QUOTE(zose123 @ 2009 01 06, 16:36)
sveikos merginos
aciu uz sveikinimus
as vel buvau ligoninej, nes tempe visdelto uzkilo, tik siandien gryzau. leido antibijotikus visas sias dienas bet taip ir nerado nuo ko galejo pakilti, tikiuosi daugiau nepakils
DIJA -gimdziau pas A
JOLIUKE- man rankos tirpo, o ant paskutinio menesio buvo isvien nutirpusios net prasidejo ranku dideli skausmai, naktim miegoti negalejau. rankos nutirpe iki siol
plius kankina nezmoniskas naktinis prakaitavimas
neatsimenu kuri rase, kad pakilusi temperatura buvo po gimdymo, papasakokit smulkiau apie tai
o sunus man vyresnelis, turbut reiks is naujo su juo susidraugauti, mazai su juo matemes, ir kad sirgo ir kad namie nebuvo, o kiek mate broli, tai labai nori kazka jam padeti , paduoti, nori liesti, zaisti, reikia labai saugoti man juos abu, kai jie kartu, gal veliau atsibos tas brolis, bet dabar dar labai jau jam smalsu
prirasiau , tikuosi supratot ka nors
aciu uz sveikinimus
as vel buvau ligoninej, nes tempe visdelto uzkilo, tik siandien gryzau. leido antibijotikus visas sias dienas bet taip ir nerado nuo ko galejo pakilti, tikiuosi daugiau nepakils
DIJA -gimdziau pas A
JOLIUKE- man rankos tirpo, o ant paskutinio menesio buvo isvien nutirpusios net prasidejo ranku dideli skausmai, naktim miegoti negalejau. rankos nutirpe iki siol
plius kankina nezmoniskas naktinis prakaitavimas
neatsimenu kuri rase, kad pakilusi temperatura buvo po gimdymo, papasakokit smulkiau apie tai
o sunus man vyresnelis, turbut reiks is naujo su juo susidraugauti, mazai su juo matemes, ir kad sirgo ir kad namie nebuvo, o kiek mate broli, tai labai nori kazka jam padeti , paduoti, nori liesti, zaisti, reikia labai saugoti man juos abu, kai jie kartu, gal veliau atsibos tas brolis, bet dabar dar labai jau jam smalsu
prirasiau , tikuosi supratot ka nors
liniuotės nepasikeitei per tuos rūpesčius
antibiotikų gavai, dabar tikėkimės jau būsi visas zarazas nužudžiusi ir viskas bus gerai
man buvo tempa mėnesį, kaip ir nebuvo realios priežasties, dėl ko kilo.
buvo pastoviai pakilęs CRB,~15 berods laikėsi.
prastokai valėsi gimda, bet sakė dėl to lyg ir neturėtų būti,
gavau antibiotikų, po jų buvo žymiai geriau, dar kažkiek vėl kilo, bet nebedaug ir kažkur kai mėnuo vaikui buvo praėjo viską kaip ranka nuėmė.
man dar virškinimas buvo sutrikęs, nieko nevirškino skrandis, gal uždegimas, nes kurį laiką net vandens negalėjau gert skaudėdavo, bet sakė nuo jo irgi nekyla tempa.
kai tempos nebuvo, jaučiausi gerai, kai pakilus - skaudėdavo sąnarius, "laužė kaulus", ir speneliai buvo žiauriai jautrūs, maitinti žiauriai prisiverst reikėdavo....