Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liamuna @ 2008 11 17, 15:35)

o fotografuoji su blikste gal? arba siek tiek patrauk gal nuo sviesos saltinio  blush2.gif

nea, be blykstes. Jau anksciau skaiciau, kad reikia pratintis be blykstes fotografuot. Tai ir bandau.
Atsakyti
Grazu ziureti kiek nuotrauku pridejot thumbup.gif Saunuoles smile.gif As irgi dar pabandysiu pafotografuoti,bet tik rytoj prie dienos sviesos.Atrodo kas cia yra puodeli nufotkinti,bet kai jau nori tai daryti,pasirodo,kad ne taip jau cia ir lengva doh.gif
Atsakyti
tikrai nepaprasta, bet kaip man smagu, kad taip iniciatyviai fotografuojama, o deti turbut galima kiek nori fotkiu i viena ND.

kaip suprantu kavos puodelio tema bus iki penktadienio?
jei taip, gal dar ir as speciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 17, 17:50)
Na ir dar viena   blush2.gif

user posted image

Atrodo, kad tuoj lava išsiverš iš ugnikalnio tongue.gif , baisu neįkristi ton kavon mirksiukas.gif , alia taip tikroviška rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 17 lapkričio 2008 - 16:57
čia mano tik pasiūlymas, nes nežinau kaip pas pažengusius, bet dedam per savaitę čia ir diskutuojam savaitės gale išsirenkam kiekviena savo geriausią foto ir dedam į albumą ax.gif , o čia bus koks balsavimas ar aks? , nes visokių privarysim gėrių bus per didelis kiekis foto, čia mano grynai subjektyvi nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 11 17, 16:10)
lamuma, jau norejau rasyti, kad patrauk kareivius su distanciniais is fono, kaip radau grazia kavos puta  thumbup.gif  O jei dar ant tos putos kokia sirdute su grietinele butum israicius  biggrin.gif

Na pirmoj tik bandymas buvo, vis niekaip nepagaunu fokuso, kad tolimesnis planas butu isplaukes, del to ir palikau ta smulkme blush2.gif nes niekaip nesugalvoju fona, ai, bus dar tu bandymu cool.gif

ant putu norejosi ir man kokio piesinuko, bet nesigavo tongue.gif
Atsakyti
Šiandien gal šimtą kadrų padariau,bet velniškai nesigauna niekas doh.gif doh.gif verysad.gif
va bandymai,bet prasti,nieko įdomaus verysad.gif niekaip nemoku žaist su šviesa ,šešėliais,fono niekaip negaliu pritaikyt,visi namie margi,vienspalvio fono padaryt neišeina doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lattčiukė: 17 lapkričio 2008 - 17:14
pabandziau nuimti spalvas blush2.gif , man gaunasi tik taip, kol dar ismoksiu su tuo PS doh.gif

Visa diena sedziu prie to kavos puodelio doh.gif .

user posted image
Atsakyti
Gera antroji liamumos foto. Man patinka, fokusas yra 4u.gif
O aš nieko nespėju... o prie lempų visai ne tas schmoll.gif verysad.gif Bandžiau dabar mieste stogus kai apsiniaukę fotkint, aukso taisyklę pritaikius, bet įmesiu kai tema bus atitinkama smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na dar viena tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 17, 17:57)
Na dar viena  tongue.gif

nu jau kaip skaniai kava atrodo bigsmile.gif , gaila, kad prigerus jau siandien jos esu, dar su mielu noru isgerciau beziuredama

Liamuna, o fotografuoji su blykste ar be?
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 18:02)
nu jau kaip skaniai kava atrodo bigsmile.gif , gaila, kad prigerus jau siandien jos esu, dar su mielu noru isgerciau beziuredama

Liamuna, o fotografuoji su blykste ar be?

be, tik matyt prie lango puodukas stovejo, o pas mus pietine puse, siek tiek atspindys liko. blush2.gif
Atsakyti