Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Aba @ 2009 01 01, 12:56)
As laabai dziaugiuosi sulaukus 2009 smile.gif  4u.gif Tikiuosi, kad jau neuzilgo patapsiu mama smile.gif Beje, truputi nerimauju, nes beveik menesi buvo visokie skausmai pilvo apacioj, pilvas kietedavo... miegot negalejau visiskai... O dabar jau 4 dienos, kai isvis nebesijauciu nescia (isskyrus liales judesiukus:)) Bet siaip toks jausmas, kad nors i stadijona pabegiot galeciau eit.. g.gif Ar taip buvo kuriai nors? Ar cia man pergyvent? O gal cia organizmas nori pasiilset pries gimdyma?  g.gif

man pačiai taip nebuvo, bet sako, kad taip būna jau prieš pat gimdymą, gal pastebėjai, kad pilvas žemiau nusileido? sako ir dėl to savijauta pagerėja.
laukiam laukiam jau ir jūsų išsiridenimo wub.gif
Atsakyti
mazai cia musu/jusu sitoje temoje... o atsakymu nerandu, o laikas bega.... kol kas vis dar geriu ta aspirina, bet galvoju- jei kraujas geras, tai kam tada ... tikrai niekas nesusiduret su situacija, kai tik LA2 yra vos vos padidejes, o LA1 ant ribos?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 02, 19:44)
man pačiai taip nebuvo, bet sako, kad taip būna jau prieš pat gimdymą, gal pastebėjai, kad pilvas žemiau nusileido? sako ir dėl to savijauta pagerėja.
laukiam laukiam jau ir jūsų išsiridenimo  wub.gif

Laukiu laukiu ir as smile.gif Jau megztuku, liemenyciu, batuku ir visokiu kitokiu grozybiu primezgiau tiek, kad uztektu trims vaikams biggrin.gif
O pilvas tai jau nusileides taip zemai, kad kai sedziu, toks jausmas, kad vaika ant keliu pasidejus doh.gif Tikiuosi, kad greitu metu lelia susigalvos ateit i pasauli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 01 02, 19:56)
mazai cia musu/jusu sitoje temoje... o atsakymu nerandu, o laikas bega.... kol kas vis dar geriu ta aspirina, bet galvoju- jei kraujas geras, tai kam tada ... tikrai niekas nesusiduret su situacija, kai tik LA2 yra vos vos padidejes, o LA1 ant ribos?

Del aspirino, tai tikrai gali ramiai gert, nes kiek zinau, yra gydytoju, kurios siaip profilaktiskai paskiria aspirina po 100mg, net ir nesant AFS, tai tikrai nemanau, kad bus blogiau. Del tu LA1 ir LA2 nelabai nusimanau. As asmeniskai tyrimus dariausi pas A ir atsakymo klausiau telefonu. Tai jis man sake: "Pas jus teigiamas tik Lupus antikoaguliantas". Tai nzn ar cia tie patys tyrimai, ar ne ir ar abu teigiami. Tada as jo paklausiau ar reiks tik gert vaistukus, ar ir leistis, jo ats buvo toks: "Teigiamas Lupus antikoaguliantas yra stipriausia t.y. pavojingiausia AFS forma, butinai reiks ir leistis". Bet konkreciu skaiciu nesake, nes prase, kad mano gyd (buvusi jo grupioke smile.gif) jam paskambintu, o tada jau jai susake viska. Tai vat nezinau ar cia tau i tema parasiau, ar ne doh.gif
Atsakyti

na taip jau yra, turbūt pirštų užtektų suskaičiuot. na, gal kelių kojų pirštų prireiktų.... smile.gif
šventės mergyt, ir dauguma aktyviausių mergaičių dabar mažus lelius sūpuoja, sunkiau vis tiek prie kompiuterio prisėst.

nepergyvenk, viskas bus gerai, būtinai toliau gerk aspiriną ir pabandyk susiorganizuoti pas A ar R skubiai (jei tu Vilniuje, būtų greičiausiai pas gyd Rogalskį į privačią nubėgti, pas jį dažniausiai vos ne tą pačią dieną galima, ir ten sužinotum dėl to Lupus rezultatų).
Atsakyti

Mes ne medikės kad galėtume tave konsultuot smile.gif duotų 100proc efektyvų patarimą tik gydytojas.... Aš tavo vietoj ir toliau gerčiau aspiriną. Dėl leidžiamų vaistų pagalvočiau, bet turbūt nerizikuočiau, ir leisčiaus...
Dėl tų LA1 irLA2 tai nežinau, bet jei yra teigiamas bent vienas ir jis patvirtina AFS, tai gydymas aiškus smile.gif Aš tyriausi tik vieną LA....
Tik nesuprantu vieno, jei esi kaunietė, tai kodėl lekei tyrimus darytis į santariškes, o ne KMUK pas A? g.gif būtum gavus ir komentarą ir paskirtą gydymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2009 01 02, 19:08)
Laukiu laukiu ir as smile.gif Jau megztuku, liemenyciu, batuku ir visokiu kitokiu grozybiu primezgiau tiek, kad uztektu trims vaikams biggrin.gif
O pilvas tai jau nusileides taip zemai, kad kai sedziu, toks jausmas, kad vaika ant keliu pasidejus  doh.gif Tikiuosi, kad greitu metu lelia susigalvos ateit i pasauli smile.gif
Papildyta:
Del aspirino, tai tikrai gali ramiai gert, nes kiek zinau, yra gydytoju, kurios siaip profilaktiskai paskiria aspirina po 100mg, net ir nesant AFS, tai tikrai nemanau, kad bus blogiau. Del tu LA1 ir LA2 nelabai nusimanau. As asmeniskai tyrimus dariausi pas A ir atsakymo klausiau telefonu. Tai jis man sake: "Pas jus teigiamas tik Lupus antikoaguliantas". Tai nzn ar cia tie patys tyrimai, ar ne ir ar abu teigiami. Tada as jo paklausiau ar reiks tik gert vaistukus, ar ir leistis, jo ats buvo toks: "Teigiamas Lupus antikoaguliantas yra stipriausia t.y. pavojingiausia AFS forma, butinai reiks ir leistis". Bet konkreciu skaiciu nesake, nes prase, kad mano gyd (buvusi jo grupioke smile.gif) jam paskambintu, o tada jau jai susake viska. Tai vat nezinau ar cia tau i tema parasiau, ar ne  doh.gif

sudas sudas sudas sad.gif sad.gif sianakt kaip tik sapnavau, kad leidziuosi vaistus i pilva doh.gif bet mano tik LA2 teigiamas, 2 skaiciukais tik didesnis nei norma...

QUOTE(Diija @ 2009 01 02, 20:13)
Mes ne medikės kad galėtume tave konsultuot  smile.gif  duotų 100proc efektyvų patarimą tik gydytojas.... Aš tavo vietoj ir toliau gerčiau aspiriną. Dėl leidžiamų vaistų pagalvočiau, bet turbūt nerizikuočiau, ir leisčiaus...
Dėl tų LA1 irLA2 tai nežinau, bet jei yra teigiamas bent vienas ir jis patvirtina AFS, tai gydymas aiškus  smile.gif Aš tyriausi tik vieną LA....
Tik nesuprantu vieno, jei esi kaunietė, tai kodėl lekei tyrimus darytis į santariškes, o ne KMUK pas A?  g.gif būtum gavus ir komentarą ir paskirtą gydymą  g.gif

situacija tokia, kad as siuo metu neturiu soc garantiju, gyvenu Kaune ir studijuoju neakivaizdziai Vilniuje, konsultuojames del vyro problemu pas Zilaitiene, ji del AFS ir siule pas Abraiti kreiptis, bet jis nieko nedaro be 3 patvirtintu persileidimu (as turiu tik 1 realu patvirtinta). Tyrimus KMUK padaro per 1,5 men, o as jau laukiuosi ir tikrai neketinau 1,5 men laukti rezultatu.... smile.gif

nezinau, kaip patekti pas tuos gydytojus, ir jei pasakys, kad reikia leistis vaistus tarkim- kas turi juos leisti? kas priziuri? mano gine ar jis pats?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2009 01 02, 20:08)
O pilvas tai jau nusileides taip zemai, kad kai sedziu, toks jausmas, kad vaika ant keliu pasidejus  doh.gif Tikiuosi, kad greitu metu lelia susigalvos ateit i pasauli smile.gif
Papildyta:
Del aspirino, tai tikrai gali ramiai gert, nes kiek zinau, yra gydytoju, kurios siaip profilaktiskai paskiria aspirina po 100mg, net ir nesant AFS, tai tikrai nemanau, kad bus blogiau. Del tu LA1 ir LA2 nelabai nusimanau. As asmeniskai tyrimus dariausi pas A ir atsakymo klausiau telefonu. Tai jis man sake: "Pas jus teigiamas tik Lupus antikoaguliantas". Tai nzn ar cia tie patys tyrimai, ar ne ir ar abu teigiami. Tada as jo paklausiau ar reiks tik gert vaistukus, ar ir leistis, jo ats buvo toks: "Teigiamas Lupus antikoaguliantas yra stipriausia t.y. pavojingiausia AFS forma, butinai reiks ir leistis". Bet konkreciu skaiciu nesake, nes prase, kad mano gyd (buvusi jo grupioke smile.gif) jam paskambintu, o tada jau jai susake viska. Tai vat nezinau ar cia tau i tema parasiau, ar ne  doh.gif

na, tu pavarai. as tai buvua prisiplanavus, bet paskui darboviete paprase padirbeti puse dienos... tai gavosi tik dvi savaites pries gimdyma tik laisvos, o be to ir taip ziurejau, ir kitaip, o dydzio niekaip neisivaizdavau, koks tas vaikas bus... tai mezgiau jau tada, kai pamatuoti galejau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 02, 21:50)
situacija tokia, kad as siuo metu neturiu soc garantiju, gyvenu Kaune ir studijuoju neakivaizdziai Vilniuje, konsultuojames del vyro problemu pas Zilaitiene, ji del AFS ir siule pas Abraiti kreiptis, bet jis nieko nedaro be 3 patvirtintu persileidimu (as turiu tik 1 realu patvirtinta). Tyrimus KMUK padaro per 1,5 men, o as jau laukiuosi ir tikrai neketinau 1,5 men laukti rezultatu.... smile.gif

nezinau, kaip patekti pas tuos gydytojus, ir jei pasakys, kad reikia leistis vaistus tarkim- kas turi juos leisti? kas priziuri? mano gine ar jis pats?

Ir neturint soc garantijų, KMUK galima susimokėt už kosultaciją. Dėl tyrimų atsakymo, tai tu teisi - laukti tikrai tenka ilgai. o dėl tų 3 persileidimų, tai čia diskutuotinas klausimas smile.gif aš turėjau du smile.gif o galų gale tyrimai mokami, gali juos pasidaryt ir neturėjus persileidimų smile.gif

Pabandyk užsiregistruot pas A į KMUK moterų konsultaciją. Nusinešk savo tyrimus (nors yra tikimybė kad jis jų net nekomentuos). Arba registruokis pas R Vln g.gif
Jei pasakys kad turi leistis vaistus, tai leisies pati smile.gif nieks neprižiūrės to smile.gif o tavo nėštumą prižiūrės ta ginė, kur stosi į nėščiųjų įskaitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 02, 21:50)
sudas sudas sudas sad.gif sad.gif sianakt kaip tik sapnavau, kad leidziuosi vaistus i pilva  doh.gif  bet mano tik LA2 teigiamas, 2 skaiciukais tik didesnis nei norma...

leidziames pacios, as tai nuejau i savo siemos klinika, man parode ir toliau pati, kitos pacios is pat pradziu ar mazdaug gyd paaiskinus kaip tai daryt.
siaip jau kiek zinau, bent jau vilniuj Santariskese mokavi vizitai zymiai grieciau uzrasomi, tai gal ir pas A tau nereiktu taip ilgai laukti, jei sakytum, kad be siuntimo, mokamam vizitui. o jei netingi ir jau kadangi jau pradejai viska darytis VIlniuje, tai ir rasykis pas R, bus tikrai greiciausiai. jis beje ir savaitgaliais priima kita karta, tik nezinau, ar siais sventiniais irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 01 02, 21:00)
Ir neturint soc garantijų, KMUK galima susimokėt už kosultaciją. Dėl tyrimų atsakymo, tai tu teisi - laukti tikrai tenka ilgai. o dėl tų 3 persileidimų, tai čia diskutuotinas klausimas  smile.gif  aš turėjau du  smile.gif o galų gale tyrimai mokami, gali juos pasidaryt ir neturėjus persileidimų  smile.gif

Pabandyk užsiregistruot pas A į KMUK moterų konsultaciją. Nusinešk savo tyrimus (nors yra tikimybė kad jis jų net nekomentuos). Arba registruokis pas R Vln  g.gif
Jei pasakys kad turi leistis vaistus, tai leisies pati  smile.gif  nieks neprižiūrės to  smile.gif  o tavo nėštumą prižiūrės ta ginė, kur stosi į nėščiųjų įskaitą  smile.gif

oho, pacios leidziates? unsure.gif oio kaip baisiai skamba- ar skauda, i kuria vieta tame pilve? doh.gif blink.gif verysad.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 02, 21:17)
leidziames pacios, as tai nuejau i savo siemos klinika, man parode ir toliau pati, kitos pacios is pat pradziu ar mazdaug gyd paaiskinus kaip tai daryt.
siaip jau kiek zinau, bent jau vilniuj Santariskese mokavi vizitai zymiai grieciau uzrasomi, tai gal ir pas A tau nereiktu taip ilgai laukti, jei sakytum, kad be siuntimo, mokamam vizitui. o jei netingi ir jau kadangi jau pradejai viska darytis VIlniuje, tai ir rasykis pas R, bus tikrai greiciausiai. jis beje ir savaitgaliais priima kita karta, tik nezinau, ar siais sventiniais irgi smile.gif

aha, dekui jums labai- as pasiziurejau, kad dirba ir savaitgaliais, gal rytoj is pat ryto pameginsiu pasiskambinti i privacia klinika pas R, jei ka, tai gal pirmadieni priims. Matot, echo dar nesimato pusleles (man tik 16 DPO, t.y. dar net net 5 savaiciu), bet jei progesteronas ir hcg dideli, nestumo testai ryskus, tai negali buti siaip sau smile.gif su leidziamais vaistais nors ir daug vargo, bet tikrai butu verta. O beje, ar jie brangus? 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus, taigi pradejau jau ir as badytis smile.gif

O zosei123 sveikinimai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 01 02, 23:38)
Dekui uz atsakymus, taigi pradejau jau ir as badytis smile.gif

sveika įstojus į profesionalių "narkomanių" gretas 4u.gif šiandien vyras pamatė, kad iš šiukšlių dėžės kyšo švirkšto galiukas, sako, gal tu labiau slėpk, o tai kokie svečiai pamatys, tai nepasiaiškinsi.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 01 02, 22:58)
oho, pacios leidziates?  unsure.gif  oio kaip baisiai skamba- ar skauda, i kuria vieta tame pilve?  doh.gif  blink.gif  verysad.gif
aha, dekui jums labai- as pasiziurejau, kad dirba ir savaitgaliais, gal rytoj is pat ryto pameginsiu pasiskambinti i privacia klinika pas R, jei ka, tai gal pirmadieni priims. Matot, echo dar nesimato pusleles (man tik 16 DPO, t.y. dar net net 5 savaiciu), bet jei progesteronas ir hcg dideli, nestumo testai ryskus, tai negali buti siaip sau smile.gif su leidziamais vaistais nors ir daug vargo, bet tikrai butu verta. O beje, ar jie brangus?  4u.gif

anksciau su nuolaidom kazkur 120 10 vnt pakuote buvo, dabar po nauju gi brango viskas, tai dar neisivaizduoju.

jei turi HCG tyr, tai gali eit pas R su juo, jis labiau pripazista sita tyr, nei NT. o jei ne, tai geriau eiti 5-6 sav., kad bent puslyte matytusi, tada daugiau gal info tau suteiks ir pasakys apie nestumo prieziura. nes kiek supratau, kol nestumas nepatvirtintas, tai jis nelabai linkes is anksto sakyti, kaip ka daryt su tais vaistukais, niu, tenka istraukti is jo , arba eiti dar ir antra karta:)

duok zinot, kaip tau seksis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 02 sausio 2009 - 23:20