Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(VaidaI @ 2008 11 11, 20:08)
Dėkui KArvute....

O tyrimai neštumo metu reikalingi AFS?

del AFS nereikalingi, nebent kresejima, krujavimo laikas. ir tai nebutinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2008 11 11, 19:05)
Sveikutės,

Ar galia į Jūsų būrį...

Tik norėjau paklausti kokios tiriant KMUK yra normos, pas mane jaroglifai kazkaip:
Lupus a/g- 35-42...ar čia labiau viršiju ar kaip?

O sakykite, kurioms turint šią bjaurybę pavyko pastoti...ar iki galo gėrėt aspiriną?
O nuo kada pradėjot leistis Clexane?

Sveika 4u.gif
Normų nežinau, bet pas mane Lupus antikoguliantas - 37"-40" ir jis neigiamas. O tau paraštyta kad šis rodiklis teigiamas? o kaip kiti?

Nu nėra labai jau baisi bjaurybė tas AFS ax.gif būna žyyyyymiai bjauresnių ligų.... Clexane/fraxiparinas nuo 6sav, aspirinas iki 36sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
visos ligos yra bjaurios nestumo metu, ypac tos apie kurias mazai zinom
Atsakyti
sveikos merginos
norejau paklausti ar ant pacio galo labai pilvas turi padideti?
ir noriu paklausti , tu kurios jau turi lelius, ar neislindo kokia leliams bedele del musu sio sindromo ar vartotu vaistu?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 11 12, 10:18)
Sveika  4u.gif
Normų nežinau, bet pas mane Lupus antikoguliantas - 37"-40" ir jis neigiamas. O tau paraštyta kad šis rodiklis teigiamas? o kaip kiti?

Nu nėra labai jau baisi bjaurybė tas AFS  ax.gif  būna žyyyyymiai bjauresnių ligų.... Clexane/fraxiparinas nuo 6sav, aspirinas iki 36sav.  mirksiukas.gif

Na pas mane parašyta 35-42- teigiamas ....ir išrašė aspiriną ir clexane, pastojus.

Tai kokios tos normos? niekaip neatrandu...
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 13, 16:24)
sveikos merginos
norejau paklausti ar ant pacio galo labai pilvas turi padideti?
ir noriu paklausti , tu kurios jau turi lelius, ar neislindo kokia leliams bedele del musu sio sindromo ar vartotu vaistu?

jeigu galvyte zemyn, tai net gali sumazeti, nes statosi i dupeni.
o jeigu sedima tai tik dides.

jokiu bedeliu nera g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

norejau paklausti , ar gali nestumo pabaigoj skaudeti pilvo apacia? manau ten turetu buti kaklelis , ar tai normalu, gal tokie pozymiai kad jis minksteja, trumpeja, o gal atsidarineja?

gal jau LIUTUKEEE pagimde? cia ji visai nesirodo paskutiniu metu
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 17, 14:45)
sveikos 4u.gif

norejau paklausti , ar gali nestumo pabaigoj skaudeti pilvo apacia? manau ten turetu buti kaklelis , ar tai normalu, gal tokie pozymiai kad jis minksteja, trumpeja, o gal atsidarineja?

Laba wink.gif

Nzn, kaip cia yra su ta pilvo apacia g.gif Bet man penktadieni pradejo mausti pilvo apacia ir kaip pamisus laksciau i wc... Pasiskambinau gydytojai, tai sake, kad cia gali buti ir prieslaikinio gimdymo simptomai ir liepe butinai atvaziuot. Nulekiau, skubiai apziurejo, padare tyrimus ir nustate, kad man - slapimo taku uzdegimas doh.gif Tai geriu antibiotikus ir dabar jau tikrai geriau... Sake, kad iki pirmadienio jau galejo ir iki inkstu nueit sad.gif Taip, kad jei mauzdia ir nepraeina, tai butinai pasirodyk gydytojui!
Beje, man siandien dopleri dare. Tai sake, kad siai dienai viskas gerai, bet sake, kad su musu sindromu butina ji kartoti bent karta per menesi (cia pradedant nuo 30sav), taip, kad bent pora kartu butina daryt. Keista, kad kai kurioms is forumo mergaiciu isvis nedaro sito tyrimo g.gif Liepe man ateiti po dvieju savaiciu. Dar kelis kartus perklausiau, ar tikrai viskas gerai, nes kazkaip man trode, kad jei reikia kartoti, tai gal kas negerai... bet sake, kad tikrai viskas normoj. Beje, mano lelia pagal echo yra daugiau nei dviem savaitem vyresne nei pagal mmm smile.gif Ir sveria jau 1950g smile.gif
Tai tiek ziniu is manes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 17, 18:09)

nesmagu, kad apsirgai, bet gerai kad ginė taip rūpinasi ir nepraleidžia nieko pro akis. ir thumbup.gif kad Doppleris geras, manau tavo ginė tikrai dėl to, kad nori apsidrausti liepė dar kartą pasidaryt, ne dėl to kad kas blogai.

aš rytoj einu pas ginę irgi, kaip tik 10 savaitėlių, ir nors prieš dvi savaites jau žiūrėjo echo, bet taip norėčiau, kad vėl pažiūrėtų, ar tikrai vystosi žirniukas gerai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 17, 14:45)

gal jau LIUTUKEEE pagimde? cia ji visai nesirodo paskutiniu metu

Ne,dar 2in1.Tiesiog labai uzsiemusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 11 17, 18:09)
Laba wink.gif

Nzn, kaip cia yra su ta pilvo apacia  g.gif  Bet man penktadieni pradejo mausti pilvo apacia ir kaip pamisus laksciau i wc... Pasiskambinau gydytojai, tai sake, kad cia gali buti ir prieslaikinio gimdymo simptomai ir liepe butinai atvaziuot. Nulekiau, skubiai apziurejo, padare tyrimus ir nustate, kad man - slapimo taku uzdegimas  doh.gif  Tai geriu antibiotikus ir dabar jau tikrai geriau... Sake, kad iki pirmadienio jau galejo ir iki inkstu nueit sad.gif Taip, kad jei mauzdia ir nepraeina, tai butinai pasirodyk gydytojui!
Beje, man siandien dopleri dare. Tai sake, kad siai dienai viskas gerai, bet sake, kad su musu sindromu butina ji kartoti bent karta per menesi (cia pradedant nuo 30sav), taip, kad bent pora kartu butina daryt. Keista, kad kai kurioms is forumo mergaiciu isvis nedaro sito tyrimo  g.gif Liepe man ateiti po dvieju savaiciu. Dar kelis kartus perklausiau, ar tikrai viskas gerai, nes kazkaip man trode, kad jei reikia kartoti, tai gal kas negerai... bet sake, kad tikrai viskas normoj. Beje, mano lelia pagal echo yra daugiau nei dviem savaitem vyresne nei pagal mmm smile.gif Ir sveria jau 1950g smile.gif

man skausmas kaip pries menesines, o siaip geriu spanguoliu tabletes, o kokius tau tyrimus padare , kad nusprende kas per uzdegimas kad reikia antibijotikus gerti?pas mane slapime rado truputi leukocitu, tai sake kad daugiau pagerciau skysciu ir situ vaistuku
o del to doplerio, tai ar tau sake placentos subrendimo laipsni?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 11 17, 21:44)

o del  to doplerio, tai ar tau sake placentos subrendimo laipsni?

O ka isvis per doplerometrija turi pasakyti?
Nes man jos nedare,bet zadejo kito vizito metu paskirti,nors zinau sakei,kad per velu.Bet ka turetu rodyti?
Atsakyti