Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Artemidė @ 2009 01 03, 21:15)
O kodėl neduosi vaginalinės echo daryti? Pasidaryk, gal jau matysis. Šiaip tai manau,kad jis norės tave su echo apžiūrėti, pačiai gi ramiau bus. Aš lygiai iek pat laiko buvau pastojusi,kai pas j ėjau, tai mane su echi žiūrėjo, bet aišku, aš ir pati to  norėjau, nesuprantu,kodėl turėtum neduoti daryti?

todel, kad dabar dare echo (prasiau) per pilva 12 diena po pastojimo, ir absoliuciai nieko nemate- biski nervinausi, nors ir zinojau,kad tikriausiai nesimatys. Ana menesi, kai buvau pastojusi, su savo gine buvom nueje pas kita gyd, kuri turi butent vaginalini, mane taip pakrapste(rodos ir atsargiai....), kad skaudejo, nu ir aisku uz poros dienu kraujuot labai pradejau. Aisku, ko gero sutapimas, bet pvz mano gine nenorejo sikart ziuret nei ant lektuvo, nei vestis i ta kabineta, kur vaginalinis yra- sako per anksti ten listi, tegu ramiai auga kol kas.

tai va, del to pakenkimo kazkaip baisu, nors zinau, kad neturetu kenkti. Bet mums net sexa uzdraude kuri laika, tai zinai.... as pas ji eiciau konsultacijai, o echo eiciau pas savo gine kokiu 6 sav.... tikrai ne 4 smile.gif vyras mano sako irgi geriau pasisaugok g.gif net nezinau...vis tiek paskui reikes 6-7 sav vel kartot, tai kam ten list.... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 03, 20:32)
o tai jis echoskopija darys rytoj???? kokia? vaginalines net neduosiu daryt taip anksti, nemanau, kad matysis  schmoll.gif  schmoll.gif as norejau jo tik paklausti kaip ten del to vieno skaiciuko nezymiai padidejusio, ar reikia aspirina gerti, ar ne, o gal ir vaistukus leistis. Na, koks dar buna gydymas, nezinau smile.gif bijau, kad dar ryt nematys echo, dar nera net 5 savaiciu  blink.gif

Nu jau 5sav tikrai matysis gemalinė puslytė, aišku širdies veiklos dar nebus... Tik su vaginaliniu ir gali pamatyt tokį ankstyvą nėštumą, per pilvo sieną dar nesimatys tikrai schmoll.gif
Žodžiu sekmės tau. ir linkiu kad šį kartą būtų viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 04, 09:57)
Nu jau 5sav tikrai matysis gemalinė puslytė, aišku širdies veiklos dar nebus... Tik su vaginaliniu ir gali pamatyt tokį ankstyvą nėštumą, per pilvo sieną dar nesimatys tikrai  schmoll.gif
Žodžiu sekmės tau. ir  linkiu kad šį kartą būtų viskas gerai  4u.gif

bet man 4 savaites, ne 5 blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(kycia @ 2009 01 04, 10:20)
bet man 4 savaites, ne 5  blush2.gif

O koks tavo hcg? Jei siūlys daryt echo, tai manau tikrai daryk. Puslelę jau turėtų matyti, o ir pačiai bus ramiau. Per pilvo sieną echo bevertė tokiu laiku. Man širdutę pamatė berods 6 savaičių, bet jei geras echo gali matyt ir nuo 5, o puslytę tai iš vis anksti, jei jau testas rodo ir hcg didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 04, 10:55)
todel, kad dabar dare echo (prasiau) per pilva 12 diena po pastojimo, ir absoliuciai nieko nemate- biski nervinausi, nors ir zinojau,kad tikriausiai nesimatys. Ana menesi, kai buvau pastojusi, su savo gine buvom nueje pas kita gyd, kuri turi butent vaginalini, mane taip pakrapste(rodos ir atsargiai....), kad skaudejo, nu ir aisku uz poros dienu kraujuot labai pradejau. Aisku, ko gero sutapimas, bet pvz mano gine nenorejo sikart ziuret nei ant lektuvo, nei vestis i ta kabineta, kur vaginalinis yra- sako per anksti ten listi, tegu ramiai auga kol kas.

tai va, del to pakenkimo kazkaip baisu, nors zinau, kad neturetu kenkti. Bet mums net sexa uzdraude kuri laika, tai zinai.... as pas ji eiciau konsultacijai, o echo eiciau pas savo gine kokiu 6 sav.... tikrai ne 4 smile.gif vyras mano sako irgi geriau pasisaugok  g.gif  net nezinau...vis tiek paskui reikes 6-7 sav vel kartot, tai kam ten list....  unsure.gif

Man du kartus dare vaginalini,pirma karta 5 sav.o kita kai buvo 10sav.ir nieko nenutiko,sake kita karta kai darys bus 18sav,tai tada jau per pilvo sienele ziures.Ir nat kedes buvo pasodinusi,tepineli eme,buvo 7sav.
Gal tau cia sutapimas kad pradejai kraujuot.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 01 04, 11:08)
Labas rytas 4u.gif

O koks tavo hcg? Jei siūlys daryt echo, tai manau tikrai daryk. Puslelę jau turėtų matyti, o ir pačiai bus ramiau. Per pilvo sieną echo bevertė tokiu laiku. Man širdutę pamatė berods 6 savaičių, bet jei geras echo gali matyt ir nuo 5, o puslytę tai iš vis anksti, jei jau testas rodo ir hcg didelis g.gif

nu rytoj planavau darytis hcg, nes per sventes nedaro. Pirmaji hcg dariau 12 dpo, tai buvo 145. Jau testas ryskokai rode, dabar paryskejo dar kazkiek. echo girdejau mato nuo 1000 ar 2000 tu skaiciuku, hcg smile.gif nu gal reikes surizikuot, bet tikrai labai bijau, kad nebutu blogiau, o jei nepamatys nieko dar doh.gif stresas bus. As vis tiek ne pas ji noresiu nestumo prieziuros, man is jo tereikia, kad pasakytu, ka su tais afs tyrimu atsakymais toliau daryt smile.gif

bet jus nepastebejot, kad afs-iukiu yra nemazai, gal kai kurios apie tai net nezino, o realiai butent del to nesekmes istinka. g.gif as uz tai, kad dar pries planavima butu daromi sie tyrimai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 04, 13:27)
nu rytoj planavau darytis hcg, nes per sventes nedaro. Pirmaji hcg dariau 12 dpo, tai buvo 145. Jau testas ryskokai rode, dabar paryskejo dar kazkiek. echo girdejau mato nuo 1000 ar 2000 tu skaiciuku, hcg smile.gif nu gal reikes surizikuot, bet tikrai labai bijau, kad nebutu blogiau, o jei nepamatys nieko dar  doh.gif  stresas bus. As vis tiek ne pas ji noresiu nestumo prieziuros, man is jo tereikia, kad pasakytu, ka su tais afs tyrimu atsakymais toliau daryt smile.gif

bet jus nepastebejot, kad afs-iukiu yra nemazai, gal kai kurios apie tai net nezino, o realiai butent del to nesekmes istinka.  g.gif  as uz tai, kad dar  pries planavima butu daromi sie tyrimai smile.gif  4u.gif

Laikysiu kumščius, kad tau viskas būtų gerai. Kiek suprantu tau nuo paskutinių mm jau kažkur 5 sav. Turėtų matyt puslytę. Parašyk, kaip seksis pas gyd. beje, kelintą val eini?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 01 04, 13:36)
Laikysiu kumščius, kad tau viskas būtų gerai. Kiek suprantu tau nuo paskutinių mm jau kažkur 5 sav. Turėtų matyt puslytę. Parašyk, kaip seksis pas gyd. beje, kelintą val eini?

nu mm paskutines (tiksliau kraujavimas persileidimo) buvo nuo gruodzio 3 d smile.gif ovuliacija ivyko 14-15 cd, siandien po jos yra 18 diena. Taigi mano paskaiciavimais 4 savaites ir 4 dienos, nors kalendorius nestumo skaiciuoja 4 sav ir 3 dienas.

nezinau is tiesu. Labai noriu kuo maziau rizikos ir ramybes. vizitas 17 val Vilniuje, po truputi jau ruosimes vaziuoti, kol masinas atsikasim... smile.gif
aciu visoms, tikrai 4u.gif jus esat sauni palaikymo komanda, ypac tai svarbu naujokems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 04 sausio 2009 - 13:50
Tiesa, as jau is Vilniaus. Nezinau, kaip cia papasakoti istorija, bandysiu trumpiau. Zodziu, vienas skaiciukas (La2) buvo nukrypes siek tiek, bet sako cia viskas ok, jokiu aspirinu nereikia, jokiu leidziamu vaistu tuo labiau. MInejo, kad vieno tyrimuko truksta, bet sako kadangi visi kiti neigiami, tai ir tas bus neigiamas. Parodziau nestumo testus, sako neigiami doh.gif blink.gif galvoju: "Nesupratau? ne vieta bajerius metyt...". Testai ryskus... ikelsiu foto, rodziau apatinius tris. Jis man porina, kad testai turi buti arba vienodo ryskumo, arba net ryskesne juostele, tik tada jie teigiami. Nu galvoju jis saiposi ar apsimeta durneliu?? Bet as nepescia- issitraukiau hcg tyrima, daryta 12 DPO, su skaiciuku 145. Sako "tik?". Grieztai pakartojau, kad cia tik 12 DPO, iki mmm dar 3 dienos, o testas jau ryskus buvo. Nu tai jis pasiule echo. Surizikavau su tuo vaginaliniu, perspejau, kad labai atsargus butu. Jis pradejo klausineti, kiek turejusi nestumu, sakau va ana menesi taip ir taip, buvo nesivystantis...sako, o echo matesi embrionas? sakau taigi 5 savaiciu buvo doh.gif nesimate doh.gif

buvo salia ir vyras. Zodziu ziuri su tuo echo, ir pirmi zodziai: "nu, nieko gero negaliu pasakyti". Man iskart karstis ismuse, galvoju kas gali buti ir vel negerai??? pskui po keliu sekundziu sako, nu va radau kazkoki darini gimdoj. Klausiu, kas ten- ar leliukas, sako neeeeeeeeee, cia tik puslyte, nieko nesimato daugiau doh.gif blink.gif tai aisku, kad nesimatys EMBRIONO, juk tik 4 sav ir pora dienu. Zodziu matavo jis ta puslyte, is pradziu lyg ir 5 mm, paskui lyg ir 7 mm, o sako per maza kaip 5 sav. (tada turi buti apie 8 mm ir dar ambrionuko gali nesimatyti. )As jam vos ne rekte isrekiau, kad man 4 sav ir 4 dienos maximum, tai pradejo savo teorija vystyti apie tai, kad "buna ciklas reguliarus, bet ovuliacija ivyksta pvz 20 ciklo diena". Tada as jam morala atskaiciau, kad ovuliacinius testus darausi 18 menesiu, matuoju temperatura ir tiksliai zinau, kad O. ivyko 14 CD vakare. Dar sakau ko gero is kaires kiausides. Paziurejo, sako nu jo, is kaires... tai va, zodziu keistas gydytojas, toks labai atsargus dziuginti, sako neaisku kaip cia kas bus, visko buna, sakau ir pati zinau.
Atseit liepe apsilankyti po savaites, bet man is jo tereikejo nuorodos, ka su AFS daryti, ir ar jis yra. Zodziu, nestumas gimdoje, puslyte matem abu su vyru, kazkas vyksta gimdoj smile.gif rytoj kartosiu hcg. Sakoma, kad su echo matosi nuo 1000 vienetu, tai manau jau tiek pasiekiau, jei jau mato gimdoj kazka smile.gif

user posted image
user posted image
bet del aspirino nesu tikra, ar noriu ji nutraukti ir ar tikrai jis nedaro jokios itakos g.gif man nepatiko pats gydytojas, nes jis labai mediciniskai sneka, nelinkes palaikyti jaunu seimu, gal nesuvoke, kad mums buvo likes tik IVF, ir per stebukla du kartus is eiles pavyko pastoti su tokiais vyro rodikliais..
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 04, 19:54)
Tiesa, as jau is Vilniaus.

thumbup.gif na va, puiku, kad nėštumas gimdoj. man kai hcg rodė daugiau nei 5000 tai širdelė veiklą pamatė tik po savaitės g.gif O dėl aspirino apsispręsk pati. Sėkmės. Pranešk kaip tau sekasi 4u.gif

Aba, o kaip tu laikais? Man atordo dabar jau tavo eilė ax.gif
Atsakyti
Kycia, nu tai pas kokį ten papuoliai, aš pakraupus....iš tavo istorijos smile.gif:0

Šiaip tai pagal tave tai kokios trys realios neštumo savaitės, tai tikrai manau, viskas yra gerai, geigu mato tik mažą puslytę....

Nes pas mane tai iš vis neaišku, nes niekada neturiu normalaus ciklo...o ovuliacija vyksta apie 30 c.d., tai pagal menesines iš vis būtų nesamoninga skaičiuoti....

Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 04, 20:54)
Tiesa, as jau is Vilniaus.

Nu ir kelionė .... doh.gif
Gal tu ryt dar nueik pas savo ginę ir pasikalbėk apie tai g.gif bet iš tikro tai manau nėštumas patvirtintas, dabar tik reikia laikyti kumščius kad viskas būtų gerai smile.gif
O dėl to AFS tai kažkaip keistai man g.gif nu jei jau yra nukrypimas nuo normos, ir tas rodiklis patvirtina esamą AFS, tai kaip galima sakyti kad "jokio aspirino nereikia" g.gif nu spęsti tau pačiai, bet aš tai tavo vietoj dar pabandyčiau pas A papulti ir prašyti kad jis pakomentuotų.... g.gif
Atsakyti