Dekui mergytes,
Jei kam tikrai reikia clexane, rasykite, nusipirkau visa deze....
QUOTE(Aba @ 2009 01 07, 15:26)
Sveikutes
Na, noriu pasidalinti naujienomis. Siandien dare dopleri eilini karta, tai viskas gerai Patikrino ant kedes - kaklelis suminkstejes ir jau truputi prasiveres. Bet siaip jokiu simptomu nejauciu. Tai dabar pirmadieni vel i ligonine, tikrins situacija ir tikriausiai guldys, nes vaikas labai didelis (jau dabar apie 4kg ), tai spres ar paciai leis gimdyt, ar cezari darys. Siaip noreciau pati, bet jei iki pirmadienio dar pauges mano lelia, tai kazin ar pati pagimdysiu
Bet dziaugiuosi, kad vaikui viskas gerai.. o as jau kaip nors
Zose123 tau tempa praejo, viskas gerai? VaidaI kaip tau? Kaip kitom sekasi? Kas turit kokiu naujienu?
Na, noriu pasidalinti naujienomis. Siandien dare dopleri eilini karta, tai viskas gerai Patikrino ant kedes - kaklelis suminkstejes ir jau truputi prasiveres. Bet siaip jokiu simptomu nejauciu. Tai dabar pirmadieni vel i ligonine, tikrins situacija ir tikriausiai guldys, nes vaikas labai didelis (jau dabar apie 4kg ), tai spres ar paciai leis gimdyt, ar cezari darys. Siaip noreciau pati, bet jei iki pirmadienio dar pauges mano lelia, tai kazin ar pati pagimdysiu
Bet dziaugiuosi, kad vaikui viskas gerai.. o as jau kaip nors
Zose123 tau tempa praejo, viskas gerai? VaidaI kaip tau? Kaip kitom sekasi? Kas turit kokiu naujienu?
SVEIKA
lyg ir praejo, tikiuosi neuzkils. koks jausmas kad greitai supuosi leliuka? kaip pati noretum gimdyti, naturaliai ar CZ?
as pasiilgau sunelio spyriu i pilveli, kazkaip keista kad jau jo nera
QUOTE(zose123 @ 2009 01 08, 22:42)
SVEIKA
lyg ir praejo, tikiuosi neuzkils. koks jausmas kad greitai supuosi leliuka? kaip pati noretum gimdyti, naturaliai ar CZ?
Jausmas tai geras, bet ir baimiu yra Siaip tai noreciau naturaliai gimdyt, nes mano isitikinimu vaikuciui taip geriau.. Bet bus taip, kaip likimas lems...
Isivaizduoju, kad keistas jausmas, kai niekas nebesimakaluoja po pilvuka
QUOTE(zose123 @ 2009 01 08, 22:42)
QUOTE(Aba @ 2009 01 09, 10:23)
Jausmas tai geras, bet ir baimiu yra Siaip tai noreciau naturaliai gimdyt, nes mano isitikinimu vaikuciui taip geriau.. Bet bus taip, kaip likimas lems...
Teisingai, geriau neplanuoti kaip nori gimdyti, geriausia nusiteikti kaip bus taip bus gerai
Man tai gal kokį mėnesį buvo keista, kad pilvo nebėra, eiti taip lengva, neskaitant kitų nepatogumų Bet dar keistesnė buvo būsena būti mama, keista, kad toks mažytis kleckiukas tilpo į pilvą ir ten gyveno 9 mėn. Dar ir dabar aplanko tas stebuklo suvokimas
VaidaI o gal dar viskas bus gerai? juk tas seseliu mokslas pora dienu gali ir suklisti? ar HCG neauga? ar leidaisi vaistuku? ar tik su hormonais? gal tau kaip Rolai, nuo pirmos dienos reikia vaistukus leistis ir dufastona (ar ta kita ) vartoti? dar neisparduok, issivalysi ir iskarto bandyk dar karta, tik jau su injekcijomis...
bliambachki, kaip gaila laikykis
Sveikos AFSiukes
pagaliau pasidariau pakartotinai tyrimus ir dar papildomus..
kaip suprantu visi neigiami tik viena teigiamas..gal zinot ar reik kazka daryti jei kai kurie prie pat normos ribos?
tai vat..kai dariausi pirma karta anti-beta2-GP1 ir AKA abu buvo teigiami, o dabar..
anti-beta2 -GP1 0.401 (norma <0.531) neigiamas (anksciau buvo teigiamas..po nesivystancio)
AKA 1.033 (norma<0.618) teigiamas
LA1(s) 35.3 (norma 31.0-42.0)
LA2(s) 36.7 (norma 30.0-37.0)
APC-R(s) 182.1 (norma >120)
Na ar galit man padeti?tai cia kaip ir viskas normaliai?
Ar labai negerai kad LA2(s) prie par normos?
ka reiskia ir ka duoda anti-beta2 GP1???
Jeigu viska ciki bus tai stosiu i planuojanciu gretas jau greitai
kaip suprantu visi neigiami tik viena teigiamas..gal zinot ar reik kazka daryti jei kai kurie prie pat normos ribos?
tai vat..kai dariausi pirma karta anti-beta2-GP1 ir AKA abu buvo teigiami, o dabar..
anti-beta2 -GP1 0.401 (norma <0.531) neigiamas (anksciau buvo teigiamas..po nesivystancio)
QUOTE(Karvute @ 2009 01 09, 10:43)
VaidaI o gal dar viskas bus gerai? juk tas seseliu mokslas pora dienu gali ir suklisti? ar HCG neauga? ar leidaisi vaistuku? ar tik su hormonais? gal tau kaip Rolai, nuo pirmos dienos reikia vaistukus leistis ir dufastona (ar ta kita ) vartoti? dar neisparduok, issivalysi ir iskarto bandyk dar karta, tik jau su injekcijomis...
Na, leidausi po keliu dienu, kai testas II buvo...HCG dar nezinau, pirmadieni zinosiu, bet viskas stovi vietoje, niekas neauga......ir atsirado skysciu uz gimdos:(
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 09, 22:09)
Na, leidausi po keliu dienu, kai testas II buvo...HCG dar nezinau, pirmadieni zinosiu, bet viskas stovi vietoje, niekas neauga......ir atsirado skysciu uz gimdos:(
o ka reiskia tie skysciai uz gimdos, tau nepaaiskino?
jei HCG auga (gaila, kad rezultatut aip ilgai laukt...), tai tikrai turetu buti dar vilciu, nors jei jau du echo sake blogai, tai isivaizduoju, kokioj tu dabar nevilty. o dabar nebesileidi jau vaistuku?
laikykis mazut
Papildyta:
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 09, 20:29)
Sveikos AFSiukes
manau ir R, ir A pasakytu, kad klasikinis AFS atvejis pas tave ir ne toks jau zemas tas padidejimas AKA, tai manau visa schemute tau tinka - aspirinas, o paskui ir leidziami pastojus.
anti beta gali kisti ir kazkaip susijes su AKA, bet tau siuo atveju is viso net neturi reiksmes, tikrai manau 100% patvirtinta AFS diagnoze.
gerk vaistukus ir ruoskis tapti
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 10, 11:17)
As kai pasidariau anti-beta ir AKA sake R kad is ju ngalima spresti..
reikai pasidaryti dar tuos tris ir tik tada jei nors vienas is ju teigiamas tai
tada reiskia kad turiu AFS..
dievuliau ar yra vieningu nuomoniu?
labai sunku kai nera standartisku variantu..
gal man vel eiti pas R konsultacijai?
reikai pasidaryti dar tuos tris ir tik tada jei nors vienas is ju teigiamas tai
tada reiskia kad turiu AFS..
dievuliau ar yra vieningu nuomoniu?
labai sunku kai nera standartisku variantu..
gal man vel eiti pas R konsultacijai?
nesupratau??????? niu cia tai jau ir kiba mankazkokie gliukai
ar tau pries tai AKA buvo teigiamas?
nes man R su vienu teigiamu AKA jau sake, kad ir taip aisku kad AFS, bet kazkodel paskui dar liepe kitus tris pasidaryt.
bet ir is internetiniu saltiniu sita paskui pasitvirtinau, ir is A darbo (kazkurioj AFS temelej pirmoj zinutej duota nuoroda yra).
man rodos tu nebesiparink, jei del ramybes reikia - gali dar pas R nueit, bet man tai ci apinigu leidimas jau atrodo, nes gal tik dar labiau suparins... gerk aspirina, pastosi, leisies vaistukus ir viskas bus gerai. nes tikrai tavo nemazai pakiles AKA, as be vaistu bijociau rizikuot.
oi kaip negerai:(
aas jau taip buvau apsidziaugus..kad viskas ok..
pas mane ir anti-beta ir AKA buvo teigiami..
o kaip jus manot ar man hormonu tyrimus ir pas genetikus eiti del sventos ramybes, nes juk man niekas negalejo pasakyti del ko netekau savo dvynuku..
tai galima duoti 99% kad del AFS?
ar del sventos ramybes pasidaryti tyrimus?
aas jau taip buvau apsidziaugus..kad viskas ok..
pas mane ir anti-beta ir AKA buvo teigiami..
o kaip jus manot ar man hormonu tyrimus ir pas genetikus eiti del sventos ramybes, nes juk man niekas negalejo pasakyti del ko netekau savo dvynuku..
tai galima duoti 99% kad del AFS?
ar del sventos ramybes pasidaryti tyrimus?
[quote=FedeSperanza,2009 01 09, 23:10]
jei HCG auga (gaila, kad rezultatut aip ilgai laukt...), tai tikrai turetu buti dar vilciu, nors jei jau du echo sake blogai, tai isivaizduoju, kokioj tu dabar nevilty. o dabar nebesileidi jau vaistuku?
laikykis mazut
Na skysciai uz gimdos, tai lyg negimdinis, na žodžiu niekas neaišku kolkas....kad negerai,tai jau tikrai, bet iki kiek negerai dr nežinau...vaistuku nebeledziu....
Jei kam tikrai reiks Clexane, rasykite i AZ.
laikykis mazut
Na skysciai uz gimdos, tai lyg negimdinis, na žodžiu niekas neaišku kolkas....kad negerai,tai jau tikrai, bet iki kiek negerai dr nežinau...vaistuku nebeledziu....
Jei kam tikrai reiks Clexane, rasykite i AZ.