Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(zose123 @ 2009 01 06, 16:36)
sveikos merginos
aciu uz sveikinimus
as vel buvau ligoninej, nes tempe visdelto uzkilo, tik siandien gryzau. leido antibijotikus visas sias dienas bet taip ir nerado nuo ko galejo pakilti, tikiuosi daugiau nepakils
DIJA -gimdziau pas A
JOLIUKE-  man rankos tirpo, o ant paskutinio menesio buvo isvien nutirpusios net prasidejo ranku dideli skausmai, naktim miegoti negalejau. rankos nutirpe iki siol
plius kankina nezmoniskas naktinis prakaitavimas
neatsimenu kuri rase, kad pakilusi temperatura buvo po gimdymo, papasakokit smulkiau apie tai
o sunus man vyresnelis, turbut reiks is naujo su juo susidraugauti, mazai su juo matemes, ir kad sirgo ir kad namie nebuvo, o kiek mate broli, tai labai nori kazka jam padeti , paduoti, nori liesti, zaisti, reikia labai saugoti man juos abu, kai jie kartu, gal veliau atsibos tas brolis, bet dabar dar labai jau jam smalsu
prirasiau , tikuosi supratot ka nors
smile.gif  smile.gif  smile.gif

liniuotės nepasikeitei per tuos rūpesčius wub.gif
antibiotikų gavai, dabar tikėkimės jau būsi visas zarazas nužudžiusi ir viskas bus gerai 4u.gif

man buvo tempa mėnesį, kaip ir nebuvo realios priežasties, dėl ko kilo.
buvo pastoviai pakilęs CRB,~15 berods laikėsi.
prastokai valėsi gimda, bet sakė dėl to lyg ir neturėtų būti,
gavau antibiotikų, po jų buvo žymiai geriau, dar kažkiek vėl kilo, bet nebedaug ir kažkur kai mėnuo vaikui buvo praėjo viską kaip ranka nuėmė.

man dar virškinimas buvo sutrikęs, nieko nevirškino skrandis, gal uždegimas, nes kurį laiką net vandens negalėjau gert skaudėdavo, bet sakė nuo jo irgi nekyla tempa.

kai tempos nebuvo, jaučiausi gerai, kai pakilus - skaudėdavo sąnarius, "laužė kaulus", ir speneliai buvo žiauriai jautrūs, maitinti žiauriai prisiverst reikėdavo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2009 01 06, 15:36)
sveikos merginos
aciu uz sveikinimus
as vel buvau ligoninej, nes tempe visdelto uzkilo, tik siandien gryzau. leido antibijotikus visas sias dienas bet taip ir nerado nuo ko galejo pakilti, tikiuosi daugiau nepakils
DIJA -gimdziau pas A
JOLIUKE-  man rankos tirpo, o ant paskutinio menesio buvo isvien nutirpusios net prasidejo ranku dideli skausmai, naktim miegoti negalejau. rankos nutirpe iki siol
plius kankina nezmoniskas naktinis prakaitavimas
neatsimenu kuri rase, kad pakilusi temperatura buvo po gimdymo, papasakokit smulkiau apie tai
o sunus man vyresnelis, turbut reiks is naujo su juo susidraugauti, mazai su juo matemes, ir kad sirgo ir kad namie nebuvo, o kiek mate broli, tai labai nori kazka jam padeti , paduoti, nori liesti, zaisti, reikia labai saugoti man juos abu, kai jie kartu, gal veliau atsibos tas brolis, bet dabar dar labai jau jam smalsu
prirasiau , tikuosi supratot ka nors
smile.gif  smile.gif  smile.gif

Man irgi buvo temperatūra, bet dar ligoninėje visi neradę realios priežasties nusprendė,kad čia nuo pieno gamybos ir išleido namo. Iš tiesų tai taip ir buvo - iki 39 beveik pašokdavo, turėdavau gerai krūtis išmasažuoti ir pieną nusitraukti, tik taip sugebėdavau numušti, bet kokią savaitę taip ir kildinėjo,kol pieno gamyba nesusireguliavo. Gal ir pas tave taip?
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2009 01 06, 17:05)
Man irgi buvo temperatūra, bet dar ligoninėje visi neradę realios priežasties nusprendė,kad čia nuo pieno gamybos ir išleido namo. Iš tiesų tai taip ir buvo - iki 39 beveik pašokdavo, turėdavau gerai krūtis išmasažuoti ir pieną nusitraukti, tik taip sugebėdavau numušti, bet kokią savaitę taip ir kildinėjo,kol pieno gamyba nesusireguliavo. Gal ir pas tave taip?

man sakė, kad nuo krūtų kyla labai aukšta, o mano laikydavosi apie 38-38.5, tai sakė ne nuo to.

o kaip tau Zose?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 06, 17:15)
man sakė, kad nuo krūtų kyla labai aukšta, o mano laikydavosi apie 38-38.5, tai sakė ne nuo to.

o kaip tau Zose?

man kelis kartus soktelejo po gimdymo iki 38, bet pati savaime ir nukrisdavo, ji pas mane labai sokinedavo, tai nusprende kad nuo krutines, nors ir crb baltymas buvo pakiles, namo isleido, tempes lyg ir nebuvo, ir kraujas gerejo, gimda irgi viskas ok, bet po paros soktelejo namie iki 39.5, krutine as mane minksta, tai nuo jos neturetu.
nu kas buvo tas buvo, tikiuosi nepasikartos doh.gif ir nepakils, nes nei as nei mano vyras ligonines neatlaikysim
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 06, 16:15)

o kaip tau Zose?

pas mane nuo krūtų ir buvo apie 38-38.5, nežinau ar būtų kilusi labai daug, išmasažuodavau ir nutraukdavau. Ai, dar paracetamolio žvakutes naudojau, tai irgi padėdavo numušti.

QUOTE(zose123 @ 2009 01 06, 16:37)
man kelis kartus soktelejo po gimdymo iki 38, bet pati savaime ir nukrisdavo, ji pas mane labai sokinedavo, tai nusprende kad nuo krutines, nors ir crb baltymas buvo pakiles, namo isleido, tempes lyg ir nebuvo, ir kraujas gerejo, gimda irgi viskas ok, bet po paros soktelejo namie iki 39.5, krutine as mane minksta, tai nuo jos neturetu.
nu kas buvo tas buvo, tikiuosi nepasikartos doh.gif  ir nepakils, nes nei as nei mano vyras ligonines neatlaikysim

Man tai atrodo, kad nuo krūtų pas tave, man irgi pradžioje krūtinė nebuvo kieta, tau gi tik tik pati pradžia pieno gamybos, ji ir neturi dar taip greitai prisipildyti labai daug, tiesiog vyksta nauji tavo organizmui pieno gamybos procesai ir natūralu,kad organizmas taip reaguoja
Atsakyti
o ar buvo pas kurias kad po gimdymo dar kuri laika laikesi temperatura virs 37, cia turiu omeny be tu dideliu pakilimu?
Atsakyti
Zose123, pas mane buvo kokias 4 dienas temperat8ra, bet tas buvo seniai smile.gifsmile.gif

Taigi merginos pasidariau HCG, bet jis man nelabai ką sako, parašyta 796 ir dar skliaustuose, kaip suprantu gal norma ten? (9,5-750).
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 06, 19:45)
Taigi merginos pasidariau HCG, bet jis man nelabai ką sako, parašyta 796 ir dar skliaustuose, kaip suprantu gal norma ten? (9,5-750).

Jei pasakei nėštumo savaites, tai tada įrašė normas skliaustuose (bent daugumoj klinikų taip daro) bigsmile.gif tai viskas gerai pas tave tada bigsmile.gif
Atsakyti
Dija,

Na aš suprantu, kad čia normos tokios...nes jie manęs paklausė kiek? sakau sunku pasakyti apie 4, tai jie ir paraše virs tų normų 4 nest. savaitės, tai kaip ir telpu, tačiau kodėl ultragarsas per savaitę laiko jokio paaugimo neparodė? o dar šia kažkokį darinį? o dėl laiko, tai situacija tokia:

mano ciklas labai nenormalus ir ilgas apie 40 c.d., tačiau jau kelintą mėnesį įsitikinu, kad ovuliacija ivyksta apie 30 c.d. kažkus. Šį kart man 12.12 labai skaudėjo šoną, todėl nusprendžiau, kad įvyko ovuliacija (32 c.d. ), nuo šios dienos +/- bandau skaičiuoti pastojimą. Nes 15 gruodžio testas absoliučiai nieko nerodė, o 25 diena buvo po 20 min vaiduoklis, 28 d. irgi dar vaiduoklis, tačiau vakar testas T buvo ryškesnė už kontrolinę...tai va ir keblumai...bet gydytoja man aiškiai davė suprasti, kad negeras vaizdas ir visai nei biski nuo 4 mm. nieko nepaaugo....
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 06, 18:45)
Zose123, pas mane buvo kokias 4 dienas temperat8ra, bet tas buvo seniai smile.gifsmile.gif

Primink kelinta savaitė?
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2009 01 06, 19:39)
Primink kelinta savaitė?

mano ciklas labai nenormalus ir ilgas apie 40 c.d., tačiau jau kelintą mėnesį įsitikinu, kad ovuliacija ivyksta apie 30 c.d. kažkus. Šį kart man 12.12 labai skaudėjo šoną, todėl nusprendžiau, kad įvyko ovuliacija (32 c.d. ), nuo šios dienos +/- bandau skaičiuoti pastojimą. Nes 15 gruodžio testas absoliučiai nieko nerodė, o 25 diena buvo po 20 min vaiduoklis, 28 d. irgi dar vaiduoklis, tačiau vakar testas T buvo ryškesnė už kontrolinę...tai va ir keblumai...bet gydytoja man aiškiai davė suprasti, kad negeras vaizdas ir visai nei biski nuo 4 mm. nieko nepaaugo....

Skaičiuoju apie 4 nepilnas
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 06, 19:42)
Skaičiuoju apie 4 nepilnas

Sunku tada ką pasakyti iš vieno rezultato - reikia žiūrėti kitimą, po poros dienų pakartok ir viskas bus aišku - jei bus daug didesnis tada viskas ok. , o jei sumažėjęs, tada reikš nesivystantį. Paparastai pagal vieną rezultatą spręsti nelabai galima, tuo labiau,kad neesi dėl savaičių įsitikinusi.
Atsakyti