Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos paaugliams

QUOTE(Santaika @ 2010 12 24, 22:12)

Čia jau visas TERA baitas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jėzau, kaip gerai, kad Jūsų sūnūs kompiuteristai, o vat mano dukra irgi megėja pasiknaisioti tarp tų visokių kompiuterio nesamonių...
Šiandien dovanų nuo mamytės ir tetuko gavo Escada kvepaliukus. Nežinia ką brolis paruošęs. cool.gif
Atsakyti
Sveikos, VISAS SU ŠV. KALEDOMIS... 4u.gif

Pratęsiant temukę, būtų visai neblogai, kad pasidalintumėte, ką dovanojote ir ar vaikai buvo laimingi gavęs dovanytes... Sekančiais metais jau būtų geros idėjos dovanoms.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 12 25, 13:47)
Čia jau visas TERA baitas. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jėzau, kaip gerai, kad Jūsų sūnūs kompiuteristai, o vat mano dukra irgi megėja pasiknaisioti tarp tų visokių kompiuterio nesamonių...
Šiandien dovanų nuo mamytės ir tetuko gavo Escada kvepaliukus. Nežinia ką brolis paruošęs. cool.gif

Taip, būtent, TERA. thumbup.gif Kaina apie 200-300 Lt, bet tikrai apsimoka labiau nei kokių 500 GB, už kuriuos mokėsite vos keliomis dešimtimis litų mažiau.Tik įtikti su modeliu turbūt sunku būtų, nebent kelias dienas pasėdėti paskaityti forumuose atsiliepimus doh.gif
O šiemet pažįstamų vaikams dovanojau:
* 7 m. mergaitei pliušinį žaislą, panašu į herojų iš Ledynmečio. Paspaudus leteną šoka ir pagal dainą žiopčioja, dar akis varto biggrin.gif Tai šiandien nepaleidžia iš rankų bigsmile.gif (man net pačiai labai smagu į jį žiūrėti buvo ir daina tokia užkabinanti groja biggrin.gif ).
* 15 m. berniukui odines pašiltintas pirštines, nes turėjo tik plonas, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santaika: 25 gruodžio 2010 - 13:43
as vyresneliui pirkau PSP2 taip prase senio laiskelyje, nes minejo, kad playstation3 geresne grafika, bet maziau zaidimu telpa, mokejau 200 Lituku ax.gif g.gif
Atsakyti
Šiais metais paaugliui padovanojau diržą, manau, tikrai vyrukams jų per daug nebūna ir praktiška ir šiaip stilingas aksesuaras smile.gif

QUOTE(Santaika @ 2010 12 25, 13:42)

O šiemet pažįstamų vaikams dovanojau:
* 7 m. mergaitei pliušinį žaislą, panašu į herojų iš Ledynmečio. Paspaudus leteną šoka ir pagal dainą žiopčioja, dar akis varto biggrin.gif  Tai šiandien nepaleidžia iš rankų  bigsmile.gif  (man net pačiai labai smagu į jį žiūrėti buvo ir daina tokia užkabinanti groja biggrin.gif ).

Pliušinis žaislas garantuoju įdomus tik vienai dienai (na, max dviems). Man net kūdikiui ranka nekyla dovanoti, visi kas gali ir negali naujagimiams pritempia kalnus pliušinių žaislų, kurie kaupia dulkes ir nėra kur jų kišti... Nei išmesi, nei pasiliksi... Kaip vieną kartą esu girdėjus posakį apie grojančius pliušinukus, jog tokį gali padovanoti tik "nieko neišmanati tetulė, kuri neturi vaikų". Nieko asmeniško, bet man tai tokia dovana schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 26, 19:39)
Pliušinis žaislas garantuoju įdomus tik vienai dienai (na, max dviems). Man net kūdikiui ranka nekyla dovanoti, visi kas gali ir negali naujagimiams pritempia kalnus pliušinių žaislų, kurie kaupia dulkes ir nėra kur jų kišti... Nei išmesi, nei pasiliksi... Kaip vieną kartą esu girdėjus posakį apie grojančius pliušinukus, jog tokį gali padovanoti tik "nieko neišmanati tetulė, kuri neturi vaikų". Nieko asmeniško, bet man tai tokia dovana schmoll.gif

Vaikas vaikui nelygu. Vienam pliušinis žaislas bus dienai dviem, o kitas ir kelis metus tą numylėtą pliušinuką tampys. Mano septynmetė iki šiol dievina pliušinukus. Ir turimų neleidžia prarevizuoti tongue.gif doh.gif Beje pasižiūrėjau, kad jos klasiokės (ir bendraamžės draugės) dar ne viena pliušinukus tamposi su savimi (net ir į mokyklą).
Beje, pernai darželio priešmokyklinėje grupėje Liet. Spaudos šuniukus netgi berniukai masiškai su savimi tampydavosi.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 12 25, 14:23)
Pratęsiant temukę, būtų visai neblogai, kad pasidalintumėte, ką dovanojote ir ar vaikai buvo laimingi gavęs dovanytes... Sekančiais metais jau būtų geros idėjos dovanoms.

Senių dovanos mano 12-mečiui šiemet:
iPod- patenkintas labai labai
Loginis žaidimas- net neišpakavo
Kojinės su Simpsonu- žiauriai patenkintas
Pinigai- super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 27 gruodžio 2010 - 07:51
O aš pažįstu šešiolikmetę, kuri iš "Kalėdų senelio" užsiprašė ... sumuštinių skrudintuvo blink.gif lotuliukas.gif
Ir niekas jos "nepaprotino", tai nebuvo jai nevykus staigmena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 27, 01:36)
Vaikas vaikui nelygu. Vienam pliušinis žaislas bus dienai dviem, o kitas ir kelis metus tą numylėtą pliušinuką tampys. Mano septynmetė iki šiol dievina pliušinukus. Ir turimų neleidžia prarevizuoti tongue.gif  doh.gif Beje pasižiūrėjau, kad jos klasiokės (ir bendraamžės draugės) dar ne viena pliušinukus tamposi su savimi (net ir į mokyklą).
Beje, pernai darželio priešmokyklinėje grupėje Liet. Spaudos šuniukus netgi berniukai masiškai su savimi tampydavosi.

Ne, tai aišku, kai pliušinį žaislą gauna dvimetukas ar trimetukas ir jį tampo iki septynerių ar ilgiau aš suprantu, bet kam dovanoti pliušinį mokyklinukui? blush2.gif Juk geriau knyga, dėlionė, piešimo rinkinys ar koks modelinas ar bet kas, kas lavina vaiką. Jei "neprarevizuočiau" jų, tai turėtume gal dvidešimt ar trisdešimt pliušinių žaislų (iš jų mėgstamas yra tik vienas žaisliukas - miego draugas). Dabar likę apie 10 ir tai man niežti nagus... Gal dėl to ir vertinu kas turi didesnę nei "minkštas" ir "mielas" vertę - kad vaikas lavėtų, o ne buktų...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 28, 12:40)
Ne, tai aišku, kai pliušinį žaislą gauna dvimetukas ar trimetukas ir jį tampo iki septynerių ar ilgiau aš suprantu, bet kam dovanoti pliušinį mokyklinukui? blush2.gif  Juk geriau knyga, dėlionė, piešimo rinkinys ar koks modelinas ar bet kas, kas lavina vaiką. Jei "neprarevizuočiau" jų, tai turėtume gal dvidešimt ar trisdešimt pliušinių žaislų (iš jų mėgstamas yra tik vienas žaisliukas - miego draugas). Dabar likę apie 10 ir tai man niežti nagus... Gal dėl to ir vertinu kas turi didesnę nei "minkštas" ir  "mielas" vertę - kad vaikas lavėtų, o ne buktų...

Na kažin ar mudvi kuri esame to bukimo/lavinimo per žaislus ekspertės g.gif Nebent jūs pat turit pedagoginį išsilavinimą, tuomet sakyčiau, žinot daugiau.
Jei minkšti žaislai būtų išties tik bukinantys, kažin ar pradinių klasių mokytojos leistų ir net skatintų juos neštis į mokyklą (kaip kad yra mūsų mokykloje). O savo dukros mokytoja aš absoliučiai pasitikiu, ji išties puiki pedagogė.
Beje, aš asmeniškai knygų, modelino, piešimo priemonių savo dukrai nuperku ir ne Kalėdų ar gimtadienio proga. Na tik knygos būna dedamos kaip dovana (ir šiemet dvi gavo per Kalėdas). Bet jos nėra tik vienintelė dovana, prie to gauna dar kažką ir iš žaislų. Manau, kada ta vaikyste daugiau pasidžiaugs vaikai, jei ne tada, kai jie išties dar vaikai.
Nors šiaip nuo temos nukrypta. Nes 7-8 metų vaikų paauglių grupei pati tikrai nepriskirčiau. Todėl ir nerašiau, ką pati savo dukrai padovanojau.

Va draugės 12metė dukra buvo labai patenkinta gavusi iš manęs Mikės Pūkuotuko gerų minčių kalendorių:
http://www.perkuvaik...dule=top5&id=42
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 28, 18:28)
Va  draugės 12metė dukra buvo labai patenkinta gavusi iš manęs Mikės Pūkuotuko gerų minčių kalendorių:
http://www.perkuvaik...dule=top5&id=42

Mačiau šitą knygutę pirkti irgi. Labai žavi 4u.gif Nors pati ir pilnametė esu, bet būčiau ir aš apsidžiaugus tokią gavus~ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2011 01 01, 13:42)
Mačiau šitą knygutę pirkti irgi. Labai žavi  4u.gif  Nors pati ir pilnametė esu, bet būčiau ir aš apsidžiaugus tokią gavus~  rolleyes.gif

Draugė, dirbanti knygyne, sakė, kad šį kalendorių kaip mat pas juos išgraibstė. Mama pati savo dukrai nespėjo jo nupirkti.
Atsakyti