Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2008 11 17, 12:35)
man rodos tuos trikdžius fone geriausiai patraukt  mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 11 17, 12:39)
drinks_cheers.gif  dar pries fotografuojant mirksiukas.gif

hah.gif paciai is saves pasidare juokinga

Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 13:33)
o su kokia programa naikint tuos trukdzius fone, reikia PS parsisiust ?  blush2.gif
Turejau ta Picasa, ale sako nieko gero is jos  g.gif

Bet kokiu atveju pradėjus domėtis fotografija geriausia instaliuotis PS smile.gif O trugdžius tai joo...patraukt thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 17, 13:02)
Bet kokiu atveju pradėjus domėtis fotografija geriausia instaliuotis PS smile.gif  O trugdžius tai joo...patraukt  thumbup.gif    hihihi.gif

o jeigu galite pasakykit prasau kokia PS instaliuotis, na kad butu nesunki kaip pradziamokslei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 13:04)
o jeigu galite pasakykit prasau kokia PS instaliuotis, na kad butu nesunki kaip pradziamokslei  unsure.gif

Na, visi PS yra panašūs. Tiesiog kuo naujesnė versija, tuo labiau tobulinta ir pridėta naujų galimybių... Pradžioje užteks tik pakarpyti, pastumdyti lygius ar kreives, sureguliuoti spalvas. O po truputį besimokydama ir išmoksi. Nieko ten pernelyg sunkaus, ypač kai pagooglinėjus yra 100-tai pamokų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 17 lapkričio 2008 - 13:11
Čia lietuviškos photoshop pamokos 4u.gif
http://www.studijuok...hp?typ=12&uid=0 Tarp daugelio nereikalingų dalykų yra ir perliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 17, 14:04)
o jeigu galite pasakykit prasau kokia PS instaliuotis, na kad butu nesunki kaip pradziamokslei  unsure.gif

Naujausią PS ir tiek smile.gif tik jei per internetą ieškosi instaliuotis, leis tik bandomąją versiją, ir tikriausiai bus apribotos galimybės.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 17, 12:09)
Na va, pabandžiau  kaip patarėt su vienspalviu puodeliu. smile.gif

user posted image

user posted image

Palyginus su ankstesne sita daug geresne, ne tik del spalvu margumo, bet ir pats puodelis jau ryskesnis, erdves puodui daugiau palikta (ankstesneje toks jausmas, kad tiek sausainiai, tiek puodas remiasi i foto krasta) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 17 lapkričio 2008 - 13:44
QUOTE(gitulia @ 2008 11 17, 14:41)
Sita daug geresne, ne tik del spalvu margumo, bet ir pats puodelis jau ryskesnis, sviesos daugiau thumbup.gif

Šiandien stipriau saulė švietė matyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 17, 14:43)
Šiandien stipriau saulė švietė matyt. biggrin.gif

lamella, super thumbup.gif ir aš užsinorėjau tokių žaliuzių lotuliukas.gif šiaip iš visų puodelių foto taviškė man pati pačiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 17, 14:56)
lamella, super  thumbup.gif  ir aš užsinorėjau tokių žaliuzių  lotuliukas.gif  šiaip iš visų puodelių foto taviškė man pati pačiausia  ax.gif

Dėkui. blush2.gif Tai tos žaliuzės nėra brangios, gali nusipirkti specialiai fotografavimui. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 17, 15:04)
Dėkui. blush2.gif Tai tos žaliuzės nėra brangios, gali nusipirkti specialiai fotografavimui. lotuliukas.gif

O kur či tokių yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 17, 15:10)
O kur či tokių yra?  ax.gif

Jysk'e, senukuose, bambukiniai jie biggrin.gif
Atsakyti