Zose123 dingo iš eterio jaučiu jau nebe viena
Su šventėmis
O sakykite, kodėl daktarai sako, kad vaistus leistis pradėti, kai širdelė pradės plakti, ( 6 sav.), ar tai ne per vėlu, ar negeriau pradėti sužinojus, t.y. testo parodymu? Juk daugeliui žūsta, dar nepradėjus plakti širdelei?
O sakykite, kodėl daktarai sako, kad vaistus leistis pradėti, kai širdelė pradės plakti, ( 6 sav.), ar tai ne per vėlu, ar negeriau pradėti sužinojus, t.y. testo parodymu? Juk daugeliui žūsta, dar nepradėjus plakti širdelei?
QUOTE(Diija @ 2008 12 28, 21:26)
Zose123 dingo iš eterio jaučiu jau nebe viena
aha, tai nekantru sužinot, kad viskas gerai jai ir jos mažiukui/ei.
Papildyta:
QUOTE(VaidaI @ 2008 12 28, 22:00)
Su šventėmis
gal kas pas A lankosi turės kokių komentarų, kodėl būtent nuo širdelės plakimo, bet šiaip čia forume skaičiau komentarų, kad užsienyje nuo pat pradžių leidžiasi ir jei jau būta daugiau persileidimų. ir jei vienas nesėkmingas nėštumas su vaistukais, tada jau nuo pat pirmos II dienos skiria. viena forumietė neseniai pastojo ir leidosi beveik nuo pat II pradžios, nes visi jos pers buvo ankstyvi, nesulaudavo širdelės, nežinau kaip jai dabar sekasi, tfu tfu tfu, tikiuosi parašys ir čia geras naujienas greitu laiku.
Su šventėmis
Jei gerai suprantu, tai čia dėl savo saugumo.... jei įvyktų persileidimas iki širdies plakimo (o taip dažniausiai ir būna), tai vaistus leidžiantis tikimybė nukraujuoti didelė.... pas mus irgi yra mergiatė, kuri antrą kartą leidosi vaistukus tik sužinojus apie nėštumą
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 29, 00:08)
aha, tai nekantru sužinot, kad viskas gerai jai ir jos mažiukui/ei.
Laikom kumščius ir laukiam gerų naujienų
as klausiau savo gydytojos kodel. jos ats buvo toks: kol neplaka sirdele, leidziami vaistai neturi jokios itakos (uztenka aspirino). Tikpo ar leisies, ar ne - jokio skirtumo. Uzsienyje leidziasi iskart, nes tingi kas 2-3 dienas echo daryt ir tikrint ar yra sirdele. Nes reikia kuo anksciau ja pastebeti. Tai jei neturi galimybes vaiksciot pas gyd ir darytis echoskopu (kas irgi kainuoja), tai gali leistis vaistukus. O jei daznai daro echo, nepraziopsos kada prades plakt sirdute - tai tada ir pradesi leistis
Bent jau man taip buvo isaiskinta. Ir mano gyd sake, kad nei ji, nei A nerekomenduoja pradet anksciau badytis nei reikia - atsibos per tuos 9 menesius tos adatos...
Papildyta:
O del Zoses123 tai ir man labai jau smalsu Bet tikiuosi, kad ji su lelia jau namie - tiesiog neturi laiko prie kompo prisest... Gi atvykus is ligonines tikriausiai ne forumas galvoj buna
QUOTE(VaidaI @ 2008 12 28, 21:00)
Su šventėmis
QUOTE(Aba @ 2008 12 29, 09:53)
as klausiau savo gydytojos kodel. jos ats buvo toks: kol neplaka sirdele, leidziami vaistai neturi jokios itakos (uztenka aspirino). Tikpo ar leisies, ar ne - jokio skirtumo. Uzsienyje leidziasi iskart, nes tingi kas 2-3 dienas echo daryt ir tikrint ar yra sirdele. Nes reikia kuo anksciau ja pastebeti. Tai jei neturi galimybes vaiksciot pas gyd ir darytis echoskopu (kas irgi kainuoja), tai gali leistis vaistukus. O jei daznai daro echo, nepraziopsos kada prades plakt sirdute - tai tada ir pradesi leistis
Bent jau man taip buvo isaiskinta. Ir mano gyd sake, kad nei ji, nei A nerekomenduoja pradet anksciau badytis nei reikia - atsibos per tuos 9 menesius tos adatos...
:
:
na va ir ten tingi jeigu persileidimas vyksta leidziant vaistukus, tiesiog apie tai BUTINA praensti anesteziologui, gydytojui, kad 1. patikrintu kresejima pries operacija, 2. neatsipalaiduotu anksciau laiko, ir suleistu kitu vaistu.
musu burelyje jau buvo pora nesekmiu vien su aspirinu (iki sirdeles) ir dar ne vienos su vaistukais. ar teisingai sakau? gal as klistu
QUOTE(Karvute @ 2008 12 29, 11:32)
musu burelyje jau buvo pora nesekmiu vien su aspirinu (iki sirdeles) ir dar ne vienos su vaistukais. ar teisingai sakau? gal as klistu
o sauda? lyg ji jau leidosi vaistukus....
QUOTE(Diija @ 2008 12 29, 14:31)
o sauda? lyg ji jau leidosi vaistukus....
Man tada tik aspirinas buvo paskirtas be leidžiamų vaistukų,beje širdutė pas mano vaikutį plakė,o nustojo apie 9 - 10 savaitę,šį kartą,kai pastosiu tikrai pradėsiu leistis vos tik teigiamą NT pamatysiu
Zose123 turbut jau tikrai supa leliuka
O įdomu ar nekenkia leliui tas ankstesnis leidimas vaistų? nes pagal menesines pvz. pa smene yra visiškas bardakas, ciklas apie 40 d. ir ovuliacija vyksta paprastai apie 30-35 ciklo dieną, todėl pagal menesines kaip ir apie 7 turėtų būti sav., o pagal ultragarsą- tokia maža ta gemalinė, kad net dar nemeta sav., kažkur apie 3 tik sakė....todėl ir mąstau ar pradėti leistis? ką patarsite?
QUOTE(VaidaI @ 2008 12 30, 15:48)
O įdomu ar nekenkia leliui tas ankstesnis leidimas vaistų? nes pagal menesines pvz. pa smene yra visiškas bardakas, ciklas apie 40 d. ir ovuliacija vyksta paprastai apie 30-35 ciklo dieną, todėl pagal menesines kaip ir apie 7 turėtų būti sav., o pagal ultragarsą- tokia maža ta gemalinė, kad net dar nemeta sav., kažkur apie 3 tik sakė....todėl ir mąstau ar pradėti leistis? ką patarsite?
šiaip su įprastu ciklu skaičiuojant prieš O būna dvi savaitės, tai su tavo ciklu reiktų minusuot kokias 15-20 dienų gemalytės amžiui, tai gautųsi turi būti 5 ar mažiau savaičių, o tokius tikrai dar sunkiai mato ar visai nemato.
jei tau persileidimai buvo ankstyvi, aš tavo vietoj leisčiausi jau vaistukus. o jei pirmasis etapas jums būdavo sėkmingas, tai gali ramiai dar po ~ savaitėlės pamatyti širdutę ir tada leistis.
tikėkimės šitas kalėdų stebukliukas pradžiugins jus. laikom kumštukus
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 12 29, 17:16)
Man tada tik aspirinas buvo paskirtas be leidžiamų vaistukų,beje širdutė pas mano vaikutį plakė,o nustojo apie 9 - 10 savaitę,šį kartą,kai pastosiu tikrai pradėsiu leistis vos tik teigiamą NT pamatysiu
oj, baisu net pasidaro prisiminus vis dėlto man tie mažiukai pilvinukai atrodo gyvi vaikiukai, kaip juos bevadintų medicina....
o maniškiui širdutė taip ir plakė iki pat savaiminio, tik aš pati kvaila, net nesupratau, kad man jau visą parą buvo sąrėmiai. nors kita vertus, turbūt niekas nebūtų ir padėjęs tuo metu...
QUOTE(VaidaI @ 2008 12 30, 15:48)
Būtinai leiskis
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 12 29, 10:53)
Papildyta:
O del Zoses123 tai ir man labai jau smalsu Bet tikiuosi, kad ji su lelia jau namie - tiesiog neturi laiko prie kompo prisest... Gi atvykus is ligonines tikriausiai ne forumas galvoj buna
Papildyta:
Kas tavo gydytoja????
Na ir argumentai, uzsieni tingi ziuret, arba ir taip atsibos badytis.
Aspirino nevisada uztenka