QUOTE(baltė @ 2010 12 28, 12:40)
Ne, tai aišku, kai pliušinį žaislą gauna dvimetukas ar trimetukas ir jį tampo iki septynerių ar ilgiau aš suprantu, bet kam dovanoti pliušinį mokyklinukui?

Juk geriau knyga, dėlionė, piešimo rinkinys ar koks modelinas ar bet kas, kas lavina vaiką. Jei "neprarevizuočiau" jų, tai turėtume gal dvidešimt ar trisdešimt pliušinių žaislų (iš jų mėgstamas yra tik vienas žaisliukas - miego draugas). Dabar likę apie 10 ir tai man niežti nagus... Gal dėl to ir vertinu kas turi didesnę nei "minkštas" ir "mielas" vertę - kad vaikas lavėtų, o ne buktų...
Na kažin ar mudvi kuri esame to bukimo/lavinimo per žaislus ekspertės

Nebent jūs pat turit pedagoginį išsilavinimą, tuomet sakyčiau, žinot daugiau.
Jei minkšti žaislai būtų išties tik bukinantys, kažin ar pradinių klasių mokytojos leistų ir net skatintų juos neštis į mokyklą (kaip kad yra mūsų mokykloje). O savo dukros mokytoja aš absoliučiai pasitikiu, ji išties puiki pedagogė.
Beje, aš asmeniškai knygų, modelino, piešimo priemonių savo dukrai nuperku ir ne Kalėdų ar gimtadienio proga. Na tik knygos būna dedamos kaip dovana (ir šiemet dvi gavo per Kalėdas). Bet jos nėra tik vienintelė dovana, prie to gauna dar kažką ir iš žaislų. Manau, kada ta vaikyste daugiau pasidžiaugs vaikai, jei ne tada, kai jie išties dar vaikai.
Nors šiaip nuo temos nukrypta. Nes 7-8 metų vaikų paauglių grupei pati tikrai nepriskirčiau. Todėl ir nerašiau, ką pati savo dukrai padovanojau.
Va draugės 12metė dukra buvo labai patenkinta gavusi iš manęs Mikės Pūkuotuko gerų minčių kalendorių:
http://www.perkuvaik...dule=top5&id=42