QUOTE(zose123 @ 2008 11 11, 15:38)
nėštukės yra
man bjaurusis periodas vis dar nesibaigia, čia tas pats kur sakiau viską ištversiu,kad tik viskas būtų žirniui geriau... tai dabar ir tveriu, ir tikiuosi kad žirniukas mano sėkmingai auga. jau taip niežti pagaliau pasididžiuoti parašu, bet pakentėsiu, bent kol nelemtosios savaitės praeis...
o kaip tavo sveikatos? ar pavyko ką išsiaiškinti su kokiu ginium, kokie ten doplemetrijos nukrypimai buvo, kai darė?
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 11 11, 15:48)
Sveikutes!!!
Na, as jau galu gale oficialiai isejau i dekreta Su kiekviena diena vis dideja mano viltis, kad viskas bus gerai su mano mazyle... Tikiuosi, kad ir i ligonine reiks tik tada, kai jau gimdysiu, nes jau bloga nuo gydytoju... Nors, kazin, kuo butu pasibaige be ju prieziuros
Zose123, gal gali parasyti kas blogai buvo su tavo tuo doplo... tyrimu? Man darys kita savaite, tai taip bijau...
Beje, o nestumui didejant, judesiuku visoms mazeja? Man tai mazeja judesiuku ir jie labai kitokie, ta prasme, anksciau budavo tokie bumsiai, o dabar tik guzus vaikas daro... gal vietos nera? O siaip, kadangi as guliu jau nezinia kelinta menesi, tai svoris auga kaip ant mieliu Jau tuoj ir i savo nestukes rubus nebetilpsiu Ai, bet kad tik tokios bedos butu...
Na, as jau galu gale oficialiai isejau i dekreta Su kiekviena diena vis dideja mano viltis, kad viskas bus gerai su mano mazyle... Tikiuosi, kad ir i ligonine reiks tik tada, kai jau gimdysiu, nes jau bloga nuo gydytoju... Nors, kazin, kuo butu pasibaige be ju prieziuros
Zose123, gal gali parasyti kas blogai buvo su tavo tuo doplo... tyrimu? Man darys kita savaite, tai taip bijau...
Beje, o nestumui didejant, judesiuku visoms mazeja? Man tai mazeja judesiuku ir jie labai kitokie, ta prasme, anksciau budavo tokie bumsiai, o dabar tik guzus vaikas daro... gal vietos nera? O siaip, kadangi as guliu jau nezinia kelinta menesi, tai svoris auga kaip ant mieliu Jau tuoj ir i savo nestukes rubus nebetilpsiu Ai, bet kad tik tokios bedos butu...
sveikinu!
bet ar čia liniuotė šiek tiek netiksli, ar tave anksčiau išleido?
o dėl gulėjimo, na, turbūt turi įtakos, bet aš negulėjau nė dienos pirmąjį nėštumą, bet svoris irgi augo kaip ant mielių. pagimdysi, o tada jau ir pasportuosi