Dejavu
Lamellos kavos puoduke šypsena skaniai atrodo
dedu ir aš savo šios dienos bandymus pridariau gal 200foto, bet perkėlus į kompą tik šios kažkuo patiko
Dejavu dekui uz padrasinimus.Tikrai,kai tik nori padaryti kazkokia idomesne foto,tada ir parsideda deliojimai,perdeliojimai ir visi kiti ieskojimai.Tik kazka darydamas,kazka gali padaryti
Vusia idomiai sugalvojai
Lamella sypsenele
Valetta antroj foto fokusas tik ant puodelio krastelio
RESPEKT Pirma foto labai blasko,man pvz buvo idomiau apziureti kambari,kas ten kazin melynuoja uz kompo.......
Vusia idomiai sugalvojai
Lamella sypsenele
Valetta antroj foto fokusas tik ant puodelio krastelio
RESPEKT Pirma foto labai blasko,man pvz buvo idomiau apziureti kambari,kas ten kazin melynuoja uz kompo.......
QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 14:17)
O antroj, man atrodo, kad susifokusavo i laikrasti
QUOTE(gitulia @ 2008 11 18, 14:37)
O antroj, man atrodo, kad susifokusavo i laikrasti
Gal būtų geriau, jei visai tą žurnalą patraukt, nes jis labai margaspalvis ir puodeliai spalvoti, nebus margumynas tada toks. Arba mažiau spalvotą foną parinkt
Džiaugiuosi, kad sugalvojote tokią puikią temelę Čia galima dalyvauti, o ne tik svečiuotis Aš labai norėčiau išmokti fotografuoti, ir ištikrųjų pastėbėjau, kuo daugiau fotografuoji, tuo labiau matai ką galėtum padaryt kitaip
QUOTE(dejavu @ 2008 11 18, 01:05)
nesigauna man tas,kad nesuprantu ,kuria vieta su pipete paspaust ir ten kur toj pamokėlėj parašyta rezultatas,man taip nesigauna,ta punktyrine linija būna apvestas ne puodelis ir kraštai,kaip pavizdį,o bet kokie plotai
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 18, 16:21)
visvien deme melyna traukia zvilgsni
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 18, 16:03)
nesigauna man tas,kad nesuprantu ,kuria vieta su pipete paspaust ir ten kur toj pamokėlėj parašyta rezultatas,man taip nesigauna,ta punktyrine linija būna apvestas ne puodelis ir kraštai,kaip pavizdį,o bet kokie plotai
pipete spausti ant to pilko fono, kurį nori panaikinti. Jei nepažymi visko iš karto, galima pakartoti tą kelis kartus, sukuriant daugiau sluoksnių. Nėra sudėtinga, praktikos reikia.
Bet šis metodas nelabai netiks jei objektas turi baltos ar pilkos spalvos (ar kitokios norimo pašalinti fono spalvos). Tokiu atveju, foną nubalinti reikia kiek kitaip.
O kr gi musu kritikes? Kodel niekas nekomentuoja musu klaidas?