Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos. kaip supratau, mes be temu, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 08:20)
sveikos. kaip supratau, mes be temu, ane?  g.gif

Na manau, kad tiesiog mokomes ant tu nuotrauku, kurias labiausiai patinka fotografuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu vat, tas man ir nelabai patinka, kad taip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 08:33)
nu vat, tas man ir nelabai patinka, kad taip...  unsure.gif

Na kodel gi? unsure.gif
Na galim kazka bandyti skelbti, kokia tema, bet zinok ne visims gi yra galimybes lakstyt ir gaudyt temu. blush2.gif

Juk mes norim ismokti taisyklingai padaryti nuotrauka o nepataikyt i tema. a? unsure.gif
Atsakyti
Šiaip visai faina, kai kryptingai yra mokomasi...bet kad būtų viskas tobulai pagal temas, tai taip nebus... Manau geriausias variantas sukurti albumą, paskelbti temą ir jame dėti foto ta tema. O čia taip pat galima pagal temas mokytis, ir plius...dėti foto nebūtinai į temą, jei nori išgirsti kritikos ar gauti patarimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 11 10, 08:43)
Šiaip visai faina, kai kryptingai yra mokomasi...bet kad būtų viskas tobulai pagal temas, tai taip nebus... Manau geriausias variantas sukurti albumą, paskelbti temą ir jame dėti foto ta tema. O čia taip pat galima pagal temas mokytis, ir plius...dėti foto nebūtinai į temą, jei nori išgirsti kritikos ar gauti patarimų  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiaip visai faina, kai kryptingai yra mokomasi...

faina ideja mirksiukas.gif tai kokia tema organizuojam, kas i ja nori taikyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 10 lapkričio 2008 - 09:28
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 10:27)
faina ideja  mirksiukas.gif tai kokia tema organizuojam, kas i ja nori taikyt  rolleyes.gif

O trečdalių tema jau baigėsi?

Beje, aš įsivaizduoju albumą kaip ir pažengusių skyrelyje...tarkim būtų namų darbai...per dvi (ar kažkiek tai laiko) dedam foto ta tema ir albume galima komentuoti darbus. Tik nežinau ar rinktumėm geriausią rolleyes.gif aišku motyvacija tuomet didėja g.gif
Atsakyti
liamuna, niekur nebuvau dingusi, tiesiog nebuvo laiko kompui doh.gif
tai teisingai, yra gita trecdaliu tema, tai bandom ja tada vykdyt, ane? g.gif einu fotkint, kol yra minute laisva doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, apsidžiaugiau, kad užtaikiau tokią temą, nes galima sakyti pradedu nuo nulio, bet labai noriu išmokti, tikiuosi priimsite ir mane mirksiukas.gif

Pradžiai foto pagal kompozicijos taisyklę. Atknisau vos ne vos iš vasaros nuotraukų, kuri man rodos daugiau mažiau atitinka.

user posted image
Atsakyti
pabandziau geles portreta pagal taisykle:
user posted image

user posted image

jo, naujokes junkites drasiau, ne si rmes naujos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 10 lapkričio 2008 - 09:58
manau, kad reiktu pratesti trecdaliu taisykles taikyma, nes bandymu ja taikyti nebuvo labai daug.
o kad tema butu gyvesne, galima deti ivairias nuotraukas, kurios autoriaus nuomone vertos kritikos.
Atsakyti