[quote=VaidaI,2009 01 10, 17:21]
[quote=FedeSperanza,2009 01 09, 23:10]
laikykis mazut
Na skysciai uz gimdos, tai lyg negimdinis, na žodžiu niekas neaišku kolkas....kad negerai,tai jau tikrai, bet iki kiek negerai dr nežinau...vaistuku nebeledziu....
Jei kam tikrai reiks Clexane, rasykite i AZ.
[/quote]
Nesuprantu kaip gali būt negimdinis jei tau mato pūslyte. Tai ji ne gimdoj? Arba tau reikia keisti gydytoja, akd viską normaliai paaiškintu. DAr neprarask vilties O vaistukus apsilik sau, juk vis tiek planuosi dar kartą, tai prireiks
[quote=VaidaI,2009 01 10, 18:21]
o ka reiskia tie skysciai uz gimdos, tau nepaaiskino?
jei HCG auga (gaila, kad rezultatut aip ilgai laukt...), tai tikrai turetu buti dar vilciu, nors jei jau du echo sake blogai, tai isivaizduoju, kokioj tu dabar nevilty. o dabar nebesileidi jau vaistuku?
laikykis mazut
Na skysciai uz gimdos, tai lyg negimdinis, na žodžiu niekas neaišku kolkas....kad negerai,tai jau tikrai, bet iki kiek negerai dr nežinau...vaistuku nebeledziu....
[/quote]
na kažkaip čia neaišku... jei negimdinis, tai turėtų tave jau skubiai operuot, nes gi pavojinga
o kurią tu dieną dareisi HCG antrąjį? lauksim pirmadienį rezultatų.
o man taip pilvuką suskaudo, matyt pervargau
pavargau per darbo savaitę, o vakar dar iki dvylikos iki isterijų vaiką migdžiau
o šiandien vėl dirbau vos ne visą dieną, tuo pačiu metu močiutė bandė vaiką žiūrėt, per anksti atėmė iš jo dažus (matyt bijojo, kad sienas išpaišys...), tai vargšas užsiisterikavo dėl visko iš eilės. tūsėmės vos ne tris valandas... kol tėvelis neparėjo, įsodinom į roges ir užliūliavo pietų miegui grynam ore... dabar išsisunčiau abu pas senelius pasisvečiuot, pati atsiguliau pailsėt pagaliau. jau net iki virtuvės arbatos pasidaryt sunku nueit....
o ka reiskia tie skysciai uz gimdos, tau nepaaiskino?
jei HCG auga (gaila, kad rezultatut aip ilgai laukt...), tai tikrai turetu buti dar vilciu, nors jei jau du echo sake blogai, tai isivaizduoju, kokioj tu dabar nevilty. o dabar nebesileidi jau vaistuku?
laikykis mazut
[/quote]
na kažkaip čia neaišku... jei negimdinis, tai turėtų tave jau skubiai operuot, nes gi pavojinga
o kurią tu dieną dareisi HCG antrąjį? lauksim pirmadienį rezultatų.
o man taip pilvuką suskaudo, matyt pervargau
pavargau per darbo savaitę, o vakar dar iki dvylikos iki isterijų vaiką migdžiau
o šiandien vėl dirbau vos ne visą dieną, tuo pačiu metu močiutė bandė vaiką žiūrėt, per anksti atėmė iš jo dažus (matyt bijojo, kad sienas išpaišys...), tai vargšas užsiisterikavo dėl visko iš eilės. tūsėmės vos ne tris valandas... kol tėvelis neparėjo, įsodinom į roges ir užliūliavo pietų miegui grynam ore... dabar išsisunčiau abu pas senelius pasisvečiuot, pati atsiguliau pailsėt pagaliau. jau net iki virtuvės arbatos pasidaryt sunku nueit....
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 10, 10:17)
As kai pasidariau anti-beta ir AKA sake R kad is ju ngalima spresti..
reikai pasidaryti dar tuos tris ir tik tada jei nors vienas is ju teigiamas tai
tada reiskia kad turiu AFS..
dievuliau ar yra vieningu nuomoniu?
labai sunku kai nera standartisku variantu..
gal man vel eiti pas R konsultacijai?
Man R. patvirtino AFS su teigiamu tik AKA ir anti-beta... kitus irgi turėjau tyrimus, bet jie buvo neigiami. Ir R. tikrai užtikrino,kad tai šimtu procentų AFS. Gal ką nors ne taip supratai?
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 10, 10:17)
As kai pasidariau anti-beta ir AKA sake R kad is ju ngalima spresti..
tie daktarai keicia parodymus, mes cia kaip diskutuojam ta pastebiame labai greitai. man toks jausams, kad R guana is santoru babkes uz paskirtus papildomus tyrimus, koki devidenta is Kucinskien.... yr tokie dalykai tarp mediku... kitaip nesuprantu, kam skirti papildomai, jeigu viskas aisku ir net 2 tyrimai teigiami. antibeta2 pas mane suneigiamejo po aspirino, bet tyrimus dariausi savo noru, niekas neliepe. tas neko nekeicia, yra diagnoze, reikia gydymo. kitaip po pastojimo kresejimas dideja ir visi tyrimai pasikeis vel ir kresulys padarys savo juoda darba...
gerk aspirina ir butinai leiskis vaistukus po NT II. tas laukimas iki 6 sav ir sirdutes nervuosi ir parinsies, plaks ar ne.
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 10, 17:21)
pasilaikyk sau, pritariu, nes dabar vaistai pabrango del to PVMo, jeigu tau apstojus ju reiks mokesi 20 proc brangiau. o SM dirbtinio apvaisinimo skirelyje be problemos parduosi, nes pirkta dar senom kainom. paziurek galiojima ir dar palaikyk sau. tiesa, leisk issivalyti savaime, pakraujuosi pora sav ar menesiuka ir iskarto gali pastoti, po instrumentinio valymo teks laukti bent 3 men.
as vis dar tikiuosi akd pirmadieni HCG bus 10000
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 10, 20:45)
tuo pačiu metu močiutė bandė vaiką žiūrėt, per anksti atėmė iš jo dažus (matyt bijojo, kad sienas išpaišys...), tai vargšas užsiisterikavo dėl visko iš eilės. tūsėmės vos ne tris valandas... kol tėvelis neparėjo, įsodinom į roges ir užliūliavo pietų miegui grynam ore... dabar išsisunčiau abu pas senelius pasisvečiuot, pati atsiguliau pailsėt pagaliau. jau net iki virtuvės arbatos pasidaryt sunku nueit.... ::
jau tos mociutes, del sienu labiau rupinasi nei del vaiko. sedek salia ir stebek, kad sienu netepliotu. vaikas apie sienas net nepagalvotu, kol mociute jam neisaiskintu " anukeli, tik senu netepk", tuomet tik is suzino, KUR dar galima papiesti.
pas mus tas pats buvo, mano mamele dovanoja flomasterius ir pasakoja KUR NEGALIMA piesti. sakau, aciu kad paaiskinote vietoje peisk graziai sasuviny, ti sienas paminejai.
darykis arbatos 2 litrus ir eik gulti visai dienai.
QUOTE(Karvute @ 2009 01 11, 11:24)
tie daktarai keicia parodymus, mes cia kaip diskutuojam ta pastebiame labai greitai. man toks jausams, kad R guana is santoru babkes uz paskirtus papildomus tyrimus, koki devidenta is Kucinskien.... yr tokie dalykai tarp mediku... kitaip nesuprantu, kam skirti papildomai, jeigu viskas aisku ir net 2 tyrimai teigiami. antibeta2 pas mane suneigiamejo po aspirino, bet tyrimus dariausi savo noru, niekas neliepe. tas neko nekeicia, yra diagnoze, reikia gydymo. kitaip po pastojimo kresejimas dideja ir visi tyrimai pasikeis vel ir kresulys padarys savo juoda darba...
gerk aspirina ir butinai leiskis vaistukus po NT II. tas laukimas iki 6 sav ir sirdutes nervuosi ir parinsies, plaks ar ne.
pasilaikyk sau, pritariu, nes dabar vaistai pabrango del to PVMo, jeigu tau apstojus ju reiks mokesi 20 proc brangiau. o SM dirbtinio apvaisinimo skirelyje be problemos parduosi, nes pirkta dar senom kainom. paziurek galiojima ir dar palaikyk sau. tiesa, leisk issivalyti savaime, pakraujuosi pora sav ar menesiuka ir iskarto gali pastoti, po instrumentinio valymo teks laukti bent 3 men.
jau tos mociutes, del sienu labiau rupinasi nei del vaiko. sedek salia ir stebek, kad sienu netepliotu. vaikas apie sienas net nepagalvotu, kol mociute jam neisaiskintu " anukeli, tik senu netepk", tuomet tik is suzino, KUR dar galima papiesti.
pas mus tas pats buvo, mano mamele dovanoja flomasterius ir pasakoja KUR NEGALIMA piesti. sakau, aciu kad paaiskinote vietoje peisk graziai sasuviny, ti sienas paminejai.
gal Princese22 ne pas tą R buvo??? nes iš tikro aiškiau ir nebūna, kai dar abu AKA ir antibeta teigiami.
su močiutėm taip jau yra, aš pati net ne iš karto susigaudžiau, ko tas vaikas iš vežių visiškai išėjo staiga... o vaikas tai mano gudruolis dabar, supratau 100% kodėl ta forma "NEdaryk" nevartotina ir psichologai tai pastoviai pabrėžia...
išsigulėjau vakar, ir šiandien jaučiu daugiau gulinėsiu, o įdomu, ar galima šoną pasišildyt kokai pusle, nes noras yra...
o gert tai neišeina daug, tik išgeriu kokį puodelį, iš karto skauda inkstus. jau praeitus nėštumus patyriau, kažkaip man tie uždegimai tik su nėštumais atsiranda ir visą laiką negalėdauvau gert daug. gal taip ir reikia... tai gurkšnoju spanguolių koncentratą dabar...
Sveikos mergytės,
Na, aš savo daktare pasitikiu, tik ji svarsto visokiu variantu, tas negimdinis-tai tik dėl tų skysčių sukėlė įtarimų, bet tai labai abejotina.....
O kas dėl vaistų antrą dėžę pirkau jau su 19 PVM:(
Fedesperanza, žinau, kad nelengva, kai vienas mazgis mamos reikalauja, o kitas pilvuke sėdi, mano mažajai buvo 1,2 m. kai antra gimdžiau.
Karvute, na bandysiu laukt natūralaus išsivalymo, nes jau 6 narkozes turėjusi, tai kažkaip...bet kažko nesivalo visai organizmas, įdomu kada prasidės......
Na, aš savo daktare pasitikiu, tik ji svarsto visokiu variantu, tas negimdinis-tai tik dėl tų skysčių sukėlė įtarimų, bet tai labai abejotina.....
Fedesperanza, žinau, kad nelengva, kai vienas mazgis mamos reikalauja, o kitas pilvuke sėdi, mano mažajai buvo 1,2 m. kai antra gimdžiau.
Karvute, na bandysiu laukt natūralaus išsivalymo, nes jau 6 narkozes turėjusi, tai kažkaip...bet kažko nesivalo visai organizmas, įdomu kada prasidės......
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 11, 12:08)
Sveikos mergytės,
vis tiek aš nieko nesuprantu. Taigi ji turi aiškiai matyti ir neabejoti, jei tikrai gera gydytoja Nebent ji tau įtaria dvynukus ir vieną vaisių mato gimdoj, o kitą įtaria kiaušidėj Kitu atveju neįsivaizduoju kaip galima įtart negimdinį jei vaisius gimdoj Absurdas
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 11, 12:08)
Sveikos mergytės,
mano draugei svedijoje gyd dave piliulia, kuri turejo paskatinti kraujavima, atseit turetu suveikti per 1-2 dienas. o prasidejo maziausiai po 3 savaiciu!!! tokia reakcija i vaistus. taip kad lauk kol prasides, svarbu kad nekiltu temperatura ir enatsirastu negeras kvapas is "ten" as nesakau, kad tai naturalu tiek laukti, bet kaip variantas. mano nesivyste nuo 6 sav (paaiskejo tik po menesio!!!), o kraujavimas prasidejo tik 10-11 sav. taip kad 3-4 sav nesiojau negyva vaisiu, tuomet prasidejo savaiminis valymas, bet dare valyma kazkodel. na tai bus ko gero daugumos istorija. as kalbu todel, kad tiek nesioti nera gresme sepsiui ar kazkokiem negerumams, kad nesinervuotum ir sektum save. dar gali gyd prasyti tos piliules, kuri skatina. aisku kai vel darys echo, gal visdelto susitvarkys teigiamai viskas.
Na zinokit pas ta manau R. nuejau..
Uz antakalnio jo klinikoje..
gal kad pas mane vienas nesivystantis del to liepe ir kitus tyrimus pasidaryti..
o Jursenas, kuris ir pasiule tyrimus pasidaryti tai pasake kad yra AFS jau
kai buvo AKA ir anti-beta padaryti..ir buvo abu teigiami..
o kaip jus mamytes manot ar man dar darytis hormonu tyrimus ir pas genetikus jei AFS teigiamas?nes labai noreciau suzinoti atsakyma del ko mazyliai nebesivyste..kad kita karta 100% viskas butu gerai..
nepykit bet dar norejau paklausti..
ar turint AFS ir leidziantis vaistukus per visa nestuma bijoma kad nutiks kas nors del to tirsto kraujo ar tik pradzioje..
nes juk trombu ir veliau gali atsirasti ar ne?
gal kad pas mane vienas nesivystantis del to liepe ir kitus tyrimus pasidaryti..
o kaip jus mamytes manot ar man dar darytis hormonu tyrimus ir pas genetikus jei AFS teigiamas?nes labai noreciau suzinoti atsakyma del ko mazyliai nebesivyste..kad kita karta 100% viskas butu gerai..
ar turint AFS ir leidziantis vaistukus per visa nestuma bijoma kad nutiks kas nors del to tirsto kraujo ar tik pradzioje..
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 10:22)
Aš hormonus ir infekcijas tyriausi dar prieš AFS tyrimą, o genetikos nebesityriau sžinojus, kad AFS teigiamas.... Dėl šventos ramybės gali išsitirti.
O čia jau nuo psichologijos tavo priklauso.... Jei gerai atsimenu, tai vartojant aspiriną ir leidžiantis vaistus, išnešioti galimybė padidėja iki 75proc (tik su aspirinu lyg 50proc), bet turbūt tie 25proc nelaimei įvykti greičiausiai lieka nėštumo pradžioje...
O trombų susidarymas realiausias iškart po gimdymo iki 6mėn....
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 12, 10:22)
Na zinokit pas ta manau R. nuejau..
aš tai jau prieš AFS visus bacilų tyr pasidariau, o hormonus tik dėl skydliaukės. pastoti kaip ir neturėjau problemų todėl pas genetikus ir kitų horm net nedariaqu, net jau man ginė nieko apie tai nesakė, tai ir nesidomėjau.
klausyk Jurseno, jei pas ji lankaisi, jis tikrai profesionalus gydytojas. R lyg irgi gerbiamas, bet jus gal cia kazkuriam punkte nesusisnekejot, nes pas tave tikrai kraujas per tirstas ir jei jam atrodo, kad vienas persileidimas, tai mazai, tai manau jis lamingas, kad to negali asmeniskai patirti.
del persileidimo ir kt riziku su AFS stebima per visa nestuma, todel ir vaistukai visam nestumui reikalingi. bet jei gersi aspirina ir leisies vaistukus, tavo ginius turetu zinot, ka toliau stebet ir daryt ir tikrai 99,9999% , kad viskas bus gerai.
oi mamytes ka be jusu reiktu daryti..
nebutu forumo tai nezinociau apskritai apie ka tie daktarai kalba..
tai reikes 3men pries pastojant gerti aspirina?
o koki reikia gerti?paprastas netinka?
ir tada leistis ar taip?
kiek kainuoja su 19% PVM viena vaistuku doze?
dar prisideda islaidu prie nestumo..
gerai kad pati pastoti galiu..aciu dievui..
o po gimdymo trombai galimi mamai?
o kaip vaikas?
nebutu forumo tai nezinociau apskritai apie ka tie daktarai kalba..
tai reikes 3men pries pastojant gerti aspirina?
o koki reikia gerti?paprastas netinka?
ir tada leistis ar taip?
kiek kainuoja su 19% PVM viena vaistuku doze?
dar prisideda islaidu prie nestumo..
gerai kad pati pastoti galiu..aciu dievui..
o po gimdymo trombai galimi mamai?
o kaip vaikas?