QUOTE(Aba @ 2009 01 02, 19:08)
Laukiu laukiu ir as
Jau megztuku, liemenyciu, batuku ir visokiu kitokiu grozybiu primezgiau tiek, kad uztektu trims vaikams
O pilvas tai jau nusileides taip zemai, kad kai sedziu, toks jausmas, kad vaika ant keliu pasidejus
Tikiuosi, kad greitu metu lelia susigalvos ateit i pasauli
Papildyta:
Del aspirino, tai tikrai gali ramiai gert, nes kiek zinau, yra gydytoju, kurios siaip profilaktiskai paskiria aspirina po 100mg, net ir nesant AFS, tai tikrai nemanau, kad bus blogiau. Del tu LA1 ir LA2 nelabai nusimanau. As asmeniskai tyrimus dariausi pas A ir atsakymo klausiau telefonu. Tai jis man sake: "Pas jus teigiamas tik Lupus antikoaguliantas". Tai nzn ar cia tie patys tyrimai, ar ne ir ar abu teigiami. Tada as jo paklausiau ar reiks tik gert vaistukus, ar ir leistis, jo ats buvo toks: "Teigiamas Lupus antikoaguliantas yra stipriausia t.y. pavojingiausia AFS forma, butinai reiks ir leistis". Bet konkreciu skaiciu nesake, nes prase, kad mano gyd (buvusi jo grupioke
) jam paskambintu, o tada jau jai susake viska. Tai vat nezinau ar cia tau i tema parasiau, ar ne
sudas sudas sudas
sianakt kaip tik sapnavau, kad leidziuosi vaistus i pilva
bet mano tik LA2 teigiamas, 2 skaiciukais tik didesnis nei norma...
QUOTE(Diija @ 2009 01 02, 20:13)
Mes ne medikės kad galėtume tave konsultuot
duotų 100proc efektyvų patarimą tik gydytojas.... Aš tavo vietoj ir toliau gerčiau aspiriną. Dėl leidžiamų vaistų pagalvočiau, bet turbūt nerizikuočiau, ir leisčiaus...
Dėl tų LA1 irLA2 tai nežinau, bet jei yra teigiamas bent vienas ir jis patvirtina AFS, tai gydymas aiškus
Aš tyriausi tik vieną LA....
Tik nesuprantu vieno, jei esi kaunietė, tai kodėl lekei tyrimus darytis į santariškes, o ne KMUK pas A?
būtum gavus ir komentarą ir paskirtą gydymą
situacija tokia, kad as siuo metu neturiu soc garantiju, gyvenu Kaune ir studijuoju neakivaizdziai Vilniuje, konsultuojames del vyro problemu pas Zilaitiene, ji del AFS ir siule pas Abraiti kreiptis, bet jis nieko nedaro be 3 patvirtintu persileidimu (as turiu tik 1 realu patvirtinta). Tyrimus KMUK padaro per 1,5 men, o as jau laukiuosi ir tikrai neketinau 1,5 men laukti rezultatu....
nezinau, kaip patekti pas tuos gydytojus, ir jei pasakys, kad reikia leistis vaistus tarkim- kas turi juos leisti? kas priziuri? mano gine ar jis pats?