano bandimai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2008 11 18, 19:22)
Mano bandimai

user posted image

sitoj nuotraukoj puodelyje matau rankas fotografo rolleyes.gif

nezinau kodel, bet is pirmos nuotraukos juoktis pradejau biggrin.gif , panasu man i burbuliuojancia purvo vonia biggrin.gif

Atsakyti
sveikos rolleyes.gif
Valettkos(trecioji), insesoS, alio-nkos(pirmoji) fotkes labai patiko bigsmile.gif thumbup.gif
tikrai jauciasi, kad tobulejat mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as irgi mokausi fotografuot. Pradzioj bandziau su muilinuke bet galimybiu isbandyt teorija praktiskai vare i nevilti ir slopino entuziazma rolleyes.gif

tai vyras pamates kad sedint su lelioku namie tai mane labiausiai uzdega padovanojo fotika thumbup.gif dabar pats kencia, parduoti vakarai. Bandau det i fokusavimo tema savo bandyma. Na gal cia labiau prie islietu fonu...
user posted image

Zodziu noreciau prisijungt.. rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
[quote=alio-nka,2008 11 18, 20:22]
Mano bandimai
user posted image

Spalvoti kaip muilo burbulai biggrin.gif
Atsakyti
Rytine kava doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

Chelsea, o kur kava? biggrin.gif

JulieTa, man antra nuotrauka geriau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 13:17)
Valetta antroj foto fokusas tik ant puodelio krastelio ax.gif
o man tas ir patiko unsure.gif
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 18, 19:36)
sveikos  rolleyes.gif
Valettkos(trecioji)
tikrai jauciasi, kad tobulejat  mirksiukas.gif

dekui uz nuomones, lauksim daugiau 4u.gif
dar siandien reiks kavos issivirt (kai negerianciai kavos, tai jau spec. pasiruosimas gaunasi) ir pabandyt smile.gif

Julieta, antroji foto butu geresne be to atspindzio putoje mirksiukas.gif
Alio-nka su rafaelo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2008 11 19, 10:28)
dar siandien reiks kavos issivirt (kai negerianciai kavos, tai jau spec. pasiruosimas gaunasi) ir pabandyt  smile.gif

O man toks spec. pasiruošimas, kad net neprisiruošiu prisiruošt nufotkint doh.gif

Pakomentuosiu kas man užkliuvo smile.gif Julietos pirmoji visai centre...per daug nuobodu, o ir trečdalių taisyklės pažeidimas ax.gif antroji būtų nebloga...man kaip ir Valettai užkliuvo atspindys, o ir šiaip kuo daugiau žiūriu, tuo labiau kliūva vėlgi centras g.gif
Papildyta:
QUOTE(Chelsea @ 2008 11 18, 22:51)
Sveikos 4u.gif

Zodziu noreciau prisijungt.. rolleyes.gif  cool.gif

Nematau pagrindinio objekto, ką nori parodyti. Pagal fokuso buvimo vietą, tai lyg stiklinė pagrindinis objektas g.gif o ir gerokai visko per daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alio-nka @ 2008 11 18, 20:22)
Mano bandimai

Apie pirmą bandymą nžn ką pasakyt blush2.gif antras - kairėj pusėj matosi kažkoks tarpas tarp popieriaus lapo ir stalviršio smile.gif šešėliai ant puodelio..... ir lyg sharpo perdaug...nžn trūksta ryškumo man...arba monitorius mano grybauja doh.gif trečia - kairėj tas plyšiukas tiesiog traukia akį doh.gif O ir rafaelo man ne itin ryškus, norėčiau ryškesnio...arba vėl mano monikas grybauja biggrin.gif
Atsakyti