Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dabar taip užsikepiau mokytis, kai daugiau "žalių" atsirado 4u.gif (juokauju)

Pati turiu Canon Powershot A650 IS.

Man svarbiausia macro rėžimas, nes nuotraukom nesu patenkinta 4u.gif
Aišku noriu ir normaliai išmokt, tai ryt kažką kankinsiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gegyte, dekui uz pastabas, labai faina, kad pasakei, del seseliu, ten labai daug saules buvo, tai gaudziau gaudziau, tuos kadrus. mano tinginys mane apsedes - nu neturiu laiko photoshopui, todel, kaip gaunu rezultata, taip fotkinu.
o kaip ten su albumu? ka mes ten turime deti? g.gif siaip mano pagrindine ideja, kad kuo daugiau butu fotkiu i tema mirksiukas.gif o temas siulysime visos mirksiukas.gif
Mano fotikas - Panasonik (Lumix) DMC - FZ7 (megejam - profesionalam). labai myliu savo fotika, bet tik kad didokas jis man doh.gif va tik dabar suzinojau, kad apskritai visi Panasonik firmos, Sony firmos fotikai skirti gamtos fotografavimui, o Cannon, Pentax - vidiniam fotografavimui (portretai, baldai ir kt.). siaip mano vyras dirba su technika, tai apie fotikus zino daug doh.gif
jei reiks kokios koncultacijos del fotiko, kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 04 lapkričio 2008 - 21:37
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 04, 21:33)
o kaip ten su albumu? ka mes ten turime deti?  g.gif siaip mano pagrindine ideja, kad kuo daugiau butu fotkiu i tema  mirksiukas.gif o temas siulysime visos  mirksiukas.gif

Supratau. Tiesiog geriausius kadrus gal sudėt vėliau, nes nesinorės, kad prapultų temai užsidarius.

Šakės, kaip užsikepiau, nes panašu, kad čia jau rimtai bus mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 04 lapkričio 2008 - 21:36
na mano fotikas Panasonik Lumix (tik modeliuko nezinau, veliau patikslinsiu, )
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 04, 22:21)
Sveiki. Jungsiuos ir as pagal galimybe. 4u.gif
Saunu bus mokyntis kartu. biggrin.gif

Pirmiausiai aciu autorei uz tema. 4u.gif
Jau sakiau, siulysiu lygiai tokia pacia ideja. smile.gif

Taigi, jungsiuosi prie jusu pagal galimybes. smile.gif Nes man savaite temai gali buti per trumpa... blush2.gif Tiesiog muiline Fuji 6500 nelabai i rankinuka telpa, tai kasdien nesinesioju jos. Bet stengsiuosi, nes ismokti fotografuoti labai noriu. smile.gif

Tuo pat metu pradedu mokytis su fotoshopu darbuotis. Gal butu daugiau norinciu? Galetume ir fotosopo temoje susibegti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 11 04, 22:36)
Panasonik Lumix (tik modeliuko nezinau, veliau patikslinsiu, )

drinks_cheers.gif idomu, koks modeliukas. o kaip jis atrodo? g.gif nedidckis? hihihi.gif
cia gali rasti: http://www.panasonic...ducts.php?cat=7
Atsakyti
Aha, turiu ir photoshop'ą, tik sunku man su juo... o norėtųsi elementariausius dalykus su juo pradžiai išmokt - pašviesint, apkirpt, spalvas - ryškumą sureguliuot 4u.gif

**

JulieTa - Panasonic (Lumix) DMC - FZ7
liamuna - Panasonic Lumix DMC-FX07
linole - Fuji 6500
Gegytė - Canon Powershot A650 IS
Sidabrinė - Canon Powershot A640
lamella - Panasonic lumix FZ8

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 04 lapkričio 2008 - 21:55
QUOTE(linole @ 2008 11 04, 22:38)
Tuo pat metu pradedu mokytis su fotoshopu darbuotis. Gal butu daugiau norinciu? Galetume ir fotosopo temoje susibegti.  4u.gif

i sveikata - uz tema mirksiukas.gif
pasikartosiu - as neturiu laiko photoshopui doh.gif tik noreciau ismokti iremint fotkes, arba siek tiek nukirpt, bet cia manau su laiku visos ismoksim mirksiukas.gif
o mano fotikas irgi nemazas, daug kur jo nesinesu, ale ka daryt, pradesiu, jei jau musu tema yra hihihi.gif mirksiukas.gif

nu ka mokines, dedam portretus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 04 lapkričio 2008 - 21:44
mano Canon Powershot A640

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 11 04, 21:38)

Tuo pat metu pradedu mokytis su fotoshopu darbuotis. Gal butu daugiau norinciu? Galetume ir fotosopo temoje susibegti.  4u.gif

Siulyciau tas operacijas kurios susijusios butent nuotrauku koregavimu aptarineti cia, manau greiciau sulauksim patarimu, o ir smagiau bus lyginti efekta iki ir po. Ka manot?

Patikslinu Mano fotikas Panasonic Lumix DMC-FX07 (paprasciausia muiline, bet kartais gaunasi pagauti geru kadru, bet jau kazkuri raset, kad ne fotike esme)
Atsakyti
O ir vėl atsirado tema. drinks_cheers.gif
Maniškis fotikas tai panasonic lumix FZ8, kol kas užtenka, vėliau gal apie geresnį pagalvosiu. biggrin.gif
Man tai fotošopas per "sunkus" tai naudojuosi lightroom'u visokiems apkarpimams ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 04, 21:49)
mano Canon Powershot A640

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

wub.gif grazus kadrai tik pirmoji siek tiek persviesi, o paskutineje noretusi kad galvyte nebutu nukirpta.
Papildyta:
Tiesiog apkirpimui ar ryskumo pataisymui uztenka net elementaraus Microsoft Office Picture Manager, dazniausiai juo ir naudojuosi, kei nera laiko PS.
Atsakyti