Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

liamuna,kaip išgauni tokį juodą foną?? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 17, 18:11)
liamuna,kaip išgauni tokį juodą foną??  bigsmile.gif  4u.gif

Juodam fone fotknu, paskui su PS pakoreguoju mirksiukas.gif, nes dar nemoku tobulai pagauti su fotiku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 17 lapkričio 2008 - 18:15
QUOTE(liamuna @ 2008 11 17, 18:14)
Juodam fone fotknu, paskui su PS pakoreguoju  mirksiukas.gif

kaip suprast juodam fone, taigi prie lango doh.gif nieko nesuprantu fotografavime
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 17, 20:14)
Juodam fone fotknu, paskui su PS pakoreguoju  mirksiukas.gif, nes dar nemoku tobulai pagauti su fotiku  blush2.gif

gal galit parašyti,kaip koreguojat PS,ir kokiam juodam fone fotografuojat? blush2.gif mat aš dar visai žalia,o man su fonu problemos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 18:15)
kaip suprast juodam fone, taigi prie lango  doh.gif nieko nesuprantu fotografavime

na padarau juoda fona su medziaga kur nors netoli lango, kad liktu naturalus sviesos saltinis. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 17, 18:18)
gal galit parašyti,kaip koreguojat PS,ir kokiam juodam fone fotografuojat?  blush2.gif  mat aš dar visai žalia,o man su fonu problemos  doh.gif  doh.gif

atidarau nuotrauka PS, tada Ctrl+j, Filter->sharpen->smart sharpen, pakoreguoji amuont ir radius atsidariusioje lent.
Tada vel naujas sluoksnis einu Image->adjusment -> curves (arba layers) ir ten zaidziu su kreivem kol pasiekiu norima rezultata), na mazdaug taip blush2.gif

Papildyta:
Kadangi jau vakaras ir kavos gal veloka gerti siulau kapucino tongue.gif (isismaginau )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 17:28)
pabandziau nuimti spalvas  blush2.gif , man gaunasi tik taip, kol dar ismoksiu su tuo PS  doh.gif

Visa diena sedziu prie to kavos puodelio  doh.gif .

user posted image

labai fainai gavosi thumbup.gif tik ta kamputi kairėj puseje norėtusi patraukt/baltas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 17 lapkričio 2008 - 18:47
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 17, 18:47)
labai fainai gavosi thumbup.gif tik ta kamputi kairėj puseje norėtusi patraukt/baltas/

iskirpau ta balta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 18:54)
iskirpau ta balta

user posted image

va thumbup.gif man tai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 17, 19:18)
gal galit parašyti,kaip koreguojat PS,ir kokiam juodam fone fotografuojat?  blush2.gif  mat aš dar visai žalia,o man su fonu problemos  doh.gif  doh.gif

nono.gif nesekat temos - keleta psl. atgal buvo ideta pamokele, kaip koreguojamas fonas su PS.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 17, 11:09)
Na va, pabandžiau  kaip patarėt su vienspalviu puodeliu. smile.gif

user posted image

man labai grazi sita foto thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 11 17, 15:50)
Na ir dar viena   blush2.gif

user posted image

sita irgi labai faina, tik noriu ir as kazkaip suprast ta juoda fona kaip pasidaryt, man dar nedasunta

QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 17, 17:12)
Šiandien gal šimtą kadrų padariau,bet velniškai nesigauna niekas  doh.gif  doh.gif   verysad.gif 
va bandymai,bet prasti,nieko įdomaus  verysad.gif  niekaip nemoku žaist su šviesa ,šešėliais,fono niekaip negaliu pritaikyt,visi namie margi,vienspalvio fono padaryt neišeina  doh.gif 
user posted image
user posted image

pirma nuotrauka - man laikrastis trukdo

o antra - man visai nieko, nors gal nuotraukos virsaus truksta. Bet is manes dar tokia kritike, kad geriau as patylesiu hihihi.gif Man kolkas arba grazu arba ne. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 17 lapkričio 2008 - 19:36
QUOTE(dejavu @ 2008 11 16, 14:19)
Paprasčiausias būdas  naudoti juodą arba baltą fonus už fotografuojamo objekto ir šiek tiek fotošopo.
Primityvi  pamokėlė kaip paprastai ir greitai padaryti baltą foną:

1. Fonui naudojamas baltas popieriaus lapas, pastatytas ant palangės
user posted image
2 Fotografuojame.  Gauname rezultatą panašų į šį:
user posted image
3. Fonas nėra visiškai baltas. Atsidarome PS.
Select>color range. Pipete spragtelim ant pilko fono. 
user posted image
Ok
4. Rezultatas
user posted image
5. Sukuriame naują sluoksnį Layer>new>layer via copy. Ok.
6. Image>adjusments>levels. Pastumdome slankiklius į kairiąja pusę, kol fonas pasidarys baltas.
user posted image
ok.
7. Rezultatas:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 17, 17:12)

O man norisi fokuso i sauksta 4u.gif
Atsakyti