Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laba diena mergaitės,
labai jau stengiausi.padariau bent 25nuotraukas,bet man schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Parodysiu dvi nuotraukas
bandymų buvo daug, bet parodyt išrinkau šitas 4u.gif
user posted image
user posted image

Sidabrinė man patinka tavo nuotrauka, kadruotė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 15 lapkričio 2008 - 15:18
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 15, 15:11)
laba diena mergaitės,
labai jau stengiausi.padariau bent 25nuotraukas,bet man  schmoll.gif  schmoll.gif

Patinka kava ir "Jie atvyko į Bagdada" (matyt jos gerti). Bet: nepatinka kadruotė (viskas suspausta ir l. apkapoti šonai), fokusas ne į pagrindinį objektą, o kažkur į lėkštutės šoną (sumanymas ne toks turbūt?). 25 kadrai - tikrai mažai smile.gif (Bent jau pradžioje. Be abejo, yra talentų ir jiems kelių kadrų užtenka). Bandyk dar. Juk bandyti labai smagu wink.gif

Dirse, Tavo foto nematau.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 11 15, 15:04)
InesaS, bent jau as is kadro traukciau cigaretes, o kavos puodeli gal daugiau is virsaus imciau, kad kava pamtytusi ar siaip kokio idomesnio rakurso paieskociau  mirksiukas.gif

Alinva, as stovo kol kas neisigijau, bet kai diena ir sviesu (puodelis priesais langa) tai ir be stovo isena nesusiliejes kadras.

Kava ir cigaretes man neatskiriami dalykai.Nesisvaizduoju rytines kavos be ju.Zinau,kad negerai,bet as tokia jau esu.
O kavos tai nugeriau befotogtafuodama.Maciau,kad kavos nesimato,bet vistiek fotografau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 15, 14:48)
Ir su savo mylimiausiu kavos puodeliu prisijunksiu-

Komentuoju čia įsijautus, o Inesos foto nepamačiau... Nemanau, kad labai būtina, kad matytusi kava ar arbata (tai gali būti ir numanoma, jei kitas stiprus efektas yra), bet žinoma, įspūdis didesnis, kai matosi. Kadangi puodelis labai margas, manau trukdo visi kiti papildomi elementai (paviršius, fonas ir ypač tos cigaretės su žiebtuvėliu). Tačiau - jei kitaip neįsivaizduoji rytinės kavos, turi tai parodyti žiūrovui taip, kad jie susidarytų reikiamą įspūdį. Kadangi tai Tavo mėgstamas puodelis, kodėl nepabandžius jo nufotografuoti vienspalviame fonę? Na, sakykim, baltas fonas, puodelis gėrimo ir kaip papildomas akcentas antrame plane - smilkstanti cigaretė. Bet čia TIK mano nuomonė. Tiesiog man patinka, žiūrint į nuotrauką, susikurti sau istoriją smile.gif
Atsakyti
Pritariu Saules pugai, jei kadre matytusi smilkstanti cigarete, tai patiketumem, kad tau tai butinas rytinis patiekalas prie kavos, bet dabar jos taip sudetos, lyg paruostos kisti i kisene biggrin.gif
Atsakyti
Man tai matosi mano nuotraukos ar dar kas nors nemato mano nuotrauku g.gif
Atsakyti
Dirse, ir man nesimato schmoll.gif
Atsakyti
Saules puga ,aciu labai uz patarima.Prisipazinsiu,as esu zmogus be fantazijos doh.gif todel ir nuotrauka pagal mane.Nu bet stengsiuosi kiek galedama,nekopijuodama kitu ideju.Nes toks noras buvo pasizvalgyti i kompozicijas placiajame internete,bet pagalvojau,kad pati save apgausiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 15, 15:48)
Man tai matosi mano nuotraukos ar dar kas nors nemato mano nuotrauku  g.gif

Ir as nematau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2008 11 15, 15:44)
Pritariu Saules pugai, jei kadre matytusi smilkstanti cigarete, tai patiketumem, kad tau tai butinas rytinis patiekalas prie kavos, bet dabar jos taip sudetos, lyg paruostos kisti i kisene  biggrin.gif

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikeliu dar karta
user posted image
Oj ne ta ikeliau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 15 lapkričio 2008 - 16:04
Dirse, asmeniskai man tai labai grazus tavo puodelis su lekstute wub.gif
Atsakyti
O man kazkodel nelabai doh.gif tiek prifotografavau ir nesu patenkinta verysad.gif
Atsakyti