Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 11:09)
oi mamytes ka be jusu reiktu daryti..

nebutu forumo tai nezinociau apskritai apie ka tie daktarai kalba..

tai reikes 3men pries pastojant gerti aspirina?
o koki reikia gerti?paprastas netinka?

ir tada leistis ar taip?
kiek kainuoja su 19% PVM viena vaistuku doze?

dar prisideda islaidu prie nestumo..

gerai kad pati pastoti galiu..aciu dievui..

o po gimdymo trombai galimi mamai?
o kaip vaikas?

gimdžiusios pasakys, po gimdymo berods 5 dieneles dar reikai vaistus leistis dėl tų trombų, paskui nebe. jei tau jokių kitokių negerumų nebūna dėl to AFS, tai kaip ri jokių vaistų niekas neišrašo, o jei kas blogai, tai jau čia matyt asmeniškai kiekvienai.

o gerti reikia aspiriną 100 mg kasdien, būtinai pavalgius. mes dauguma vartojam 100 mg Thrombo ASS, nes jis su apsaugine plėvele, kad skrandžiui ne taip kenktų. pradėk jau šiandien.

daugumai sakė benkt 2-3 mėn pagert prieš pastojant, man išėjo tik 1 mėn, nes pradėjom "daryti" ir iš karto gavosi, tfu tfu tfu, kol kas viskas gerai, bet manau geriau pakentėt tuo 3 mėnesiukus ir pagert vaistukus, kad būtų daugiau šansų sėkmingam nėštumui. 4u.gif

viskas bus gerai, pamatysi, aš pamenu man irgi pradžioj buvo daug neaiškumų, panika, o paskui pradedi vartoti vaistus, pastoji, viskas atsistoja į savo vėžes 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
VaidaI

kaip tavo HCG rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 12, 11:25)
daugumai sakė benkt 2-3 mėn pagert prieš pastojant, man išėjo tik 1 mėn, nes pradėjom "daryti" ir iš karto gavosi,  tfu tfu tfu, kol kas viskas gerai, bet manau geriau pakentėt tuo 3 mėnesiukus ir pagert vaistukus, kad būtų daugiau šansų sėkmingam nėštumui.  4u.gif

man sakė nelaukti ir tų 3mėn. tik sulaukti mmm, kad organizmas nespėtų atsistatyti, turėjo užtekti ir 1 mėn. aspirino gėrimo, bet aš pastojau tik po 8 mėn. Bet jei lengvai pastojama, gal vis tik ramiau būtų pakentėti tuos 3 mėn.
Atsakyti
Aciu jums labai uz informacija visa.. smile.gif

o jei pradwesiu aspirina gerti dabar o pastosiu tik po 6men..?nieko tokio?

o kuo skiriasi leidziami vaistukai?yra dvieju rusiu kaip supratau..

o kiek nauja kaina yra leidziamu?
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 11:40)
Aciu jums labai uz informacija visa.. smile.gif

o jei pradwesiu aspirina gerti dabar o pastosiu tik po 6men..?nieko tokio?

o kuo skiriasi leidziami vaistukai?yra dvieju rusiu kaip supratau..

o kiek nauja kaina yra leidziamu?

Aš irgi pastojau po 6mėn nuo aspirino vartojimo pradžios mirksiukas.gif

Yra jų daugiau nei dviejų rūšių, bet populiariausi dveji: Fraxiparine ir Clexane. Kokius vartoti, tau paskirs gydytojas, o ir pati matysi ar tau jie tinka. Kai kurios mergaitės keitė vaistus, nes buvo alergiškos paskirtiesiems.

Apie kainą nežinau. Bet gali įvest www.vaistai.lt Clexane ar Fraxiparine ir išmest tau vaistuką, kur jo ieškot, jo kainą ir anotaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Clexane kaip supratau kainuoja daugiau nei Fraxiparine ..
ar tiesiog ten doziu kiekis skiriasi?

kiek laiko uztenka vieno ipakavimo..

Claxane kaina p[arasyta 200 su virsum Lt.
flexiparine 150 Lt.

ir parasyta kad nesciom nerekomenduojama.. blink.gif

o siaip kam nors buvo su AFS persileidimas kai leliukas pilve jau nemazas?
man persileidimas buvo 13sav nestumo..

jei iki 14sav isnesioji tai skaitosi kad jau ramu?
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 13:46)
Clexane kaip supratau kainuoja daugiau nei Fraxiparine ..
ar tiesiog ten doziu kiekis skiriasi?

kiek laiko uztenka vieno ipakavimo..

Claxane kaina p[arasyta 200 su virsum Lt.
flexiparine 150 Lt.

ir parasyta kad nesciom nerekomenduojama.. blink.gif

o siaip kam nors buvo su AFS persileidimas kai leliukas pilve jau nemazas?
man persileidimas buvo 13sav nestumo..

jei iki 14sav isnesioji tai skaitosi kad jau ramu?

kažką sumaišei g.gif Clexane yra pigesnis (bent anksčiau taip buvo) ir jo dozė mažesnė - 0.2ml, o Fraxiparine 0.3ml. Pauokuotėj yra 10 švirkštų, tai yra 10 dienų.
Aš persileidau pirmą kartą 13sav. Jau buvo ir širdies veikla. Čia buvo viena mamytė, kuri prarado leliuką jau labai didelį (gal 30sav), bet turbūt ne dėl AFS įtakos g.gif įtariu kad pas ją buvo dar kažkas negerai....
Dėl tų savaičių tai nežinau.... neramu būna iki pat galo, kol jau mažiuką ant rankų supuoji... wub.gif Rašiau, kad su visais vaistai yra 75proc kad viskas bus gerai, bet kada gali pasireikšti tie likusieji 25proc nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 12, 13:58)
kažką sumaišei  g.gif  Clexane yra pigesnis (bent anksčiau taip buvo) ir jo dozė mažesnė - 0.2ml, o Fraxiparine 0.3ml. Pauokuotėj yra 10 švirkštų, tai yra 10 dienų.
Aš persileidau pirmą kartą 13sav. Jau buvo ir širdies veikla. Čia buvo viena mamytė, kuri prarado leliuką jau labai didelį (gal 30sav), bet turbūt ne dėl AFS įtakos  g.gif  įtariu kad pas ją buvo dar kažkas negerai....
Dėl tų savaičių tai nežinau.... neramu būna iki pat galo, kol jau mažiuką ant rankų supuoji... wub.gif  Rašiau, kad su visais vaistai yra 75proc kad viskas bus gerai, bet kada gali pasireikšti tie likusieji 25proc nežinau...  g.gif

jei lyginant tas pačias dozes, Clexane buvo brangiausias iš visų mums skiriamų.
yra tik vienas dar brangesnis, bet čia jau net mums niekas jo nesiūlo - tai Arixtra, galit pasižiūrėti kaina... doh.gif (beje, nieko nesuprantu, man rodos ji dar nepasikeitė nuo praeitų metų g.gif ....)

dozuotė jų skirtinga, tai jei esi mažesnios svorio, ar dėl kokių kt priežasčių reikia mažos dozės, tai tada kaip supratau skiria Clexane. tai jei reikia 0.2 dozuotės, tai sąlyginai gaunasi pigiau.

tik vat nesupratau, pagal naujas kainas, lyginant panašiausią dozuotę 3800 su 4000 anti Xa vienetų kažkaip jų kaina jau visai tokia pati gaunasi, ankčiau kiek pamenu, Fraxiparinas lyg pigiau gaudavosi, tai kas čia per kainodara šiais metais g.gif g.gif

Fraxiparinas turi 0.3 standartinę, mums dažniausiai tinkamą dozuotę.

aš dabar kaip tik ataskaitą apie šitų vaistų tyrimą rašau, tai prasišviečiau visapusiškai ir jums mokslinį traktatą parašiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

bet paskaiciavus tai nemazai pinigeliu gaunasi nestumui..
o kur dar pas ginekologa, kremai ir vitaminai..

plius vaiko daiktai..

o jus kaz menesi perkate vaistukus?ar ilgam laikui uzsiperkate?
Atsakyti
as pirkau clexana po 0.2, mano svoris apie 50 kg. ir jis pigesnis nei fraxiparinas, nes jo po 0.2 nera. pirkdavau norfos vaistineje laimingomis valandomis, tai nuolaida dar nemaza gaudavosi. pinigeliu isleidau daug, labai daug
tiesa, pirkdavau po pakuote, kazkaip menesiui buvo gaila pinigu iskart tiek palikti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 12 sausio 2009 - 15:08
QUOTE(zose123 @ 2009 01 12, 16:05)
as pirkau clexana po 0.2, mano svoris apie 50 kg. ir jis pigesnis nei fraxiparinas. pirkdavau norfos vaistineje laimingomis valandomis, tai nuolaida dar nemaza gaudavosi. pinigeliu isleidau daug, labai daug
tiesa, pirkdavau po pakuote, kazkaip menesiui buvo gaila pinigu iskart tiek palikti blush2.gif

tai jo,kaip suprantu, mums kai "pradinis" svoris ~50, tai Clexane 0.2, ir faktiškai gaunasi pigiau, jei ~60, tai Fraxiparinas 0.3, gaunasi brangiau. jei virš 70 kg, lyg pagal mūsų senesnius skaičiavimus tas 0.3 lyg ir mažoka gaunasi, bet kad niekam man rodos daugiau su AFS nestuke.gif neskiria, gal čia kokia specifika, kad nestuke.gif daugiau negalima, nežinau.

o su mano svoriu tai geriausia gavosi, prieš nėštumą buvau daugiau nei 70, o dabar jau gerokai mažiau ir tik padedu vytis buvusius kilogramus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
vaistu lapelyje raso kad nerekomenduojama nesciosiom.. g.gif

bet kito budo kaip ir nera.. schmoll.gif

o siaip procentaliai jei aspirinas ir dar leidiesi tai is pirmo karto ir pavyksta..?
as taip nebenoriu dar vieno nepavykusio...
labai prisikankinau..
Atsakyti
kaip tau ABA siandien sekesi pas gyd? ka sake? gal jau gimdai?
Atsakyti