Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(sauda @ 2009 01 05, 18:12)
bigsmile.gif Ar tik nebus ištikrųjų dvynukai  wub.gif  wub.gif

o dar raso, kad nebutinai... angliskuose puslapiuose raso, kad tai gali reiksti molar pregnancy, kaip suprantu, tuscia gemaline puslyte blink.gif bet neeee nesamone, visks gerai blush2.gif gersiu aspirina toliau..
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2009 01 05, 19:12)
Tai kad dar maitinu MP ir nesiruošiu nutraukti. O ir R. sakė, kad geriau būtų pora metų palaukti, dėl cezario daryto. Ir šiaip dabar dar neįsivaizduoju kaip su dviem susitvarkyčiau, aš tai kaip tik -  tik nėščia būti noriu  lotuliukas.gif  tas periodas, nepaisant visų baimių, leidžiamų vaistų, buvo pats gražiausias mano gyvenime  rolleyes.gif

tai steigiam kooperaciją - tu gimdai, aš auginu lotuliukas.gif
Man tai visai gerai sekasi su auginimu.... ax.gif iki 6mėn išviso vaiko nebuvo (ta prasme ramus kaip miegantis belgas biggrin.gif ), o dabar jau ožiukai lenda- vis ant rankų nori būt, rūpi tik mobilūs ir tv pultelis,žaislai neįdomūs, dar dantukai dygsta... tai sakyčiau jau yra ką veikti smile.gif
Aš tai neplanuoju dviejų metų laukt.... rolleyes.gif

kycia, puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Aba @ 2009 01 04, 22:09)
Aha, jau mano eile tikriausiai arteja... Jau laukiu nesulaukiu  blush2.gif Kazkaip noretusi, kad jau greiciau, nes baisu, kad leliai kas nenutiktu.. Paranojiskai judesiukus vis seku  doh.gif . Bet kolkas nei saremiu, nei kitokiu kokiu nors simptomu  g.gif  Kt sav vel i perinatalini vaziuosiu leliaus kraujotakos tikrint, tai bus matyt ka pasakys...

O po manes ir tavo, Joliuke, eile ne uz kalnu  tongue.gif  Kokios emocijos belaukiant?
Papildyta:
Kycia, as tavo vietoj aspirino tikrai nenutraukciau jokiu budu!! Ir pasistenk atsipalaiduot (kiek tai imanoma) ir dziaugtis, kad tavyje auga mazasis zirniukas  smile.gif  Sekmes, lauksim geru rezultatu!!  4u.gif

Įsivaizduoju kaip sunku laukti, kai lieka tiek nedaug. na, bet viskas bus gerai. Dar šiek tiek kantrybės ir sūpuosi savo leliuką
O, po tavęs jau mano eilė unsure.gif Šiandien buvome pas gydytoją, tai sakė, kad panašu, jog turėsim mergytę, tad dažomės ružavai biggrin.gif

QUOTE(kycia @ 2009 01 05, 18:01)
mergaites..... mano hcg nuo 12 dpo r 145 siandien (19 dpo) pakilo iki 4068...... nieko sau....

drinks_cheers.gif bet nebūtinai dvynukai. mano rigi aukštokas buvo. Jau kokią 18 DPO buvo virš 5000. Dar sako jei didelis HCG gali būt mergaitė. man atrodo pasitvirtins ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 05 sausio 2009 - 19:36
QUOTE(Joliuke @ 2009 01 05, 19:35)
Sveikos 4u.gif

Įsivaizduoju kaip sunku laukti, kai lieka tiek nedaug. na, bet viskas bus gerai. Dar šiek tiek kantrybės ir sūpuosi savo leliuką
O, po tavęs jau mano eilė unsure.gif  Šiandien buvome pas gydytoją, tai sakė, kad panašu, jog turėsim mergytę, tad dažomės ružavai biggrin.gif
drinks_cheers.gif  bet nebūtinai dvynukai. mano rigi aukštokas buvo. Jau kokią  18 DPO buvo virš 5000. Dar sako jei didelis HCG gali būt mergaitė. man atrodo pasitvirtins ax.gif

taip, itariu, kad mergaite. ir sapnuoju, ir jauciu. Ana menesi, kai pabego, buvo berniukas, nes visus 17 menesiu ji sapnavau ir su juo kalbejausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš turbūt paliksiu Jūsų būrį, šiandien buvau pas daktarę, sakė, kad per savaitę nieko neapaaugo, kaip buvo 4 mm., tai ir liko.....ir dar kažkokį darinį šalia mato mažesnį, turbūt jau atsidalinėja... verysad.gif .o jau 5 d. kaip leidžiuosi vaistukus....

Jau su ketvirtu teks atsisveikinti.... tik ašaros akyse....sakė dar kelias dienas palauks, bet jau viskas ....

bet Jums linkiu sekmės....

Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 05, 20:58)
Sveikos,

Aš turbūt paliksiu Jūsų būrį, šiandien buvau pas daktarę, sakė, kad per savaitę nieko neapaaugo, kaip buvo 4 mm., tai ir liko.....ir dar kažkokį darinį šalia mato mažesnį, turbūt jau atsidalinėja... verysad.gif .o jau 5 d. kaip leidžiuosi vaistukus....

Jau su ketvirtu teks atsisveikinti.... tik ašaros akyse....sakė dar kelias dienas palauks, bet jau viskas ....

mažut, negalima taip iš karto nuleist rankų. įsivaizduoju kokioj nevilty dabar esi, bet turi būti stipri, dėl savo pilvinuko 4u.gif nėštumas dar labai mažas, tie echo parodymai dar nėra tokie jau tikslūs ir niekas negali pasakyti, kaip kas pasisuks. ir tai, kad mato kažkokį darinį - man irgi matė šį kartą kažkurią savaitę, bet tfu tfu tfu vis dar augame sėkmingai. kitą kartą net stiprūs kraujavimai praeina ir mažiukas sau toliau sėkmingai auga. niekada negali žinoti. laikykitės, ilsėkis, pasiimk biuletenį ir saugok save labai labai. turi būti gerai.
Atsakyti
Dėkui, Fedesperanza, jaučiuosi kaip šeimoje, nes paguodos reikia....bet juk puikiai žinome, kad per parą turi apie 1 mm. paaugti, taigai jau apie 8-10 mm. nuo praeito pirmadienio turtų būti....

Bijau ir HCG ir testą daryti.....nes jau tiek kartų tą košmarą išgyvenau....
Atsakyti
VaidaI, net šiurpas perėjo unsure.gif pasidaryk būtinai hcg, tik jis tiksliai nustatys ar auga žirniukas... labai linkiu kad būtų viskas gerai 4u.gif stiprybės tau 4u.gif

Atsakyti
Vaidut...
Atsakyti
Diija teisi, jei tau reikia ramybės ir žinoti, kad žirniukas auga, tai HCg testas tia parodytų dabar geriausiai.

o kiek tau dabar DPO, VaidaI?
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 05, 19:58)
Sveikos,

Laikykis mergyt. Ir neprarask dar tikėjimo. Aš irgi jau ir rūbus abrazijai buvau susidėjus, bet viskas gerai baigės. gal echo prastesnis, gal ne taip išmatavo. Juk net kai didelius leliukus matuoja būna didelė paklauda, o čia dar toks mažytis. pasidaryk HCG 4u.gif
Atsakyti
Būtent, kad nežinau, nes toj poliklinikoj nedaro, reikia privačiai varyt...tik žinau, kad testas 25 d. buvo labai neryškus....dabar liepė dar pasidaryti, bet tiesiog paniškai bijau....

Bet jaučiu tik savęs apgaudinėjimas bus, nes per savaitę juk pusę tiek turėjo paaugti...

o DPO? tai dienos po mm? tai O buvo apie 12-14 gruodzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 05 sausio 2009 - 21:13