sveikos. kaip supratau, mes be temu, ane?
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 08:20)
sveikos. kaip supratau, mes be temu, ane?
Na manau, kad tiesiog mokomes ant tu nuotrauku, kurias labiausiai patinka fotografuoti.
nu vat, tas man ir nelabai patinka, kad taip...
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 08:33)
nu vat, tas man ir nelabai patinka, kad taip...
Na kodel gi?
Na galim kazka bandyti skelbti, kokia tema, bet zinok ne visims gi yra galimybes lakstyt ir gaudyt temu.
Juk mes norim ismokti taisyklingai padaryti nuotrauka o nepataikyt i tema. a?
Šiaip visai faina, kai kryptingai yra mokomasi...bet kad būtų viskas tobulai pagal temas, tai taip nebus... Manau geriausias variantas sukurti albumą, paskelbti temą ir jame dėti foto ta tema. O čia taip pat galima pagal temas mokytis, ir plius...dėti foto nebūtinai į temą, jei nori išgirsti kritikos ar gauti patarimų
QUOTE(Stikline @ 2008 11 10, 08:43)
Šiaip visai faina, kai kryptingai yra mokomasi...bet kad būtų viskas tobulai pagal temas, tai taip nebus... Manau geriausias variantas sukurti albumą, paskelbti temą ir jame dėti foto ta tema. O čia taip pat galima pagal temas mokytis, ir plius...dėti foto nebūtinai į temą, jei nori išgirsti kritikos ar gauti patarimų
Šiaip visai faina, kai kryptingai yra mokomasi...
faina ideja tai kokia tema organizuojam, kas i ja nori taikyt
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 10:27)
O trečdalių tema jau baigėsi?
Beje, aš įsivaizduoju albumą kaip ir pažengusių skyrelyje...tarkim būtų namų darbai...per dvi (ar kažkiek tai laiko) dedam foto ta tema ir albume galima komentuoti darbus. Tik nežinau ar rinktumėm geriausią aišku motyvacija tuomet didėja
liamuna, niekur nebuvau dingusi, tiesiog nebuvo laiko kompui
tai teisingai, yra gita trecdaliu tema, tai bandom ja tada vykdyt, ane? einu fotkint, kol yra minute laisva
tai teisingai, yra gita trecdaliu tema, tai bandom ja tada vykdyt, ane? einu fotkint, kol yra minute laisva
Labas rytas, apsidžiaugiau, kad užtaikiau tokią temą, nes galima sakyti pradedu nuo nulio, bet labai noriu išmokti, tikiuosi priimsite ir mane
Pradžiai foto pagal kompozicijos taisyklę. Atknisau vos ne vos iš vasaros nuotraukų, kuri man rodos daugiau mažiau atitinka.
Pradžiai foto pagal kompozicijos taisyklę. Atknisau vos ne vos iš vasaros nuotraukų, kuri man rodos daugiau mažiau atitinka.
pabandziau geles portreta pagal taisykle:
jo, naujokes junkites drasiau, ne si rmes naujos
jo, naujokes junkites drasiau, ne si rmes naujos
manau, kad reiktu pratesti trecdaliu taisykles taikyma, nes bandymu ja taikyti nebuvo labai daug.
o kad tema butu gyvesne, galima deti ivairias nuotraukas, kurios autoriaus nuomone vertos kritikos.
o kad tema butu gyvesne, galima deti ivairias nuotraukas, kurios autoriaus nuomone vertos kritikos.