Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Parodau vieną draugės foto (aš dariau)
Tokia buitinė gana, bet ryškumas manau geras.
user posted image

Ai su tais ryškumo tvarkymais, tai galima sugadint foto labai lengvai, pvz su kokiu gimp taisant. Tai geriau PS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 04 lapkričio 2008 - 21:59
o jus visas nuotraukas koreguojate su PS g.gif As nuotraukas ikeliau be jokiu koregavimu unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi 4u.gif mirksiukas.gif šita nekoreguota visiškai, net nekirpta. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Pas mane Olympus E-510
su PS dirbu, daznai pakoreguoju spalvas apkerpu ir pan. bet ne visas nuotraukas, mano tikslas yra ismokti nufotografuoti taip, kad nereiketu PS tongue.gif
Atsakyti

JulieTa - Panasonic (Lumix) DMC - FZ7
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
lamella - Panasonic lumix FZ8
Dirsė - Olympus E-510

Aš irgi noriu taip, kad beveik nereiktų programų smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
faina tema thumbup.gif , tik dėl laiko trūkmo studijuosiu "neakivaizdžiai "jei galima ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif SUPER
ateinu ir as, pas mane Sony DSC-H7

kas del albumo, gal paemam ideja is pazengusiu del namos darbu g.gif

na ir portretas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 04 lapkričio 2008 - 23:50
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 05, 00:10)
faina tema  thumbup.gif , tik dėl laiko trūkmo studijuosiu "neakivaizdžiai "jei galima  ax.gif

galima, bet ir prisijunk, karts nuo karto mirksiukas.gif su savo nuomone, komentaru t.t. mirksiukas.gif

QUOTE(alio-nka @ 2008 11 05, 00:40)
kas del albumo, gal paemam ideja is pazengusiu del namos darbu g.gif

na ir portretas biggrin.gif

del albumo, manau super toki turet, gal gegyte tu sukurtum mirksiukas.gif bet va su namu darbais as nezinau, kokia pas jas sistema. bet ideja musu,kad pagal tema fotkinam ir rodomes mirksiukas.gif
alio-nka, labai patiko tavo portretas, tas ryskumas veido, smelio - superinis. o tavo fotikas veidrodinis skaitosi ar ne? cia pasitikslinu, nes vyro salia nera biggrin.gif (vakar visko apie jusu fotikus isklausiau jo tongue.gif )

Gegyte, man tavo portrete truksta aiskumo ka fotkini, nes veido nera, tai nei veido, nei kuno normaliai, tik spalvos g.gif

ir Sidabrines nepakomentavau: visos fotkes vaiko apkarpytais sonais, kazkaip nesiziuri, nes jei fotkini veida, tai veida, jei kuna, tai demesys i kuna. tiesiog visos neisbaigtos unsure.gif

biski kritiska, o mano foto net niekas ir neaptare doh.gif
ir zinot, butu labai faina, jeigu cituojam foto, tai kazkas suskirstom,kad pirma, antra, ar paskutine, nes cituot su visom trim foto uzima daug lapo ir vartyt cia viska be rysio gaunasi mirksiukas.gif ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas blush2.gif
jungiuosi ir as pas jus su savo muiline SONY DSC-T200 4u.gif

Julieta, vieta su daug sviesu, spalvu ir seseliu, tai sunku ir pagaut unsure.gif bet antra foto geresne 4u.gif

Lamella, antra patiko foto 4u.gif pirmoje kliuna nukirstos kojos antrame plane unsure.gif

Gegytes drauges fotkej noretusi kiek daugiau erdves ax.gif

Alio-nka, linksma foto biggrin.gif

cia mano tokia paprasta nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 05 lapkričio 2008 - 09:00
Jungsiuosi ir prie jūsų, kartkartėmis ir aš čia pasivaidensiu ax.gif .
Mano fotikas SONY DSC H9.
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 04, 22:25)

mano tikslas yra ismokti nufotografuoti taip, kad nereiketu PS tongue.gif

drinks_cheers.gif
Nes tureti geras programas nuotrauku koregavimui irgi ne visi gali.
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2008 11 04, 23:40)

juokingas biggrin.gif bet man kazkaip atrodo per zemai veidas 4u.gif
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 05, 07:42)

ir Sidabrines nepakomentavau: visos fotkes vaiko apkarpytais sonais, kazkaip nesiziuri, nes jei fotkini veida, tai veida, jei kuna, tai demesys i kuna. tiesiog visos neisbaigtos  unsure.gif

aciu uz nuomone,bet nelabai supratau esmes blush2.gif
Atsakyti