Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(VaidaI @ 2009 01 05, 20:49)
Būtent, kad nežinau, nes toj poliklinikoj nedaro, reikia privačiai varyt...tik žinau, kad testas 25 d. buvo labai neryškus....dabar liepė dar pasidaryti, bet tiesiog paniškai bijau....

Bet jaučiu tik savęs apgaudinėjimas bus, nes per savaitę juk pusę tiek turėjo paaugti...

o DPO? tai dienos po mm? tai O buvo apie 12-14 gruodzio

DPO tai dienos po Ovuliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 05, 20:58)
Sveikos,

Aš turbūt paliksiu Jūsų būrį, šiandien buvau pas daktarę, sakė, kad per savaitę nieko neapaaugo, kaip buvo 4 mm., tai ir liko.....ir dar kažkokį darinį šalia mato mažesnį, turbūt jau atsidalinėja... verysad.gif .o jau 5 d. kaip leidžiuosi vaistukus....

Jau su ketvirtu teks atsisveikinti.... tik ašaros akyse....sakė dar kelias dienas palauks, bet jau viskas ....

bet Jums linkiu sekmės....

Laikykis! Ir dar neprarask vilties! Laikom kumstukus uz tave 4u.gif Bet tikrai, nesikankink, pasidaryk hCG ir bus paciai aiskiau...
Atsakyti
na, man su tuo niežėjimu tai tikri gliukai.... blink.gif
užvakar kai susileidau fraxipariną, vakare po kiek laiko pradėjo niežėti dešnę pilvo pusę (priešingą, nei leidausi) ir visą parą niežėjo, net naktį miegodama jaučiau. paskui jau visą pilvą niežėjo, ne tik vieną pusę.
o vakar vakare vėl susileidau fraxipariną ir po kokios valandos žiūriu, kad jokio niežulio nebeliko blink.gif ir viskas ok, praėjo ir praėjo.

na, ryškiai reiškia nuo fraxiparino, bet kad dar jo susileidus ir praeina niežulys g.gif
Atsakyti
FedeSperanza, man irgi niežtėdavo pilvą labai... manau čia nuo pačio badymo proceso, dar plius oda tempiasi.

VaidaI, ar jau pasidarei HCG?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(sauda @ 2009 01 05, 18:28)
Kažkas iš pagimdžiusių mergaičių yra minėję apie tepaliuką su šlapalu,kuris labai apramina odelę,gal vaistinėje paklausk  g.gif

Aš naudojau Eucerin 10 proc. šlapalo, labai padėdavo ir nuo niežulio ir nuo strijų

QUOTE(kycia @ 2009 01 05, 19:01)
mergaites..... mano hcg nuo 12 dpo r 145 siandien (19 dpo) pakilo iki 4068...... nieko sau....

Seniai buvau užsukus, kycia sveikinu prisijungus prie nestuke.gif ir su puikiais HCG rezultatais thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(VaidaI @ 2009 01 05, 20:58)
Aš turbūt paliksiu Jūsų būrį, šiandien buvau pas daktarę, sakė, kad per savaitę nieko neapaaugo, kaip buvo 4 mm., tai ir liko.....ir dar kažkokį darinį šalia mato mažesnį, turbūt jau atsidalinėja... verysad.gif .o jau 5 d. kaip leidžiuosi vaistukus....

Laikykis, kol dar nėra galutinio nuosprendžio tikėk, kad viskas bus gerai. Juk echo irgi negali tiksliai numatuoti, jei truputį kitu kampu pažiūrėjo ir kitaip rodo. Tikrai gal jau dareisi HCG. Laikau už tave kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Mintės dukrytę sveikinu su 5 mėnesiukais!!!! 4u.gif

Kycia sveikinu tave labai, o tu BT temoj kartais "neplanavai" dvynukų?

Vaida laikykis ir neprarask vilties....

O kur kažin Spicy dingus? Ji planavo jau ir kitą leliuką, kažin kaip jai sekasi????
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 05, 19:12)
tai steigiam kooperaciją - tu gimdai, aš auginu  lotuliukas.gif
Man tai visai gerai sekasi su auginimu....  ax.gif iki 6mėn išviso vaiko nebuvo (ta prasme ramus kaip miegantis belgas  biggrin.gif ), o dabar jau ožiukai lenda- vis ant rankų nori būt, rūpi tik mobilūs ir tv pultelis,žaislai neįdomūs, dar dantukai dygsta... tai sakyčiau jau yra ką veikti  smile.gif
Aš tai neplanuoju dviejų metų laukt....  rolleyes.gif

Tai jau tikrai galima kooperuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei dar kas pagimdytų už mane, tai amžinau galėčiau nėščia būti tongue.gif Maniškis irgi nėra blogas vaikas, tik kai pagalvoju,kad jau pusę metų neesu išmiegojusi nei vienos nakties be maitinimų doh.gif Ir šiaip kažkaip neįsivaizduoju pametinukų - kaip į lauką eiti - su dviem vežimais? blink.gif Nes gi vyresnėlis toli irgi nenukeliautų su savo kojelėmis. Nu ir panašių dar daug dalykų neįsivaizduoju doh.gif Bet vat nėščia tai labai noriu būti tongue.gif

QUOTE(VaidaI @ 2009 01 05, 20:19)
Dėkui, Fedesperanza, jaučiuosi kaip šeimoje, nes paguodos reikia....bet juk puikiai žinome, kad per parą turi apie 1 mm. paaugti, taigai jau apie 8-10 mm. nuo praeito pirmadienio turtų būti....

Bijau ir HCG ir testą daryti.....nes jau tiek kartų tą košmarą išgyvenau....

Laikykis ir pasidaryk HCG, tie echoskopai tokius mažus nėštumus dažnai blogai rodo, jais tikrai tikėti negalima, būtinai reikia HCG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 06 sausio 2009 - 14:54
[quote=Artemidė,2009 01 06, 15:53]
Tai jau tikrai galima kooperuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei dar kas pagimdytų už mane, tai amžinau galėčiau nėščia būti tongue.gif Maniškis irgi nėra blogas vaikas, tik kai pagalvoju,kad jau pusę metų neesu išmiegojusi nei vienos nakties be maitinimų doh.gif Ir šiaip kažkaip neįsivaizduoju pametinukų - kaip į lauką eiti - su dviem vežimais? blink.gif Nes gi vyresnėlis toli irgi nenukeliautų su savo kojelėmis. Nu ir panašių dar daug dalykų neįsivaizduoju doh.gif Bet vat nėščia tai labai noriu būti tongue.gif
Laikykis ir pasidaryk HCG, tie echoskopai tokius mažus nėštumus dažnai blogai rodo, jais tikrai tikėti negalima, būtinai reikia HCG.
Auote]

Aš tai labiau noriu leliuko dar vieno, bet ne nėštumo schmoll.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 06, 11:31)
FedeSperanza, man irgi niežtėdavo pilvą labai... manau čia nuo pačio badymo proceso, dar plius oda tempiasi.

nu manau šį kartą tia nuo fraxiparino matyt buvo paalergizavę, ar kaip.
ne snuo odos tempimosi man ne taip stipriai ir kažkaip kitaip paniežti.
bet tfu tfu tfu viskas praėjo kaip nebuvę.
Atsakyti
sveikos merginos
aciu uz sveikinimus
as vel buvau ligoninej, nes tempe visdelto uzkilo, tik siandien gryzau. leido antibijotikus visas sias dienas bet taip ir nerado nuo ko galejo pakilti, tikiuosi daugiau nepakils
DIJA -gimdziau pas A
JOLIUKE- man rankos tirpo, o ant paskutinio menesio buvo isvien nutirpusios net prasidejo ranku dideli skausmai, naktim miegoti negalejau. rankos nutirpe iki siol
plius kankina nezmoniskas naktinis prakaitavimas
neatsimenu kuri rase, kad pakilusi temperatura buvo po gimdymo, papasakokit smulkiau apie tai
o sunus man vyresnelis, turbut reiks is naujo su juo susidraugauti, mazai su juo matemes, ir kad sirgo ir kad namie nebuvo, o kiek mate broli, tai labai nori kazka jam padeti , paduoti, nori liesti, zaisti, reikia labai saugoti man juos abu, kai jie kartu, gal veliau atsibos tas brolis, bet dabar dar labai jau jam smalsu
prirasiau , tikuosi supratot ka nors
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Diija, Artemide, na jūs pavarot biggrin.gif
bet prisiminkit, kad vienodų nėštumų nebūna ir vienodų vaikų taip pat....

na, kartais pasitaiko, kaip kažkas man pasakojo, kad keturis išnešiojo kaip arklys moteriškė, o su penktu, sako, niu nebegaliu kaip sunku... ir pagimdė dvynukus lotuliukas.gif

aš irgi gal norėčiau panašaus nėštumo kaip mano pirmojo vaiko - atmetus tik visas pabaigos komplikacijas, aš variau kaip jautis ir jaučiausi puikiai. bet deja, šitas jau visai nebe toks.....
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2009 01 06, 16:36)
sveikos merginos
aciu uz sveikinimus
as vel buvau ligoninej, nes tempe visdelto uzkilo, tik siandien gryzau. leido antibijotikus visas sias dienas bet taip ir nerado nuo ko galejo pakilti, tikiuosi daugiau nepakils
DIJA -gimdziau pas A
JOLIUKE-  man rankos tirpo, o ant paskutinio menesio buvo isvien nutirpusios net prasidejo ranku dideli skausmai, naktim miegoti negalejau. rankos nutirpe iki siol
plius kankina nezmoniskas naktinis prakaitavimas
neatsimenu kuri rase, kad pakilusi temperatura buvo po gimdymo, papasakokit smulkiau apie tai
o sunus man vyresnelis, turbut reiks is naujo su juo susidraugauti, mazai su juo matemes, ir kad sirgo ir kad namie nebuvo, o kiek mate broli, tai labai nori kazka jam padeti , paduoti, nori liesti, zaisti, reikia labai saugoti man juos abu, kai jie kartu, gal veliau atsibos tas brolis, bet dabar dar labai jau jam smalsu
prirasiau , tikuosi supratot ka nors
smile.gif  smile.gif  smile.gif

Sveikinu su sūnelio atėjimu wub.gif
Laikykis ir stiprėk. gal gimda nesivalo ar nesitraukia. nežinau ar rašei kaip pats gimdymas, ar sklandžiai? susiradau tavo postą apie gimdymą, oho kaip staigiai viskas įvyko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 06 sausio 2009 - 15:57