Tai ka gi, kaip tariam taip darom!
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki lapkricio 21 d. Tema: COLOR=green]kava/arbata[/COLOR]
Per savaite aptariam ir paskonsultuojam, tobulinames, dalinames ziniomis.
Dar pasiulymas - paliekam po 1 savo geriausia savaites darba kokiam atskiram aplanke ir pabandom isrinkti geriausius/idomiausius savaites darbus (argumentuotai!) - tam kad butu is ko pasimokyti! Tai privers stengtis, tobuleti.
QUOTE(Linutas @ 2008 11 14, 21:52)
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki
Dar pasiulymas - paliekam po 1 savo geriausia savaites darba kokiam atskiram aplanke ir pabandom isrinkti geriausius/idomiausius savaites darbus (argumentuotai!) - tam kad butu is ko pasimokyti! Tai privers stengtis, tobuleti.
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki
pritariu idejai
QUOTE(Linutas @ 2008 11 14, 20:52)
ND uzduotis prasideda lapkricio 15 d. ir darom iki lapkricio 21 d. Tema: COLOR=green]kava/arbata[/COLOR]
bet aš tik nuo ppirmadienio , savaitgalį ilsėtis reik o ne ND
Mergaitės, mane pamiršot aparatas Canon Powershot S5 IS. Aš irgi jungiuosi būtinai
Negi siandien niekas negere kavos?
Tada pradesiu tema as su savo Rytine kava
Tada pradesiu tema as su savo Rytine kava
Laba visoms. Aš norėčiau jungtis į šį klubelį,jeigu galima O gal kas nors galėtų paaiškinti ,kaip reikia įdėti nuotraukas? nes aš tik nuorodą moku ikelt,o padaryt kad nuotrauka matytusi-nemoku
Papildyta:
beje,mano fotoapratas Samsung S830
Papildyta:
As taip pat pradesiu fotografuoti tik nuo pirmadienio Turiu kitu darbeliu savitgali
Papildau musu dalyviu sarasiuka:
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
ingulia - Canon Powershot S5 IS
Kaktuke- Canon power shot S3
luokė- Canon 400D
linole - Fuji 6500
dejavu- Fujifilm Finepix Z10
Rrina- Olympus e-420
Dirsė- Olympus E-510
JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
inesaS- Panasonic DMC-FZ50
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
alio-nka - Sony DSC-H7
Valetta- Sony DSC-T200
eqmilia-Sony DSC-H9
fizė-NIKON D40
cindy- Casio Exilim
lattčiukė - Samsung S830
Papildau musu dalyviu sarasiuka:
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
ingulia - Canon Powershot S5 IS
Kaktuke- Canon power shot S3
luokė- Canon 400D
linole - Fuji 6500
dejavu- Fujifilm Finepix Z10
Rrina- Olympus e-420
Dirsė- Olympus E-510
JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
inesaS- Panasonic DMC-FZ50
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
alio-nka - Sony DSC-H7
Valetta- Sony DSC-T200
eqmilia-Sony DSC-H9
fizė-NIKON D40
cindy- Casio Exilim
lattčiukė - Samsung S830
QUOTE(gitulia @ 2008 11 15, 13:03)
Oi, Gitulia, kaip pralinksminai su šia nuotrauka. Nu mano akimis žiūrint, tai šaunuolė labai Labai "švarus" ryškumas ir graži neryškumo zona (na, gal truputį margoka). Bet pats puikiausias akcentas - tai pirštai, kyšantys pro puodelio ąselę. Gal vis dėlto kairės pusės tos margos atkarpos galėtų nesimatyti, nes truputį blaško dėmesį. Ir kairėje apačioje kažkokia nupjauta plikė matosi. Na, bet kabinėtis visada galima. Bet manau iš esmės puiki rytinė kava.
Saules puga, aciu Taip pirstai pro asele ir mane prajuokino, bet pastebejau juos tik kai tvarkiau foto inetui
O del margumo - Lietuvos Rytas toks naturaliai, zinoma galejau paieskoti ir vienodesnio fono be foto, bet nepagalvojau..
Jei sarasiuka darot, galit ir mane itraukt su Olympus E420, bandysiu mokytis ir ND daryti kartu
O del margumo - Lietuvos Rytas toks naturaliai, zinoma galejau paieskoti ir vienodesnio fono be foto, bet nepagalvojau..
Jei sarasiuka darot, galit ir mane itraukt su Olympus E420, bandysiu mokytis ir ND daryti kartu
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 15, 13:22)
Laba visoms. Aš norėčiau jungtis į šį klubelį,jeigu galima O gal kas nors galėtų paaiškinti ,kaip reikia įdėti nuotraukas? nes aš tik nuorodą moku ikelt,o padaryt kad nuotrauka matytusi-nemoku
Papildyta:
Papildyta:
gali, pvz, per www.part.lt - ten lietuviškai, spaudi įkelti piešinuką, renkiesi iki kiek sumažinti (kad per daug neištampytų puslapio, ir po to kopijuoji nuorodą iš eilutės
QUOTE(Linutas @ 2008 11 15, 13:35)
As taip pat pradesiu fotografuoti tik nuo pirmadienio Turiu kitu darbeliu savitgali
P
P
O manęs neįtraukiat? rodos pasakiau fotiko modelį... dabar bandau PS siųstius, gal namie ką nuveiksiu...
O kavutė įdomi, aš bandžiau fotografuot, bet ne namie esu, be stovo, tai rankos padrebėjo, namie žiūrėsiu, kas gavosi
InesaS, bent jau as is kadro traukciau cigaretes, o kavos puodeli gal daugiau is virsaus imciau, kad kava pamtytusi ar siaip kokio idomesnio rakurso paieskociau
Alinva, as stovo kol kas neisigijau, bet kai diena ir sviesu (puodelis priesais langa) tai ir be stovo isena nesusiliejes kadras.
Alinva, as stovo kol kas neisigijau, bet kai diena ir sviesu (puodelis priesais langa) tai ir be stovo isena nesusiliejes kadras.