Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dejavu thumbup.gif
Lamellos kavos puoduke šypsena skaniai atrodo biggrin.gif

dedu ir aš savo šios dienos bandymus blush2.gif pridariau gal 200foto, bet perkėlus į kompą tik šios kažkuo patiko unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai prašau pakomentuoti kas gerai ir kas ne blush2.gif

Taip užsidegiau ax.gif , darysiu kol normaliai nesigaus hihihi.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 18 lapkričio 2008 - 12:42
Dejavu dekui uz padrasinimus.Tikrai,kai tik nori padaryti kazkokia idomesne foto,tada ir parsideda deliojimai,perdeliojimai ir visi kiti ieskojimai.Tik kazka darydamas,kazka gali padaryti ax.gif
Vusia idomiai sugalvojai smile.gif
Lamella sypsenele thumbup.gif
Valetta antroj foto fokusas tik ant puodelio krastelio ax.gif
RESPEKT Pirma foto labai blasko,man pvz buvo idomiau apziureti kambari,kas ten kazin melynuoja uz kompo....... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 14:17)
RESPEKT Pirma foto labai blasko,man pvz buvo idomiau apziureti kambari,kas ten kazin melynuoja uz kompo....... blush2.gif

O antroj, man atrodo, kad susifokusavo i laikrasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 15:17)

supratau user posted image

Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2008 11 18, 15:37)
O antroj, man atrodo, kad susifokusavo i laikrasti  g.gif

irgi suptarau user posted image

Bandysiu kitaip padaryti, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 11 18, 14:37)
O antroj, man atrodo, kad susifokusavo i laikrasti  g.gif

Gal būtų geriau, jei visai tą žurnalą patraukt, nes jis labai margaspalvis ir puodeliai spalvoti, nebus margumynas tada toks. Arba mažiau spalvotą foną parinkt g.gif

Džiaugiuosi, kad sugalvojote tokią puikią temelę thumbup.gif Čia galima dalyvauti, o ne tik svečiuotis biggrin.gif Aš labai norėčiau išmokti fotografuoti, ir ištikrųjų pastėbėjau, kuo daugiau fotografuoji, tuo labiau matai ką galėtum padaryt kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vusia: 18 lapkričio 2008 - 14:53
QUOTE(dejavu @ 2008 11 18, 01:05)
o kas nesigauna?

nesigauna man tas,kad nesuprantu ,kuria vieta su pipete paspaust doh.gif ir ten kur toj pamokėlėj parašyta rezultatas,man taip nesigauna,ta punktyrine linija būna apvestas ne puodelis ir kraštai,kaip pavizdį,o bet kokie plotai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lattčiukė: 18 lapkričio 2008 - 16:05
o taip nekrenta į akis kas mėlynuoja už kompo ? mastau.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 18, 16:21)
o taip nekrenta į akis kas mėlynuoja už kompo ?  mastau.gif  hihihi.gif

visvien deme melyna traukia zvilgsni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 18, 16:03)
nesigauna man tas,kad nesuprantu ,kuria vieta su pipete paspaust  doh.gif ir ten kur toj pamokėlėj parašyta rezultatas,man taip nesigauna,ta punktyrine linija būna apvestas ne puodelis ir kraštai,kaip pavizdį,o bet kokie plotai  doh.gif  doh.gif

pipete spausti ant to pilko fono, kurį nori panaikinti. Jei nepažymi visko iš karto, galima pakartoti tą kelis kartus, sukuriant daugiau sluoksnių. Nėra sudėtinga, praktikos reikia.
Bet šis metodas nelabai netiks jei objektas turi baltos ar pilkos spalvos (ar kitokios norimo pašalinti fono spalvos). Tokiu atveju, foną nubalinti reikia kiek kitaip.
Atsakyti
Dedu dar
user posted image
O jau seseliu ir dar kazko kiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 18 lapkričio 2008 - 17:02
O kr gi musu kritikes? Kodel niekas nekomentuoja musu klaidas? blush2.gif
Atsakyti