Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana žmonai susilaukus vaikelio

QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 23, 09:07)
drinks_cheers.gif  aha, vivat, vyrai visur yra tik stebėtojai. Net kosmose. Kai pagalvoji, a nafig mums kitaip ir reik... Stebėjimas yra labai atsakingas ir kantrybės reikalaujantis procesas. Ypač stebint kai nepakenčiamas, ir bobiškos natūros, kaimynas pluša su nuosava žmona...  blink.gif

So what?
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2008 12 23, 22:20)

Tai nieko...
Atsakyti
QUOTE(Motukas @ 2008 11 06, 20:08)
Vienas mano pazistamas savo zmonai pirmo vaiko gimimo proga padovanojo auksini zieda su to menesio, kai gime vaikutis, brangakmeniu (pvz rubinas ar smaragdas). Kadangi jie tikrai planavo tureti daugiau vaiku, jis sumaste ziedo dizaina taip, kad esant reikalui ji butu galima pakeisti ir kai gime antras vaikas, ji slapta nuo zmonos nunese zieda pas juvelirus ir istate antra brangakmenuka pagal antro vaiko gimimo menesi. ta pati padare ir su treciu smile.gif. Apibendrinimas - gal tai nera pati ekstravagantiskiausia dovana, taciau zmonai tai buvo be galo svarbus daiktas, kuri ji nesiojo nuolat, nes tai buvo simbolis, kuris jai primene apie visu vaiku gimimus ir kuris toli grazu nebuvo eilinis papuosalas:) Aisku, tai nera pigu, taciau ir proga nera eiline.

Kita ideja (tinka jei gims mergyte ir jei zmonai patinka antikvariniai daiktai) - tai paieskoti pas antikvarus grazaus papuosalo (ziedo ar pakabuko ar apyrankes), kuria zmona galetu perduoti dukrai pvz 18metu, vestuviu arba pirmo vaiko gimimo proga, o dukra savo ruoztu savo dukrai ir taip jusu seimoje atsirastu grazi tradicija smile.gif Su berniuku cia sunkiau smile.gif

Pasakyciau labai grazi ideja- neteko tokios girdet... Tiksliau, nepagalvojau apie tai..Nepamenu ar gavau kazka gimus vaikams apart geliu?! Bet dabar noreciau turet kazka,ka galeciau perduot kaip palikima..

QUOTE(blansa @ 2008 11 13, 12:23)
labai grazios dovanos... smile.gif
turiu kruva vaiku ir kiekviena karta gaunu dovanu ne uz vaika,o uz tai kad ji pagimdziau,nes mano vyras mano kad tai didziulis darbas isnesiot ir pagimdyt..aisku svelnumas ,demesys -labai svarbu..bet kiekvienai savo dukrytei,gimus anukui ar anukei as turiu ka padovanot-tai manau eis is kartos i karta smile.gif
papuosalu taip pat turiu nemazai,bet tiksliai zinau kokie papuosalai atsirado gimus dukrytem...jei gimtu berniukas-jis ta zieda ar kita papusala galetu padovanot savo vaiko motinai..

va ir isspresta berniuko prpblema...

QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 13, 14:55)
o as maniau, kad gimdyt tai nera darbas.

darbas ar ne darbas, bet palaikymas ir vienodai svarbus isbandymas abiems.. ir tam kas gimdo, ir tam,kad tik is salies stebi... Manau ar reikia ta proga dovanos- reikia aptart dar gerokai is anksto- tam turit 9 menesius.. galima susitart ir pas juvelra abiems vienodus pakabukus ar apyrankes su busimu baiku vardams isgraviruoti ar pan..
juk kaip po kokio sunkaus egzamino noris atsipust ar sau ka grazaus nusipirkt, taip po gimdymo noris kazko,kad parimintu zavuma tos akimirkos..
Atsakyti
zinau super dovana. tai dovanu kuponas masazams. Tik reikia aisku kazko svelnaus. Pabandyk padaryti paieska pagal "Prisilietimų terapija gerai savijautai".
As beje ir pats dabar, kai manes kalusia kokios dovanos noriu, tai visada vietoj megztinio, skutimosi komplekto ar dar kokio briedo uzsisakineju dovanu kuponus masazui smile.gif
Atsakyti
as tai savo zmonai po gimdymo jau ta pacia diena uzsakiau vyru striptizo 2-ju valandu programa...
Jie buvo apsirenge daktarais.
O dovana tokia buvo, nes zmona visada svajojo i vyru striptiza nueit...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 06, 21:32)
as tai savo zmonai po gimdymo jau ta pacia diena uzsakiau vyru striptizo 2-ju valandu programa...

hah.gif mega_shok.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 06, 21:32)

Po gimdymo turbut tik ir sukasi mintys apie vyrus ir striptiza..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 15:53)
Sveiki,

Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties?

AČIŪ

buvau suzaveta, kai pamaciau viena naujai iskepta tetuka, kuris isdidziai zingsniavo gimdymo namu koridoriumi nesinas gal metriniu baltu roziu kalnu (ju buvo gal koks 50) bigsmile.gif akyse spindejo toks dziaugsmas, kokio senai nebuvau macius sioj lietuvos zemelej, o sypsena buvo iki ausu, nors jis ejo vienas biggrin.gif
vat man ir butu didziausia dovana pamatyti toki laiminga savo vyra wub.gif ir aisku tos rozes nepamaisytu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilli @ 2009 01 09, 15:15)
vat man ir butu didziausia dovana pamatyti toki laiminga savo vyra  wub.gif ir aisku tos rozes nepamaisytu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Bus gana ir gimdymo... tease.gif
Atsakyti
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 14:53)
Sveiki,

Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties?

AČIŪ

As pats zmonai ir kartu sau pasidovanociau bilietus i teatra o po to vakariene restorane... nes pamenu, kaip buvo be galo gera mums kartu iseiti vieniems, kai musu maziukei buvo 3 sav. O daiktu tikrai neverta dovanoti, jei tai ne papuosalai, nes drabuzio nenupirksi, masina pasens, o buities dalykai susideves... tad manau geriau yra geras prisiminimas.
Atsakyti
QUOTE(Lilli @ 2009 01 09, 16:15)
buvau suzaveta, kai pamaciau viena naujai iskepta tetuka, kuris isdidziai zingsniavo gimdymo namu koridoriumi nesinas gal metriniu baltu roziu kalnu (ju buvo gal koks 50)  bigsmile.gif  akyse spindejo toks dziaugsmas, kokio senai nebuvau macius sioj lietuvos zemelej, o sypsena buvo iki ausu, nors jis ejo vienas  biggrin.gif 
vat man ir butu didziausia dovana pamatyti toki laiminga savo vyra  wub.gif ir aisku tos rozes nepamaisytu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Super tetis thumbup.gif
Atsakyti
Man vyras padovanojo žiedelį. Buvau gausiai nustebinta, nes man tai buvo visiškai netikėta staigmena smile.gif
Be to, irgi sakė, jog jo mamos, taigi, kaip ir tradicija.
Atsakyti