Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, visos, kurios mėgsta fotografuoti. Kadangi jau tokia tema yra, bet ten jau žymiai toliau pažengusios merginos. Siūlau pradėti beveik nuo pradžių.
Mano idėja tokia, kad pagal tema fotkinam, rodomės, aptarinėjam, dalinamės idėjom ir taip tobulėjam. ka manot? g.gif mirksiukas.gif
Ir dar idėja tokia, kad mūsų fotikai paprasti, muilinės, ar pagerintos muilinės, nes veidrodiniam manau irgi reikia subresti mirksiukas.gif

Tarkim dabar mano noras mokytis potretus, ir matant juos, mokysimes, jei yra pritariančių - dėkit, bendrausim mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jungiuosi jei galima. 4u.gif
Tai tema vis dar portretai?Ir beje kas kiek laiko tema bus keičiama? biggrin.gif
Atsakyti
lamella, labai malonu mirksiukas.gif tik moderatores paprasiau,kad pakeistu temos pavadinima.
tema keisis kas savaite laiko, ir mokysimes rodyti ir komentuoti nuotraukas, taip eisim pirmyn mirksiukas.gif

Sitoj temom - taip portretai, nes tikrai toj temoj nieko dar neismokom doh.gif
Atsakyti
O gali būti ir žmogus visu ūgiu, ne vien tik galva (portretas)? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 11 04, 18:34)
O gali būti ir žmogus visu ūgiu, ne vien tik galva (portretas)? unsure.gif

manau kad ir visu ugiu ir jb(juodai balta) gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, tada imetu pora. rolleyes.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Na merginos jei jau kazkas ne su "muiline" fotografuoja, jungtis negalima g.gif juk ne technikoje esme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 04, 19:02)
Na merginos jei jau kazkas ne su "muiline" fotografuoja, jungtis negalima  g.gif  juk ne technikoje esme  blush2.gif

ok, gali jungtis prie musu, tik esme ta, kad vis tik manau, kad daug kas priklauso ir nuo aparato, taigi aparato klausymais mes tikrai nieko nepatarsime rolleyes.gif atrodo tiek. o dabar, galime rodytis portretus ir judet pirmyn.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 04 lapkričio 2008 - 20:16
Jungiuosi 4u.gif
1. Manau susirašom kaip pažengusios pas ką kokie fotikai, bus lengviau žinant kuri kiek galim "ištempti".
2. Gal reiktų kaip ir pradžiamokslį vestis?
3. Bendras albumas?

tiesiog pasiūlymai 4u.gif

JulieTa, man pirmas per tamsus, veidukas labai pasislėpęs.
O antras geras, tortas išplaukęs... wub.gif tik vėlgi šešėlis labai dengia.
Visai ne profė aš, savo akimis ką matau, tą sakau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 04 lapkričio 2008 - 21:07
sveikos,
ar priimsite?as labai noriu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Jungsiuos ir as pagal galimybe. 4u.gif

Saunu bus mokyntis kartu. biggrin.gif
Atsakyti