Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana žmonai susilaukus vaikelio

QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 10, 19:42)
taip...po sitiek nestumu i koki vw polo neitilpsi.

įdomus požiūris smile.gif bet šiaip jei po dviejų įtilpdavau į paauglių drabužius, tai ir po trečio įtilpsiu. O va kūdikio automobilinė kėdutė ir du paaukštinimai vyrėsnėliams tai į mano mėgiamiausią mašiną (mersiuką A) jau nebetilptų. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 11 lapkričio 2008 - 11:34
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 14:53)
Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Čia tik vyrams gali taip atrodyti, kad zmona turi kalnus papuosalu biggrin.gif (maniskis irgi taip pat galvoja doh.gif ) mums moterims, niekada jų nebus per daug, patikek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parazitas @ 2008 11 04, 15:53)
Sveiki,

Gal vyrai padės geriau. Noriu padovanoti ką nors išskirtinio žmonai gimus pirmam mūsų vaikeliui. Mamos bendram forume siūlo papuošalus, bet aš kiek abejoju, nes papuošalų mano žmona turi KALNĄ.

Gal Jūs ką nors galite geriau patarti. Gal iš savo patirties?

AČIŪ

na nzn ar koks labai brangus materialus daiktas atstos svelnuma, demesinguma, paslauguma ir kt...
gal tiesiog apsiribok, kad ir didele ar labai didele geliu puoksta (ar tai ka ji megsta), ir labiau paremk ir palaikyk ja moraliskai (buk paslaugesnis, demesingesnis, labiau padek priziuret vaikeli ir t.t.) ax.gif
bent jau as tokia dovanele vertinciau labiau, nei kad kokia masina ar koki kita prabangu daikta smile.gif
na, nebent jaunoji mamyte yra kitokiu paziuru i tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Motukas @ 2008 11 06, 22:08)
Vienas mano pazistamas savo zmonai pirmo vaiko gimimo proga padovanojo auksini zieda su to menesio, kai gime vaikutis, brangakmeniu (pvz rubinas ar smaragdas). Kadangi jie tikrai planavo tureti daugiau vaiku, jis sumaste ziedo dizaina taip, kad esant reikalui ji butu galima pakeisti ir kai gime antras vaikas, ji slapta nuo zmonos nunese zieda pas juvelirus ir istate antra brangakmenuka pagal antro vaiko gimimo menesi. ta pati padare ir su treciu smile.gif. Apibendrinimas - gal tai nera pati ekstravagantiskiausia dovana, taciau zmonai tai buvo be galo svarbus daiktas, kuri ji nesiojo nuolat, nes tai buvo simbolis, kuris jai primene apie visu vaiku gimimus ir kuris toli grazu nebuvo eilinis papuosalas:) Aisku, tai nera pigu, taciau ir proga nera eiline.

Kita ideja (tinka jei gims mergyte ir jei zmonai patinka antikvariniai daiktai) - tai paieskoti pas antikvarus grazaus papuosalo (ziedo ar pakabuko ar apyrankes), kuria zmona galetu perduoti dukrai pvz 18metu, vestuviu arba pirmo vaiko gimimo proga, o dukra savo ruoztu savo dukrai ir taip jusu seimoje atsirastu grazi tradicija smile.gif Su berniuku cia sunkiau smile.gif

labai grazios dovanos... smile.gif
turiu kruva vaiku ir kiekviena karta gaunu dovanu ne uz vaika,o uz tai kad ji pagimdziau,nes mano vyras mano kad tai didziulis darbas isnesiot ir pagimdyt..aisku svelnumas ,demesys -labai svarbu..bet kiekvienai savo dukrytei,gimus anukui ar anukei as turiu ka padovanot-tai manau eis is kartos i karta smile.gif
papuosalu taip pat turiu nemazai,bet tiksliai zinau kokie papuosalai atsirado gimus dukrytem...jei gimtu berniukas-jis ta zieda ar kita papusala galetu padovanot savo vaiko motinai..
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 13, 14:23)
mano vyras mano kad tai didziulis darbas isnesiot ir pagimdyt..

o as maniau, kad gimdyt tai nera darbas.
Atsakyti
siaip grazi ideja su zieduku ir jeigu dar pacio kurtas dizainas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 13, 16:55)
o as maniau, kad gimdyt tai nera darbas.

tavo nickas tau tinka. idiotas kokiu reta - vargas tau ir tavo vaikam. is kur tu gali suvokt ka is viso reiskia nesioti kudiki, jei pats nescias nebuvai... moterys moteris ne visada supranta... o tokie pareiskimai mazu maziausiai pasiutima kelia....
Atsakyti
QUOTE(waite @ 2008 11 14, 17:38)
tavo nickas tau tinka. idiotas kokiu reta - vargas tau ir tavo vaikam. is kur tu gali suvokt ka is viso reiskia nesioti kudiki, jei pats nescias nebuvai... moterys moteris ne visada supranta... o tokie pareiskimai mazu maziausiai pasiutima kelia....

Aš galiu suvokti. Nėštumas natūrali ir normali būsena. Beje girdėjote pasakymą, kad nėštumas - tai ne liga? O kalbant apie blondiną, tai skaitant jo komentarus, norisi pasakyti, kad jis gadina blondinių įvaizdį ir niekaip neįsipaišo į anekdotinių gražuolių gretas.
Atsakyti
Geriausia dovana geles ir pazadas kad labai mylesi, rupinsies ir padesi smile.gif Svarbu pazada isties ispildyti cool.gif

O davana praejus porai savaiciu pasidovanojau sau pati - nuejau i juvelyrine parduotuve ax.gif
Atsakyti
Gavau geliu. Siaip tai tikrai labai svarbus pazadas rupintis, myleti, suprasti, kai reikia uzjausti.. O dar viena dovanele gavau mazdaug po puses metu.. Aistringas bucinys lovoje, o jo liezuvis i mano burna "igruda" zieduka su deimanciuku ir jis istaris cia tau brangioji uz sunu. Tai buvo taip netiketa, kaip tik gali buti.. wub.gif Ir dar tie zodziai, zodziu apsiverkiau is dziaugsmo.. Ir kiekviena karta paziurejus i ta ziedeli (kurio nenusiimu) prisimenu sia fraze... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 18, 09:56)
Gavau geliu. Siaip tai tikrai labai svarbus pazadas rupintis, myleti, suprasti, kai reikia uzjausti.. O dar viena dovanele gavau mazdaug po puses metu.. Aistringas bucinys lovoje, o jo liezuvis i mano burna "igruda" zieduka su deimanciuku ir jis istaris cia tau brangioji uz sunu. Tai buvo taip netiketa, kaip tik gali buti.. wub.gif Ir dar tie zodziai, zodziu apsiverkiau is dziaugsmo.. Ir kiekviena karta paziurejus i ta ziedeli (kurio nenusiimu) prisimenu sia fraze... wub.gif

Aš labai atsiprašau,tikrai nenoriu pasijuokti,bet Jūs gi galėjote užspringti unsure.gif ...Pavojingas siurprizas...
Atsakyti
Na jo, uzpringt tikrai galima.

Beje, labai gera dovana (per puse su valstybe biggrin.gif ) tevystes atostogu menesiukas smile.gif
Atsakyti