QUOTE(zose123 @ 2008 11 17, 14:45)
sveikos
norejau paklausti , ar gali nestumo pabaigoj skaudeti pilvo apacia? manau ten turetu buti kaklelis , ar tai normalu, gal tokie pozymiai kad jis minksteja, trumpeja, o gal atsidarineja?
Laba
Nzn, kaip cia yra su ta pilvo apacia
Bet man penktadieni pradejo mausti pilvo apacia ir kaip pamisus laksciau i wc... Pasiskambinau gydytojai, tai sake, kad cia gali buti ir prieslaikinio gimdymo simptomai ir liepe butinai atvaziuot. Nulekiau, skubiai apziurejo, padare tyrimus ir nustate, kad man - slapimo taku uzdegimas
Tai geriu antibiotikus ir dabar jau tikrai geriau... Sake, kad iki pirmadienio jau galejo ir iki inkstu nueit
Taip, kad jei mauzdia ir nepraeina, tai butinai pasirodyk gydytojui!
Beje, man siandien dopleri dare. Tai sake, kad siai dienai viskas gerai, bet sake, kad su musu sindromu butina ji kartoti bent karta per menesi (cia pradedant nuo 30sav), taip, kad bent pora kartu butina daryt. Keista, kad kai kurioms is forumo mergaiciu isvis nedaro sito tyrimo
Liepe man ateiti po dvieju savaiciu. Dar kelis kartus perklausiau, ar tikrai viskas gerai, nes kazkaip man trode, kad jei reikia kartoti, tai gal kas negerai... bet sake, kad tikrai viskas normoj. Beje, mano lelia pagal echo yra daugiau nei dviem savaitem vyresne nei pagal mmm
Ir sveria jau 1950g
Tai tiek ziniu is manes