tai naujienos neblogos
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 05, 13:28)
pranešu savo naujienas - buvau šiandien pas gydytoją, taip per šventes man skaudinėjo visus šonus, kad užsirašiau iš karto po švenčių pasirodyt, ateinu - klausia, tai kaip savijauta, sakau, kad jau ir gerai, visus galus skaudėjo, o dabar va jau kaip ir sveika, nieko nebeskauda.
tik pilvą niežti kartais, įtariu dėl fraxiparino, man atrodo jei aš ne taip giliai susileidžiu, ten guziukas lieka ir tada niežėjimas aplink po kelių dienų prasideda.
bet sakė ginė 20 savaičių lygiai pasirodyt, tada darys echo, nes jau organai visi gerai matysis, o tuo pačiu padarys dėl to niežėjimo kepenų fermetų tyr ir krešumą eilinį kartą. niu žiūrėsim kaip čia bus, kiek suprantu, jei dėl kepenų, gal visą kūna niežtėtų, ne tik pilvą?... kol kas dėl to labai nesiparinu, aš pati jaučiu kalta, vis bijau besti visai stačiai, tą adatą šiek tiek palenkiu....
tik pilvą niežti kartais, įtariu dėl fraxiparino, man atrodo jei aš ne taip giliai susileidžiu, ten guziukas lieka ir tada niežėjimas aplink po kelių dienų prasideda.
bet sakė ginė 20 savaičių lygiai pasirodyt, tada darys echo, nes jau organai visi gerai matysis, o tuo pačiu padarys dėl to niežėjimo kepenų fermetų tyr ir krešumą eilinį kartą. niu žiūrėsim kaip čia bus, kiek suprantu, jei dėl kepenų, gal visą kūna niežtėtų, ne tik pilvą?... kol kas dėl to labai nesiparinu, aš pati jaučiu kalta, vis bijau besti visai stačiai, tą adatą šiek tiek palenkiu....
Kai buna su kepenim, tai labiausiai niezti delnus, padus ir pilva, tai nemanau, kad tau tas Beje, man apie toki laika, kaip tau irgi labai nieztedavo pilva, net berimai buvo. Bet grynai del fraxiparino. Stenkis nekasyt, net jei labai labai niezti. O kai jau nebegali kentet, man padedavo: suslapinu ranksluostuka vesiu vandeniu ir uzdedu ten, kur niezti - tai aprimdavo
O leistis staciai net ir nereikia. Bent jau man aiskino, kad jei leidies staciai, tai reiktu ne visa adata sukist, o jei truputi pasvirus, tai tada visa. As visalaik pasvirus leidziu. Viskas bus gerai
QUOTE(kycia @ 2009 01 04, 22:28)
na 5 mm tai kaip skaiciau, normalus dydis 4-5 savaiciu nestumui. o tas keistuolis, tai R, nesuprantu, kodel taip idomiai jis kalbejo su manim gal kad sekmadienis...jis man aiskino, kad visi parametrai tyrimu pas mane normoj, svarbiausi, kurie nustato AFS pas mane yra neigiami, o tu La1 ir La2 sako isvis nebuvo reikalo daryti, nes APR-C nustato ir tie dar kazkokie du. Tsi va taip ir likau pasimetusi, nu is tikro, LA2 norma iki 37, pas mane 39, bet tik tiek. Tai nezinau...dar geriu ta aspirina, bet gal mazint po puse tabletes? pas Abraiti tai net neisiu, neziuri jis rimtai, pati Zilaitiene man sake. Zodziu, R. nuomone, mano tyrimai neigiami ir man nereikeia jokio gydymo.
man sake, kad ne tas rodiklis patvirina AFS tie, kurie patvirtina, mano absoliuciai neigiami, ir pati norma.
man sake, kad ne tas rodiklis patvirina AFS tie, kurie patvirtina, mano absoliuciai neigiami, ir pati norma.
Neskaldyk tabletės, gerk ir toliau taip, nes nėštumo metu kraujas ir šiais tirštėja, o tu dar aspiriną pamažinsi, manau nedaryk to ir kaip ir sakė kitos - pasidaryk tuos kraujo krešumo tyrimus, kurie parodys, ar ne per daug aspirinas tau suskysino kraują, jei parodys, kad ne per daug,tai iš viso galėsi atsipūsti. Ir tikrai nemanau kad tuos krešumo tyrimus reikia dažnai daryti, man nei karto jų nedarė, bet jei neramu, arba kaip pas tave neaiški diagnozė, kartą galima pasidaryti. Pastoviai tai tikrai nereikia, juk jeigu nekeiti vaistų dozės, tai ir kraujo tirštumas jau neturėtų kisti.
Ech, skaitau jūsų postus ir prisimenu kaip pati buvau . Taip gera buvo,jau pasiilgau to jausmo
QUOTE(Artemidė @ 2009 01 05, 15:43)
Neskaldyk tabletės, gerk ir toliau taip, nes nėštumo metu kraujas ir šiais tirštėja, o tu dar aspiriną pamažinsi, manau nedaryk to ir kaip ir sakė kitos - pasidaryk tuos kraujo krešumo tyrimus, kurie parodys, ar ne per daug aspirinas tau suskysino kraują, jei parodys, kad ne per daug,tai iš viso galėsi atsipūsti. Ir tikrai nemanau kad tuos krešumo tyrimus reikia dažnai daryti, man nei karto jų nedarė, bet jei neramu, arba kaip pas tave neaiški diagnozė, kartą galima pasidaryti. Pastoviai tai tikrai nereikia, juk jeigu nekeiti vaistų dozės, tai ir kraujo tirštumas jau neturėtų kisti.
Ech, skaitau jūsų postus ir prisimenu kaip pati buvau . Taip gera buvo,jau pasiilgau to jausmo
krešumo ir mano gyd sakė, kad reiktų porą kartų su intervalu pasidaryt, ir jei nekinta, tai viskas ir ok. bet matyt, gal seniai tokią pacientę turėjo, tai turputį ir persistengia
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2009 01 05, 15:30)
Kai buna su kepenim, tai labiausiai niezti delnus, padus ir pilva, tai nemanau, kad tau tas Beje, man apie toki laika, kaip tau irgi labai nieztedavo pilva, net berimai buvo. Bet grynai del fraxiparino. Stenkis nekasyt, net jei labai labai niezti. O kai jau nebegali kentet, man padedavo: suslapinu ranksluostuka vesiu vandeniu ir uzdedu ten, kur niezti - tai aprimdavo
O leistis staciai net ir nereikia. Bent jau man aiskino, kad jei leidies staciai, tai reiktu ne visa adata sukist, o jei truputi pasvirus, tai tada visa. As visalaik pasvirus leidziu. Viskas bus gerai
aha, ačiū, žinosiu. man gydytoja sakė ateit, jei smarkės tas niežulys.
o dėl leidimosi sakė, kad jei per mažai įduriam, arčiau odos blogiau absorbuojasi ir daugiau guzų susidaro, tai ir yra tas blogumas, dėl ko reikia kuo stačiau. aš paskutinėm dienom gal tikrai jau per gulsčiai pavariau, nes ir guziukai pradėjo rastis, ir keletas lašų išbėga atgal, bandysiu vėl "statinti" tiek, kad man žemiau daugiau riebaliukų ir mažiau skauda, kai leidžiuosi, o jau gimda didėja, nebežinau tiksliai kurioj vietoj ji yra, bet jau kartais spiria, kad beveik iki bambos daeina, tai matyt ir linksta ta adata į šoną iš baimės, kad tik gimdos nepasiekčiau.
aš irgi drėkinu odą nuo nėžtėjimo, nes net jei priliečiu ranka, jau dar labiau ima niežtėt, tai jei pradėsiu kasytis, jaučiu visai blogai būtų. kenčiu, ne taip jau blogai kol kas....
kycia, klausyk ką kalba tavo nuojata jei sako nebegert Aspirino, tai ir nebegerk mes ne medikės kad tau nustatytume gydymą
FedeSperanza, o tu PRISCA dareisi? kažkaip gal praleidau.....
tai ko laukiat? gaminki sesutę
Aš kaip tik nenoriu būt nėščia... per sunkus man tas periodas tiek morališkai, tiek fiziškai buvo.... o vaikelio dar vieno jau norėčiau....
QUOTE(Artemidė @ 2009 01 05, 15:43)
Aš kaip tik nenoriu būt nėščia... per sunkus man tas periodas tiek morališkai, tiek fiziškai buvo.... o vaikelio dar vieno jau norėčiau....
QUOTE(Diija @ 2009 01 05, 17:02)
as dariausi 11 savaičių, genetikė sakė viskas idealu ir daugiau nereikia ateit 18 sav.
QUOTE(Diija @ 2009 01 05, 17:02)
1. mes ne medikės kad tau nustatytume gydymą
2. tai ko laukiat? gaminki sesutę
2. tai ko laukiat? gaminki sesutę
1.Mes dar geriau
2. O gal po truputį visos atgalios pareikit
QUOTE(sauda @ 2009 01 05, 16:20)
Sveikutes
Sauda, kaip sekasi planuoti? gal greitu laiku sulauksim geru ziniu?
As pries sventes buvau pas gyd pasikalbeti del planavimo.. taip optimistiskai nuteike..tik belieka nuspresti kada padaryti ta pirma zingsni jei jau taip atsitiktu, tad busiu ir as prie "narkomaniu"
Man gyd paaiskino kad geriamas aspirinas ir pradedamas min men pries pastojima, nes jis padeda sekmingai implantuotis gimdoje. Tad manau tikrai verta ji gerti...
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 05, 16:08)
aš irgi drėkinu odą nuo nėžtėjimo, nes net jei priliečiu ranka, jau dar labiau ima niežtėt, tai jei pradėsiu kasytis, jaučiu visai blogai būtų. kenčiu, ne taip jau blogai kol kas....
Kažkas iš pagimdžiusių mergaičių yra minėję apie tepaliuką su šlapalu,kuris labai apramina odelę,gal vaistinėje paklausk
Papildyta:
QUOTE(Lotta* @ 2009 01 05, 17:35)
Sveikutes
As pries sventes buvau pas gyd pasikalbeti del planavimo.. taip optimistiskai nuteike..tik belieka nuspresti kada padaryti ta pirma zingsni jei jau taip atsitiktu, tad busiu ir as prie "narkomaniu"
Man gyd paaiskino kad geriamas aspirinas ir pradedamas min men pries pastojima, nes jis padeda sekmingai implantuotis gimdoje. Tad manau tikrai verta ji gerti...
Na na Žalias šviesoforas dega Aš tai kaip ir planuoju ,na tiesiog gyvenu atsipalaidavusi ir tiek Prašom jungtis
mergaites..... mano hcg nuo 12 dpo r 145 siandien (19 dpo) pakilo iki 4068...... nieko sau....
QUOTE(kycia @ 2009 01 05, 19:01)
mergaites..... mano hcg nuo 12 dpo r 145 siandien (19 dpo) pakilo iki 4068...... nieko sau....
Ar tik nebus ištikrųjų dvynukai
QUOTE(Diija @ 2009 01 05, 16:02)
Tai kad dar maitinu MP ir nesiruošiu nutraukti. O ir R. sakė, kad geriau būtų pora metų palaukti, dėl cezario daryto. Ir šiaip dabar dar neįsivaizduoju kaip su dviem susitvarkyčiau, aš tai kaip tik - tik nėščia būti noriu tas periodas, nepaisant visų baimių, leidžiamų vaistų, buvo pats gražiausias mano gyvenime