Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kaktuke @ 2008 11 13, 20:06)

Bet minimalus PS prisilietimas manau reikalingas, atkreipkite demesi i pazengusias (aisku, jos jau moka fotografuoti), turbut ten niekas nededa sakyciau neparuostu rodymui foto.

Kiekvienas fotografas bent kieik redaguoja nuotraukas Ps
Atsakyti
Alinva, ir as dabar nelabai susigaudau ar mes temomis dabr fotkinam ar kaip, truputi atirukus. kai bus minutele - prisijungsiu, nes siuo metu tai doh.gif
Atsakyti
Labas.Priimkit ir mane i savo buri blush2.gif Labai apsidziaugiau kai pamaciau sita pradedanciuju tema,nes anoj,kur mergaites jau pazenge,as nieko nesuprantu. doh.gif Noriu ismokti fotografuoti ir aptvarkyti nuotraukas su PS. blush2.gif
Atsakyti
As irgi noreciau prisijungti, jei dar priimsit blush2.gif Bandziau ir as prie besimokanciu fotografuoti jungtis, bet man ten dar naksti, as dar visai zalia blush2.gif Mano fotografavimo objektai - mano sunys biggrin.gif Tik jie nepriestarauja kai atsuku i juos savo foto objektyva biggrin.gif Ir netgi dar visokias grimasas isdarodo lotuliukas.gif Domina nuotrakos judesyje ir makro fotografavimas. Savo aparata irasau prie sarasiuko ax.gif

JulieTa - Panasonic Lumix DMC - FZ7
lamella - Panasonic Lumix FZ8
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
Linutas - Canon Powershot S5 IS
Atsakyti
Gegyte, kur tu dingus? g.gif sarasiuka reiktu pakoreguot mirksiukas.gif
o kas apsiimtu albuma sukurti, kaip cia buvo su pasiulymais, a? g.gif
jo, naujokes, junkites ir dekit fotkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 14 lapkričio 2008 - 09:14
As galiu albumuka sukurti bigsmile.gif
Kas apsiims sarasiuka redaguoti? g.gif

p.s. paspaudus mano parasa apie bosika - kelios is ju mano nuotraukos blush2.gif isskyrus kuriose pati esu hihihi.gif
Papildyta:
Niu va viens du ir albuma turiu bigsmile.gif
prasome visas kelti savo nuotraukas i cia:
http://public.fotki....Pradziamoksles/

nikas: pradziamoksles
slaptazodis: nuotraukos

p.s. rasoma be LT raidziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 14 lapkričio 2008 - 09:21
QUOTE(Kaktuke @ 2008 11 13, 19:06)
Bet minimalus PS prisilietimas manau reikalingas, atkreipkite demesi i pazengusias (aisku, jos jau moka fotografuoti), turbut ten niekas nededa sakyciau neparuostu rodymui foto.

na, ne visada reikia į pažengusius lygiuotis. jie pažengę, moka ir fotografuoti, ir tinkamai programas naudoti. sėdinčioms čia pirma reikia išmokt fotkint, o tada griebtis programų. nieko nesakau dėl karpymo, mažinimo, spalvų, kontrasto- ir pati tuo naudojuos. bet griebiant daugumą kitų funkcijų tiesiog verta gerai pagalvot. ir su tais trečdaliais- geriau pasimokyt realiai taisyklę pritaikyt, ir tik išskirtiniais atvejais programos pagalba tai padaryt.

malonu matyt daugiau prisijungusių drinks_cheers.gif
dėl tų temų- ar tikrai dabar jų taip smarkiai privalomai reikia? manau, galima pasirinkt kažką kaip "šalutinį" variantą, jei taip kažkam bus lengviau fotografuot, bet kol kas nepamiršt esmės- fokusas, trečdaliai ir pan. kai pagrindines taisykles išmoksim ir pagrindus turėsim, bus lengviau su užduotim
(pabrėžiu- čia tik mano nuomonė)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
priimkit ir mane į pradedančiuosius, nes teorijos žinios praktiškai nulinės blush2.gif, pirmiausia eisiu skaityti temą nuo pradžių smile.gif
fotikas - olympus e-420
Atsakyti
Pas mane-
Panasonic DMC-FZ50
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 11 14, 10:12)
dėl tų temų- ar tikrai dabar jų taip smarkiai privalomai reikia? manau, galima pasirinkt kažką kaip "šalutinį" variantą, jei taip kažkam bus lengviau fotografuot, bet kol kas nepamiršt esmės- fokusas, trečdaliai ir pan. kai pagrindines taisykles išmoksim ir pagrindus turėsim, bus lengviau su užduotim
(pabrėžiu- čia tik mano nuomonė)

Man atrodo, kad vistik reiktų apibrėžti kokią nors temą. Na, padaryti savotiškus ND. Tiesiog apie bet ką "Rytinės kavos (arbatos) puodelis", "Vaisius", "Knyga" ir t.t., ir pan. Tiesiog tuomet lengviau būtų pradėti taikyti taisykles, aptarinėti, lyginti savo ir kito darbus (smile.gif), nebūtų tokio blaškymosi. Užduotis visada verčia pasitempti, generuoti idėjas, valdyti techniką. O atsiradus su kuo varžytis ir pabudus vidiniam kritikui gimsta noras koncentruotis ne tik į techniką, bet ir į nuotraukos "herojų". Atliekant kažkokią apibrėžtą užduotį, be abejo reikia ir būtina dėti kitus savo bandymus bendram aptarimui ir patarimams.

Aš irgi pabrėžiu, kad čia tik manuo nuomonė wink.gif

Atsakyti
Man patiko saules pugos pasiulymas nes jei butu kokie ND tai stengciausi juos padaryti o kai ju nera nauju nuotrauku neturiu laiko truksta tai ir stoviu kolkas vietoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 14, 15:09)
Man atrodo, kad vistik reiktų apibrėžti kokią nors temą. Na, padaryti savotiškus ND. Tiesiog apie bet ką "Rytinės kavos (arbatos) puodelis", "Vaisius", "Knyga" ir t.t., ir pan. T

labai patiko ideja, dekui Saules puga mirksiukas.gif erginos tai ga; ir pradedam nuo rytinio kavos, ar arbatos puodelio mirksiukas.gif a? g.gif ir tada ziuresim vel kaip seksis. nes sumazejo fotkiu doh.gif
Atsakyti