Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(BN @ 2008 11 16, 14:42)
Ikeliu Viktorijos09 rastus linkus - manau, kad tikrai pravers  smile.gif
Papildyta:
Lamella, puikus bandymai 4u.gif Man tik kiek truksta ir erdves ir gal - per marga. Siulau pabandyti taip - viskas taip pat, tik - vienspalvis puodelis, ir patraukti saldainius/keksiukus(?), plius kiek daugiau erves. Tada turetu graziai suzaisti dryzuota uzuolaida ir dryzuota sviesa.

Ačiū už patarimus, reiks ryt pabandyti su vienspalviu puodeliu ir be sausainių. biggrin.gif
Atsakyti
ir mano ULONG arbata, fotkinau kelias dienas, ir po keliasdesim fotkiu, ale vis tiek doh.gif

user posted image
Atsakyti
JulieTa, tavo arbata truputi griuna - arba tiesint su photoshopu, arba kita karta laikyti fotoaparata tiesiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 11 16, 19:06)
JulieTa, tavo arbata truputi griuna - arba tiesint su photoshopu, arba kita karta laikyti fotoaparata tiesiau  mirksiukas.gif

kazkaip sunkiai nu;aikiau fotika, ir fokuso visai ner doh.gif nu zodziu, man dar toli toli iki jusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 16, 18:10)
kazkaip sunkiai nu;aikiau fotika, ir fokuso visai ner  doh.gif nu zodziu, man dar toli toli iki jusu  verysad.gif

o kam jį laikyti rankose? Gi galima ant ko nors pasidėti.
Atsakyti
:4u:niekaip nesumažinu foto, doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 16 lapkričio 2008 - 18:34
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 16, 18:25)
:4u:niekaip nesumažinu foto,  doh.gif

Nežinau kaip kitoms, bet man per daug marga, nežinau net į ką žiūrėt...ir čia marga, ir čia marga, ir čia marga... Aišku, tik mano skoniui galbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 16, 18:39)
Nežinau kaip kitoms, bet man per daug marga, nežinau net į ką žiūrėt...ir čia marga, ir čia marga, ir čia marga... Aišku, tik mano skoniui galbūt smile.gif

dar ant didelės nuotraukaos margumas kažkaip išsisklaido, o ant mažos visai susispaudė doh.gif , ryt reiks ieškoti kito puoduko biggrin.gif , arba dekoro rolleyes.gif
Atsakyti
Ir puodelis pats labai jau i kampa ispraustas, net kampai nukapoti ax.gif
Kaip teisingai sumazinti foto internetui neperseniausiai buvo pamokele pas pazengusias, tik dabar nepasakysiu kurioj temoj ir kuriam psl.
Atsakyti
kuo toliau tuo beryšesnė man nuotrauka darosi lotuliukas.gif , žodžiu yra kur tobulėt doh.gif ,tamsi, čia visai nieks nedaryta su ja jokio PS, bandžiau laikytis trečdalio taisyklės, biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 16 lapkričio 2008 - 19:55
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 16, 19:49)
kuo toliau tuo beryšesnė man nuotrauka darosi  lotuliukas.gif , žodžiu yra kur tobulėt  doh.gif ,tamsi, čia visai nieks nedaryta su ja jokio PS, bandžiau laikytis trečdalio taisyklės,  biggrin.gif

Man tai ji nėra be ryšio, tiesiog negaliu rasti vienspalvio paviršiaus nei vieno smile.gif pagrindas - raštuotas, puodukas raštuotas, sūrelis- raštuotas, žiedlapiai - raštuoti... gal vienintelė kava ne, bet į ją man nesižiūri, labiau į sūrelį arba puoduką, o ir tie žiedlapiai nublaško...
Šiaip jei ką, aš jokių kompozicijos taisyklių ir pan nežinau, tiesiog sakau, koks man įspūdis susidaro pažiūrėjus smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko lamellos nuotrauka thumbup.gif , tik gal truksta apatines dalies, na dugnas kaip nukirptas rolleyes.gif
Aiksu, ne visos turi tokia grazia ,,aplinka" fotografivimui ax.gif
Atsakyti