Aciu uz komentarus, bet man vistiek kazkas su ja netaip
O sita kaip Jums?
QUOTE(fizė @ 2008 11 12, 11:57)
Sveikutes,
nu kas ne taip sitoj nuotraukoj, darau ir spalvota ir ne, bet kazko man truksta Ar ji visai kazkokia netikus
nespalvotai - ne. Blogas pavertimas į juodai baltą.
O šiaip foto linksma, patinka emocija, su ryškumu irgi viskas ok. Kiek blaško antras planas, ir erzina nukirstos rankos. Panaudojus PS galima labiau palieti antrą planą ar kiek kitaip kadruoti. Mano akimis, visai neblogas variantas išeitų...
QUOTE(fizė @ 2008 11 12, 14:14)
Aciu uz komentarus, bet man vistiek kazkas su ja netaip
O sita kaip Jums?
O sita kaip Jums?
šita nelabai - blykstė, prastas vertimas į j/b., nuotrauka pilka.
QUOTE(dejavu @ 2008 11 12, 14:28)
O šiaip foto linksma, patinka emocija, su ryškumu irgi viskas ok. Kiek blaško antras planas, ir erzina nukirstos rankos. Panaudojus PS galima labiau palieti antrą planą ar kiek kitaip kadruoti. Mano akimis, visai neblogas variantas išeitų...
nelabai zinau su kokia programike verst i j/b . Turiu tik ta Picasa ir viskas, su ja ir paverciau
QUOTE(fizė @ 2008 11 12, 15:54)
nelabai zinau su kokia programike verst i j/b . Turiu tik ta Picasa ir viskas, su ja ir paverciau
Picasa man visai nepatinka darbe neturiu PS tai tenka su picasa apdirbt...visai ne tas reikalas beje buvau išsisaugojus sillwio postą kaip reikėtų paruošti nuotrauką internetui, bet, kaip gaila, neberodo foto
http://www.supermama...?...3554&st=348
Bet manau, kad ir blog'e turėtų būti kaip tinkamai nuotrauką paruošti internetui, bet vėlgi, reikia PS.
QUOTE(fizė @ 2008 11 12, 14:54)
pasižiūrėjau picasa, nekokia ji, tikrai nėra ten gero pasirinkimo. Yra 2 vertimo variantai:
1. Kur ir naudojai, "nespalvota"
2. "Nesp. filtras". Aš pasirinkau raudoną kanalą
ir gavosi maždaug taip:
1. 2.
nuotraukas netrukus ištrinsiu
QUOTE(dejavu @ 2008 11 12, 15:33)
pasižiūrėjau picasa, nekokia ji, tikrai nėra ten gero pasirinkimo. Yra 2 vertimo variantai:
ir gavosi maždaug taip:
ir gavosi maždaug taip:
man ta antra kazkokia labai sviesi Vistiek man kazkas ne taip su tom nuotraukom
QUOTE(luokė @ 2008 11 12, 10:32)
o jei pabandytum tuos šokėjus fotografuot, tarkim, sportiniu režimu? (jei yra toks- dažnai vaizduojamas kaip bėgantis žmogelis)
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 12, 10:49)
Sportiniu rezimu gerai fotografuoja judancius objektus as turiu nufotografuotus sokejus paskui bandysiu ikelti nes dabar jau nebespeju
aciu mergaites, sportinis yra,praeita karta net kelis kadrus pabandziau, bet pasirode kad per tamsu bus, del blico neprisimenu ar suveikdavo,tad perjungiau i kita rezima, dar velavom praeita karta, nelabai gera vieta buvo, gal ir rankos kiek sudrebejo, nes teko visa laika stovet be atramos, bandisiu si karta anksciau ateit, jei paviks atsisest, tada ir fotoaparata turesiu kur atremti, pakaitaliosiu viska ka cia buvo siulita, gal kas dar kokiu patarimu, rasikit, nes kokia savaite dar turiu pasirosimui turiu
QUOTE(dejavu @ 2008 11 12, 15:28)
o pas mane iskart iskilo klausimas, o kaip geriau verst i j/b, nes daznai ir man mano vertimas nepatinka ir dar pirma reikia verst i j/b o puo tuo koreguot ar vertimas i j/b po visu koregavimu
QUOTE(alio-nka @ 2008 11 12, 22:40)
o pas mane iskart iskilo klausimas, o kaip geriau verst i j/b, nes daznai ir man mano vertimas nepatinka ir dar pirma reikia verst i j/b o puo tuo koreguot ar vertimas i j/b po visu koregavimu
http://www_eyesondes...rting_to_bw.htm
http://www.muymono.c...ite-conversion/
http://www.northligh.../bwfromcol.html
http://www.outdoorey...om/photo73.php3
gal ir nieko, bet ar taip nedaroma meškos paslauga? ir taip visi galvoja, kad reikia mokėt ne fotografuot, o dirbt programom. tai dabar net tokių taisyklių nebereiks- viską padarys programos
Sveikos, ar priimsit mane į kompaniją? Bandau fotografuoti, ne pirmas fotoaparatas, tačiau teorijos - siaubingai trūksta...
Beje, kokia tema nuotraukos šiai savaitei, jei tokia išliko? skaičiau tik kelis pirmus temos lapus, ir kelis paskutinius, man paroje reiktų dar bent 5-10h, kad viską suspėčiau
Mėgstu macro nuotraukas, turiu rimtą problemą su savo kate - ji juoda, ir labai problematiška fotografuot, nes kambaryje dažnai nepakanka apšvietimo, reikia ilgo išlaikymo... o kuris gyvis ramiai tiek išbus o blicas dažniausiai "kala" taip, kad ryža katė pasidaro iš juodos/juodai šokoladinės
Beje, kokia tema nuotraukos šiai savaitei, jei tokia išliko? skaičiau tik kelis pirmus temos lapus, ir kelis paskutinius, man paroje reiktų dar bent 5-10h, kad viską suspėčiau
Mėgstu macro nuotraukas, turiu rimtą problemą su savo kate - ji juoda, ir labai problematiška fotografuot, nes kambaryje dažnai nepakanka apšvietimo, reikia ilgo išlaikymo... o kuris gyvis ramiai tiek išbus o blicas dažniausiai "kala" taip, kad ryža katė pasidaro iš juodos/juodai šokoladinės
QUOTE(luokė @ 2008 11 13, 18:35)
gal ir nieko, bet ar taip nedaroma meškos paslauga? ir taip visi galvoja, kad reikia mokėt ne fotografuot, o dirbt programom. tai dabar net tokių taisyklių nebereiks- viską padarys programos
na, reikia nepamirsti, kad jei reikia programomis apkarpyti ar koreguoti nuotraukas, labai kencia nuotraukos kokybe, o kadangi sitoje temoje mazuma turi galimybe naodoti RAW formata, tai ypac svarbu fotografuoti taip, kad kadruoti programomis nereiketu.
Bet minimalus PS prisilietimas manau reikalingas, atkreipkite demesi i pazengusias (aisku, jos jau moka fotografuoti), turbut ten niekas nededa sakyciau neparuostu rodymui foto.