laba diena mergaitės,
labai jau stengiausi.padariau bent 25nuotraukas,bet man
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 15, 15:11)
Patinka kava ir "Jie atvyko į Bagdada" (matyt jos gerti). Bet: nepatinka kadruotė (viskas suspausta ir l. apkapoti šonai), fokusas ne į pagrindinį objektą, o kažkur į lėkštutės šoną (sumanymas ne toks turbūt?). 25 kadrai - tikrai mažai (Bent jau pradžioje. Be abejo, yra talentų ir jiems kelių kadrų užtenka). Bandyk dar. Juk bandyti labai smagu
Dirse, Tavo foto nematau.
QUOTE(gitulia @ 2008 11 15, 15:04)
InesaS, bent jau as is kadro traukciau cigaretes, o kavos puodeli gal daugiau is virsaus imciau, kad kava pamtytusi ar siaip kokio idomesnio rakurso paieskociau
Alinva, as stovo kol kas neisigijau, bet kai diena ir sviesu (puodelis priesais langa) tai ir be stovo isena nesusiliejes kadras.
Alinva, as stovo kol kas neisigijau, bet kai diena ir sviesu (puodelis priesais langa) tai ir be stovo isena nesusiliejes kadras.
Kava ir cigaretes man neatskiriami dalykai.Nesisvaizduoju rytines kavos be ju.Zinau,kad negerai,bet as tokia jau esu.
O kavos tai nugeriau befotogtafuodama.Maciau,kad kavos nesimato,bet vistiek fotografau
QUOTE(inesaS @ 2008 11 15, 14:48)
Ir su savo mylimiausiu kavos puodeliu prisijunksiu-
Komentuoju čia įsijautus, o Inesos foto nepamačiau... Nemanau, kad labai būtina, kad matytusi kava ar arbata (tai gali būti ir numanoma, jei kitas stiprus efektas yra), bet žinoma, įspūdis didesnis, kai matosi. Kadangi puodelis labai margas, manau trukdo visi kiti papildomi elementai (paviršius, fonas ir ypač tos cigaretės su žiebtuvėliu). Tačiau - jei kitaip neįsivaizduoji rytinės kavos, turi tai parodyti žiūrovui taip, kad jie susidarytų reikiamą įspūdį. Kadangi tai Tavo mėgstamas puodelis, kodėl nepabandžius jo nufotografuoti vienspalviame fonę? Na, sakykim, baltas fonas, puodelis gėrimo ir kaip papildomas akcentas antrame plane - smilkstanti cigaretė. Bet čia TIK mano nuomonė. Tiesiog man patinka, žiūrint į nuotrauką, susikurti sau istoriją
Pritariu Saules pugai, jei kadre matytusi smilkstanti cigarete, tai patiketumem, kad tau tai butinas rytinis patiekalas prie kavos, bet dabar jos taip sudetos, lyg paruostos kisti i kisene
Dirse, ir man nesimato
Saules puga ,aciu labai uz patarima.Prisipazinsiu,as esu zmogus be fantazijos todel ir nuotrauka pagal mane.Nu bet stengsiuosi kiek galedama,nekopijuodama kitu ideju.Nes toks noras buvo pasizvalgyti i kompozicijas placiajame internete,bet pagalvojau,kad pati save apgausiu.
Papildyta:
Ir as nematau
Papildyta:
Aciu uz patarimus
Papildyta:
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 15, 15:48)
Man tai matosi mano nuotraukos ar dar kas nors nemato mano nuotrauku
Ir as nematau
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2008 11 15, 15:44)
Pritariu Saules pugai, jei kadre matytusi smilkstanti cigarete, tai patiketumem, kad tau tai butinas rytinis patiekalas prie kavos, bet dabar jos taip sudetos, lyg paruostos kisti i kisene
Aciu uz patarimus