Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tai ka gi, kaip tariam taip darom!
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki lapkricio 21 d. Tema: COLOR=green]kava/arbata[/COLOR]
Per savaite aptariam ir paskonsultuojam, tobulinames, dalinames ziniomis.
Dar pasiulymas - paliekam po 1 savo geriausia savaites darba kokiam atskiram aplanke ir pabandom isrinkti geriausius/idomiausius savaites darbus (argumentuotai!) - tam kad butu is ko pasimokyti! Tai privers stengtis, tobuleti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 11 14, 21:52)
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki
Dar pasiulymas - paliekam po 1 savo geriausia savaites darba kokiam atskiram aplanke ir pabandom isrinkti geriausius/idomiausius savaites darbus (argumentuotai!) - tam kad butu is ko pasimokyti! Tai privers stengtis, tobuleti. thumbup.gif

pritariu idejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 11 14, 20:52)
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki lapkricio 21 d. Tema: COLOR=green]kava/arbata[/COLOR]

thumbup.gif thumbup.gif bet aš tik nuo ppirmadienio 4u.gif , savaitgalį ilsėtis reik o ne ND tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės, mane pamiršot wub.gif aparatas Canon Powershot S5 IS. Aš irgi jungiuosi būtinai
Atsakyti
Negi siandien niekas negere kavos? biggrin.gif
Tada pradesiu tema as su savo Rytine kava ax.gif

user posted image
Atsakyti
Laba visoms. Aš norėčiau jungtis į šį klubelį,jeigu galima blush2.gif 4u.gif O gal kas nors galėtų paaiškinti ,kaip reikia įdėti nuotraukas? nes aš tik nuorodą moku ikelt,o padaryt kad nuotrauka matytusi-nemoku blush2.gif verysad.gif
Papildyta:
beje,mano fotoapratas Samsung S830 unsure.gif
Atsakyti
As taip pat pradesiu fotografuoti tik nuo pirmadienio bigsmile.gif Turiu kitu darbeliu savitgali ax.gif

Papildau musu dalyviu sarasiuka: biggrin.gif
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
ingulia - Canon Powershot S5 IS
Kaktuke- Canon power shot S3
luokė- Canon 400D
linole - Fuji 6500
dejavu- Fujifilm Finepix Z10
Rrina- Olympus e-420
Dirsė- Olympus E-510
JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
inesaS- Panasonic DMC-FZ50
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
alio-nka - Sony DSC-H7
Valetta- Sony DSC-T200
eqmilia-Sony DSC-H9
fizė-NIKON D40
cindy- Casio Exilim
lattčiukė - Samsung S830
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 11 15, 13:03)
Negi siandien niekas negere kavos?  biggrin.gif
Tada pradesiu tema as su savo Rytine kava  ax.gif

Oi, Gitulia, kaip pralinksminai su šia nuotrauka. Nu mano akimis žiūrint, tai šaunuolė labai 4u.gif Labai "švarus" ryškumas ir graži neryškumo zona (na, gal truputį margoka). Bet pats puikiausias akcentas - tai pirštai, kyšantys pro puodelio ąselę. lotuliukas.gif Gal vis dėlto kairės pusės tos margos atkarpos galėtų nesimatyti, nes truputį blaško dėmesį. Ir kairėje apačioje kažkokia nupjauta plikė matosi. Na, bet kabinėtis visada galima. Bet manau iš esmės puiki rytinė kava.
Atsakyti
Saules puga, aciu 4u.gif Taip pirstai pro asele ir mane prajuokino, bet pastebejau juos tik kai tvarkiau foto inetui mirksiukas.gif
O del margumo - Lietuvos Rytas toks naturaliai, zinoma galejau paieskoti ir vienodesnio fono be foto, bet nepagalvojau..

Jei sarasiuka darot, galit ir mane itraukt su Olympus E420, bandysiu mokytis ir ND daryti kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 lapkričio 2008 - 14:36
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 15, 13:22)
Laba visoms. Aš norėčiau jungtis į šį klubelį,jeigu galima  blush2.gif  4u.gif  O gal kas nors galėtų paaiškinti ,kaip reikia įdėti nuotraukas? nes aš tik nuorodą moku ikelt,o padaryt kad nuotrauka matytusi-nemoku  blush2.gif  verysad.gif
Papildyta:
beje,mano fotoapratas Samsung S830   unsure.gif

gali, pvz, per www.part.lt - ten lietuviškai, spaudi įkelti piešinuką, renkiesi iki kiek sumažinti (kad per daug neištampytų puslapio, ir po to kopijuoji nuorodą iš eilutės smile.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 11 15, 13:35)
As taip pat pradesiu fotografuoti tik nuo pirmadienio  bigsmile.gif Turiu kitu darbeliu savitgali  ax.gif

P

O manęs neįtraukiat? verysad.gif rodos pasakiau fotiko modelį... dabar bandau PS siųstius, gal namie ką nuveiksiu...
O kavutė įdomi, aš bandžiau fotografuot, bet ne namie esu, be stovo, tai rankos padrebėjo, namie žiūrėsiu, kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 15 lapkričio 2008 - 14:40
Ir su savo mylimiausiu kavos puodeliu prisijunksiu-
user posted image
Atsakyti
InesaS, bent jau as is kadro traukciau cigaretes, o kavos puodeli gal daugiau is virsaus imciau, kad kava pamtytusi ar siaip kokio idomesnio rakurso paieskociau mirksiukas.gif

Alinva, as stovo kol kas neisigijau, bet kai diena ir sviesu (puodelis priesais langa) tai ir be stovo isena nesusiliejes kadras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 lapkričio 2008 - 15:07