Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lamella @ 2008 11 17, 15:12)
Jysk'e, senukuose, bambukiniai jie biggrin.gif

thumbup.gif įtariu, kad susigundysiu hihihi.gif
Atsakyti
Oi jau kavos prigeriau kol fotkinau lotuliukas.gif , mazoji miega ramu. Na va dar vienas bandymas

Si originalas

user posted image

o si bandyta su PS (nelabai as dar ten gaudausi blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 15:53)
Oi jau kavos prigeriau kol fotkinau  lotuliukas.gif , mazoji miega ramu. Na va dar vienas bandymas

Si originalas

user posted image

o si bandyta su PS (nelabai as dar ten gaudausi  blush2.gif )

user posted image

Man patinka, kad garai matosi thumbup.gif .O kitko nekomentuosiu, nes neišmanau. blush2.gif
Atsakyti
Man labai gundančiai skaniai tie dūmai atrodo ax.gif Va jei tuos dūmus uždėjus lamellos fotkėj mirksiukas.gif

O man tai, meginos, š.... gaunasi dry.gif , ir taip bandau ir anaip, ir kažkokios be ryšio, net gėda dėt aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 17 lapkričio 2008 - 15:08
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 15:53)
Oi jau kavos prigeriau kol fotkinau  lotuliukas.gif , mazoji miega ramu. Na va dar vienas bandymas

Si originalas

user posted image

o si bandyta su PS (nelabai as dar ten gaudausi  blush2.gif )

user posted image

Jau daug geriau nei prieš tai. Aš dar bandyčiau nukirpti viršuje tą ruoželį, kuris traukia akį ir kairiame šone. Trūksta puodelio apačios, apačia (stalas šalia puodelio) išdegusi.
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 17, 16:04)
Man labai gundančiai skaniai tie dūmai atrodo ax.gif Va jei tuos dūmus uždėjus lamellos fotkėj  mirksiukas.gif

O man tai, meginos, š.... gaunasi dry.gif  , ir taip bandau ir anaip, ir kažkokios be ryšio, net gėda dėt  aggressive.gif

Aš tai nežinau kodėl man tie garai nesimato, kažką ne taip nustatau matyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 11 17, 15:04)
Man labai gundančiai skaniai tie dūmai atrodo ax.gif Va jei tuos dūmus uždėjus lamellos fotkėj  mirksiukas.gif

O man tai, meginos, š.... gaunasi dry.gif  , ir taip bandau ir anaip, ir kažkokios be ryšio, net gėda dėt  aggressive.gif

manau dėk, protingi žmonės gal ką patars kas ne taip, nors pati prifotkinau , bet irgi dar nežinau dėt ar ne biggrin.gif , šiandien ne mano diena doh.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt, kaip ta isdeginima galima butu panaikint. Ar cia jau fotografavimo brokas?

cia jau kita nuotrauka, su puodelio dugnu
user posted image
Atsakyti
Na bandau ir as det ka snd pridirbau hihihi.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 15:33)
gal galit pasakyt, kaip ta isdeginima galima butu panaikint. Ar cia jau fotografavimo brokas?

o fotografuoji su blikste gal? arba siek tiek patrauk gal nuo sviesos saltinio blush2.gif
Atsakyti
sveikutes
aciu uz nuomone kurios parašėte 4u.gif
kiek galima ikelt nuotrauku per viena namų darbo užduoti? blush2.gif
Atsakyti
Na ir dar viena blush2.gif

user posted image
Atsakyti
lamuma, jau norejau rasyti, kad patrauk kareivius su distanciniais is fono, kaip radau grazia kavos puta thumbup.gif O jei dar ant tos putos kokia sirdute su grietinele butum israicius biggrin.gif
Atsakyti