Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alinva @ 2008 11 15, 14:39)

O manęs neįtraukiat?  verysad.gif rodos pasakiau fotiko modelį... dabar bandau PS siųstius, gal namie ką nuveiksiu...

jau itraukiau 4u.gif

tik gal kai pradesim nauja ikelsim pirmame psl. (dar idesiu besibaigiant sitai patikslinimui)
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 15, 17:44)
jau itraukiau  4u.gif

tik gal kai pradesim nauja ikelsim pirmame psl. (dar idesiu besibaigiant sitai patikslinimui)

Dėkui smile.gif
Na kaip ir maniau, rankos padrebėjo smile.gif nieko gero šiandienai neturiu įkelt... tos, kur man gražios - pridrebintos (ėmiau su maža diafragma, tai ilgas išlaikymas...), o kur nesudrebėję - man negražu smile.gif
Atsakyti
ojoj bigsmile.gif Kaip intensyviai vyksta ND, o as dar mintyse audziu kokia cia man kompozicija palanavus g.gif Kaip pasidariau tokia isvada, kad cia labai nuo to priklauso nuotraukos ,,kokybe". O gal mes per sunkia tema pradziai issirinkom, nes tikrai reikia daug fantazijos, neuztenka vien natiurmortinio puodelio doh.gif
Na siaip ar taip, kazka bandysiu idarbinti pozavimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif . Bandžiau aš tą puodelį ir taip ir anaip nufotografuot, bet nelabai kas gavos man. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Galima ir man pas jus mokytis? ax.gif
mano fotoaparatas Canon Powershot SX100 IS

Mano bandymas su kavos puoduku - "nelaimė"
Ar ne perdaug apačios? Čia bandžiau palikt vietos balai ir laikytis trečdalio taisyklės g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 15 lapkričio 2008 - 20:19
QUOTE(Sadi @ 2008 11 15, 20:17)
Mano bandymas su kavos puoduku - "nelaimė"
Ar ne perdaug apačios? Čia bandžiau palikt vietos balai ir laikytis trečdalio taisyklės  g.gif

čia būtų tikęs horizontalus kadras ax.gif dabar iš šonų viskas užspausta labai.

ar jums pačioms jūsų fotografuotos kavos atrodo skaniai? unsure.gif juoda kavos puta man nesižiūri nors tu ką ir visai nekyla noras jos atsigert schmoll.gif paieškokit idėjų internete, kopijuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Stengiausi pataikyti i trecdaliu taisykle, sufokusuoti svarbiausia dalyka - arbatos puodeli ir parodyti siaura ryskumo gyli.

Dienos metu tie namu darbai neisejo padaryti. Teliko vakaras. Nusivyliau, kad esu visai be fantazijos. Ale nors kelias seniai beliestas kertes issivaliau tuos puodelius is vienos vietos i kita benesiodama... biggrin.gif

Atsakyti
O čia mano nepavykę eksperimentai su per siaura diafragma sad.gif Ir tai čia pirmos jau gabalą nukirpau - buvo apačioj ir kairėj didesnis "išlietas" plotas sad.gif antrai irgi mažoka diagragma...
user posted imageuser posted image
O čia bandžiau kita idėja - laaabai vieniša kava... smile.gif
user posted image
Nei vieno savo varianto nevadinčiau vykusiu, pirmieji gal pusė bėdos būtų, jei ne siaura diafragma (bent jau skaniai atrodo), o paskutiniame kažko trūksta :/ kažkas negerai...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 15, 18:35)
Dėkui smile.gif
Na kaip ir maniau, rankos padrebėjo smile.gif nieko gero šiandienai neturiu įkelt... tos, kur man gražios - pridrebintos (ėmiau su maža diafragma, tai ilgas išlaikymas...), o kur nesudrebėję - man negražu smile.gif

Pas mane daug pridrebintu nuotrauku doh.gif Dar kai fotografuoji bile ka,tai mat ji velnias,istyniai ir viskas,bet kai sudrebintos nuotraukos tokios kur bandyta uzfiksuoti nuostabias akimirkas,tai verkti po to norisi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 15, 21:30)
Pas mane daug pridrebintu nuotrauku doh.gif Dar kai fotografuoji bile ka,tai mat ji velnias,istyniai ir viskas,bet kai sudrebintos nuotraukos tokios kur bandyta uzfiksuoti nuostabias akimirkas,tai verkti po to norisi. doh.gif

O pas mane dar fotikas sunkus, virš 0.5kg doh.gif Na kai aš nusipirkau panasonicą, tai pagal juostinę muilinę sunkus atrodė ir didelis.. ale kai nusipirkau pentaxą, tai panasonicas dabar muilinės dydžio atrodo lyginama doh.gif
Beje, linole, man tavo nuotrauka labai graži smile.gif gal tik dar vos vos siauresnio gylio norėtųsi mano skoniui, bet to be karpymo jau neišgautum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 15 lapkričio 2008 - 21:38
Alinva, tai kaip tik gerai, kad sunkus, rankose stabiliau stovi mirksiukas.gif

QUOTE(Alinva @ 2008 11 15, 22:33)
vos vos siauresnio gylio norėtųsi mano skoniui, bet to be karpymo jau neišgautum  ax.gif

Alinva, kaip tu supranti ryskumo gyli? Man atrodo, kad kazka ne taip isivaizduoji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 lapkričio 2008 - 21:43
user posted image].[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lattčiukė: 15 lapkričio 2008 - 21:54