Dabar taip užsikepiau mokytis, kai daugiau "žalių" atsirado (juokauju)
Pati turiu Canon Powershot A650 IS.
Man svarbiausia macro rėžimas, nes nuotraukom nesu patenkinta
Aišku noriu ir normaliai išmokt, tai ryt kažką kankinsiu
Gegyte, dekui uz pastabas, labai faina, kad pasakei, del seseliu, ten labai daug saules buvo, tai gaudziau gaudziau, tuos kadrus. mano tinginys mane apsedes - nu neturiu laiko photoshopui, todel, kaip gaunu rezultata, taip fotkinu.
o kaip ten su albumu? ka mes ten turime deti? siaip mano pagrindine ideja, kad kuo daugiau butu fotkiu i tema o temas siulysime visos
Mano fotikas - Panasonik (Lumix) DMC - FZ7 (megejam - profesionalam). labai myliu savo fotika, bet tik kad didokas jis man va tik dabar suzinojau, kad apskritai visi Panasonik firmos, Sony firmos fotikai skirti gamtos fotografavimui, o Cannon, Pentax - vidiniam fotografavimui (portretai, baldai ir kt.). siaip mano vyras dirba su technika, tai apie fotikus zino daug
jei reiks kokios koncultacijos del fotiko, kreipkites
o kaip ten su albumu? ka mes ten turime deti? siaip mano pagrindine ideja, kad kuo daugiau butu fotkiu i tema o temas siulysime visos
Mano fotikas - Panasonik (Lumix) DMC - FZ7 (megejam - profesionalam). labai myliu savo fotika, bet tik kad didokas jis man va tik dabar suzinojau, kad apskritai visi Panasonik firmos, Sony firmos fotikai skirti gamtos fotografavimui, o Cannon, Pentax - vidiniam fotografavimui (portretai, baldai ir kt.). siaip mano vyras dirba su technika, tai apie fotikus zino daug
jei reiks kokios koncultacijos del fotiko, kreipkites
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 04, 21:33)
Supratau. Tiesiog geriausius kadrus gal sudėt vėliau, nes nesinorės, kad prapultų temai užsidarius.
Šakės, kaip užsikepiau, nes panašu, kad čia jau rimtai bus
na mano fotikas Panasonik Lumix (tik modeliuko nezinau, veliau patikslinsiu, )
QUOTE(liamuna @ 2008 11 04, 22:21)
Sveiki. Jungsiuos ir as pagal galimybe.
Saunu bus mokyntis kartu.
Saunu bus mokyntis kartu.
Pirmiausiai aciu autorei uz tema.
Jau sakiau, siulysiu lygiai tokia pacia ideja.
Taigi, jungsiuosi prie jusu pagal galimybes. Nes man savaite temai gali buti per trumpa... Tiesiog muiline Fuji 6500 nelabai i rankinuka telpa, tai kasdien nesinesioju jos. Bet stengsiuosi, nes ismokti fotografuoti labai noriu.
Tuo pat metu pradedu mokytis su fotoshopu darbuotis. Gal butu daugiau norinciu? Galetume ir fotosopo temoje susibegti.
QUOTE(liamuna @ 2008 11 04, 22:36)
Panasonik Lumix (tik modeliuko nezinau, veliau patikslinsiu, )
idomu, koks modeliukas. o kaip jis atrodo? nedidckis?
cia gali rasti: http://www.panasonic...ducts.php?cat=7
Aha, turiu ir photoshop'ą, tik sunku man su juo... o norėtųsi elementariausius dalykus su juo pradžiai išmokt - pašviesint, apkirpt, spalvas - ryškumą sureguliuot
**
JulieTa - Panasonic (Lumix) DMC - FZ7
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
lamella - Panasonic lumix FZ8
**
JulieTa - Panasonic (Lumix) DMC - FZ7
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
lamella - Panasonic lumix FZ8
QUOTE(linole @ 2008 11 04, 22:38)
Tuo pat metu pradedu mokytis su fotoshopu darbuotis. Gal butu daugiau norinciu? Galetume ir fotosopo temoje susibegti.
i sveikata - uz tema
pasikartosiu - as neturiu laiko photoshopui tik noreciau ismokti iremint fotkes, arba siek tiek nukirpt, bet cia manau su laiku visos ismoksim
o mano fotikas irgi nemazas, daug kur jo nesinesu, ale ka daryt, pradesiu, jei jau musu tema yra
nu ka mokines, dedam portretus
mano Canon Powershot A640
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2008 11 04, 21:38)
Siulyciau tas operacijas kurios susijusios butent nuotrauku koregavimu aptarineti cia, manau greiciau sulauksim patarimu, o ir smagiau bus lyginti efekta iki ir po. Ka manot?
Patikslinu Mano fotikas Panasonic Lumix DMC-FX07 (paprasciausia muiline, bet kartais gaunasi pagauti geru kadru, bet jau kazkuri raset, kad ne fotike esme)
O ir vėl atsirado tema.
Maniškis fotikas tai panasonic lumix FZ8, kol kas užtenka, vėliau gal apie geresnį pagalvosiu.
Man tai fotošopas per "sunkus" tai naudojuosi lightroom'u visokiems apkarpimams ir t.t.
Maniškis fotikas tai panasonic lumix FZ8, kol kas užtenka, vėliau gal apie geresnį pagalvosiu.
Man tai fotošopas per "sunkus" tai naudojuosi lightroom'u visokiems apkarpimams ir t.t.
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 04, 21:49)
grazus kadrai tik pirmoji siek tiek persviesi, o paskutineje noretusi kad galvyte nebutu nukirpta.
Papildyta:
Tiesiog apkirpimui ar ryskumo pataisymui uztenka net elementaraus Microsoft Office Picture Manager, dazniausiai juo ir naudojuosi, kei nera laiko PS.