Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 15:55)
vaistu lapelyje raso kad nerekomenduojama nesciosiom.. g.gif

bet kito budo kaip ir nera.. schmoll.gif

o siaip procentaliai jei aspirinas ir dar leidiesi tai is pirmo karto ir pavyksta..?
as taip nebenoriu dar vieno nepavykusio...
labai prisikankinau..

deja 100 garantijos nekas neduoda, dauguma su gydymu ir vaistais sekmingai isnesioja ir pagimdo, bet visada yra 1-5 procentai nesekmiu, deja...
uzsispirk, kad TAU TIKRAI PAVYKS ir tau nusisykt ant statistikos. ir viskas tuomet pavyks. 4u.gif jeigu nori vaiko, bandysi tiek kiek reikia, jeigu gailesi save, tai ir gausi spyga. na dabar jau supykai? kovok, ne verk!!! tuomet viskas bus gerai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As tikrai ne is tu kur pasiduoda lotuliukas.gif

aciu uz palaikyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 01 12, 18:07)
deja 100 garantijos nekas neduoda, dauguma su gydymu ir vaistais sekmingai isnesioja ir pagimdo, bet visada yra 1-5 procentai nesekmiu, deja...
uzsispirk, kad TAU TIKRAI PAVYKS ir tau nusisykt ant statistikos. ir viskas tuomet pavyks. 4u.gif jeigu nori vaiko, bandysi tiek kiek reikia, jeigu gailesi save, tai ir gausi spyga. na dabar jau supykai? kovok, ne verk!!! tuomet viskas bus gerai thumbup.gif  4u.gif

nu tu cia ir pavarei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2009 01 12, 18:37)
nu tu cia ir pavarei smile.gif

o kada pas mus Karvute nepavaro? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 14:47)
bet paskaiciavus tai nemazai pinigeliu gaunasi nestumui..
o kur dar pas ginekologa, kremai ir vitaminai..

plius vaiko daiktai..

o jus kaz menesi perkate vaistukus?ar ilgam laikui uzsiperkate?

Nu tu čia skaičiuoji doh.gif o dar kur po to pampersai, maistelis, rūbeliai, žaislai ir t.t. blink.gif tai gal gerai paskaičiuok, gal vis dėl to neapsimoka? lotuliukas.gif (juokauju)
Pirkdavau po porą pakuočių vienu metu.

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 12, 16:10)
tai jo,kaip suprantu, mums kai "pradinis" svoris ~50, tai Clexane 0.2, ir faktiškai gaunasi pigiau, jei ~60, tai Fraxiparinas 0.3, gaunasi brangiau. jei virš 70 kg, lyg pagal mūsų senesnius skaičiavimus  tas 0.3 lyg ir mažoka gaunasi, bet kad niekam man rodos daugiau su AFS  nestuke.gif  neskiria, gal čia kokia specifika, kad  nestuke.gif daugiau negalima, nežinau.

Man buvo apie 50kg pastojus,A liepė pagal mano svorį leistis Clexane, bet kadangi jo tada niekur neradau, tai nusipirkau Fraxiparine, ir visą nėštumą jį leidaus.... o dar plius priaugau 20kg per nėštumą, tai manau ta dozė buvo pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 12, 20:27)
Nu tu čia skaičiuoji  doh.gif  o dar kur po to pampersai, maistelis, rūbeliai, žaislai ir t.t.  blink.gif  tai gal gerai paskaičiuok, gal vis dėl to neapsimoka?  lotuliukas.gif (juokauju)
Pirkdavau po porą pakuočių vienu metu.
Man buvo apie 50kg pastojus,A liepė pagal mano svorį leistis Clexane, bet kadangi jo tada niekur neradau, tai nusipirkau Fraxiparine, ir visą nėštumą jį leidaus.... o dar plius priaugau 20kg per nėštumą, tai manau ta dozė buvo pats tas  smile.gif

na taip nėštumas ir gimdymas kainavao apie 5000 lt, bet džiaugiuosi, kad galėjom sau tai leisti, o gimus leliui, tai jau neskaičiuoji kiek kainuoja, kaip neskaičiuoji, kad reik mum pavalgyti, apsirengti ir t.t. Normalu, asiranda žmogutis ir jam reik lėšų išlaikyti.
Aš pirkdavau Clexane 0,2 bet tik po pakuotę pradžioje, nes labai bijojau ar viskas bus gerai, į pabaigą tai po 2 pakuotes imdavau, nes Camelija kitaip neužsakinėdavo.
Diija, tu tik priaugai? kažkaip nesimatė ant tavęs. O kaip dabar su svoriu reikalai, man tai pagaliau sustojo kristi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2009 01 13, 11:54)
Diija, tu tik priaugai? kažkaip nesimatė ant tavęs. O kaip dabar su svoriu reikalai, man tai pagaliau sustojo kristi  thumbup.gif

Nu kur jau nesimatė blink.gif atrodžiau kaip vaikščiojantis cepelinas blink.gif dabar liko dar apie 2-3kg, bet kažkaip jaučiu kad jie gali užsitrigti, nes pilvo reikalai nekokie (išsitampiusi oda, riebaliuko sluoksnis nemažas) doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 13, 12:01)
Nu kur jau nesimatė  blink.gif  atrodžiau kaip vaikščiojantis cepelinas  blink.gif  dabar liko dar apie 2-3kg, bet kažkaip jaučiu kad jie gali užsitrigti, nes pilvo reikalai nekokie (išsitampiusi oda, riebaliuko sluoksnis nemažas) doh.gif  g.gif

jooo su pilvu reikalai ir pas mane ne kokie doh.gif nors svorio numečiau į minusą 8 kg. bet pilvas liko toks atsikišęs, su odos perteklium ir dar po oda prikaupęs. Reiktų atsilenkimus daryti, bet visai neturiu jėgų, jaučiuosi pasekusi, o dabar dar naktim pradėjo keltis tai kas pusvalandį, tai kas valandą, tai kas pusantros tai iš viso koma man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2009 01 13, 12:17)
jooo su pilvu reikalai ir pas mane ne kokie  doh.gif  nors svorio numečiau į minusą 8 kg. bet pilvas liko toks atsikišęs, su odos perteklium ir dar po oda prikaupęs. Reiktų atsilenkimus daryti, bet visai neturiu jėgų, jaučiuosi pasekusi, o dabar dar naktim pradėjo keltis tai kas pusvalandį, tai kas valandą, tai kas pusantros tai iš viso koma man  doh.gif

Jo, aš irgi sakiau jau po naujų reiks rimtai šturmuot sporto klubą smile.gif
O ko dabar taip dažnai keliesi? Kamilė taip dažnai valgo? g.gif

mes čia vėl off topicus darom doh.gif reik maut į mamų temą smile.gif
Atsakyti
kur mūsų VaidaI dingo? verysad.gif

o man nuskilo šiandien.
mūsų darbovietė šiais metais kažkaip nerealiai sugalvojo kompensuoti po fiksuotą sumą už sporto klubą, o anksčiau būdavo tik 40% nuo abonemento sumos. tai aš pasiėmiau nėštukių abomenementą ir gavosi, kad nereikia daugiau nė cento primokėt thumbup.gif thumbup.gif

pasiilgau jau sporto, taip jau saugojausi, bet jaučiu, kad reikia man pajudėt, eisiu į salę ant kamuolių. Baseino bijau šį kartą blush2.gif pas tą pačią trenerę, pas kurią lankiau ir praeitą nėštumą. oj, laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
sveikos sveikos mamytes
greit ir man papasakokit kaip daznai valgo jusu leliai. maniskis valge anksciau kas tris o dabar kada nori, papas nusiraminimui, papas pilvo skausmui, papas valgiui ir t.t. is burnos neistraukia. soskes neima, jau nzn ka daryti.
o sportuoti ir as eisiu, man ne tik kad pilvas negrazus , bet ir uzpakalis dingo, atrodo sulindo ten kazkur giliai smile.gif
tiesa, DIJA, ar tu buvai pas A po 6 sav po gimdymo?
o kur jus lankotes AFS mamytes? gal yra atskira temele musu, kaip AFS mamyciu? ar ten kur nors bendrai ?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2009 01 13, 13:15)
1.o sportuoti ir as eisiu, man ne tik kad pilvas negrazus , bet ir uzpakalis dingo, atrodo sulindo ten kazkur giliai smile.gif
2.tiesa, DIJA, ar tu buvai pas A po 6 sav po gimdymo?
3.o kur jus lankotes AFS mamytes? gal yra atskira temele musu, kaip AFS mamyciu? ar ten kur nors bendrai ?

1. lotuliukas.gif
2. Nea, ėjau jau pas savo ginę...
3. Čia
Atsakyti